mgie Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='sleepingbyday']na razie nikt nie pisze.... :shake: Hm.. Kiedyś na jakimś wątku w PwP pisało,że szukają kogoś z Białegostoku do wizyty. Idę zobaczyć gdzie to było...:roll: Quote
sleepingbyday Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 grallinka z białegostoku mi odpisała, zagoniona na maksa i była tylko na jednej wizycie, ale podała mi nick Pędzelopka, ona ponoc bardzije w środowisku, piszę pw z prośbą.... Quote
mgie Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Wtedy osoby szukała fizia dla szczeniaczka od Astaroth. Tylko mi wyszukiwarka nie działa i wątku nie mogę znaleźć. :angryy: Quote
mgie Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Nie działa mi wyszukiwanie użytkowników. :cool1: Jakbyś ją gdzieś namierzyła to napisz.:cool3: Quote
sleepingbyday Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 ale panel z subskrybcjami widzisz? to tam po lewej jest "napisz nową wiadomość" i klikasz w to i w adresie piszesz kilka pierwszych liter i on ci pokazuje wszystkie nicki z tymi literami, to fizia tam będzie. to na szczęście jeszcze działa :cool1: Quote
mgie Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 SBd napisałam do fizi i okazało się,że to pędzelopka była. :lol: Quote
pędzelopka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 po nitce do kłębka.. jesteście więc na mnie skazane :p zresztą tłumów chętnych nie było więc nie macie innego wyjścia :p wizyta umówiona na niedzielę rano coby nie tracić czasu. zima idzie. trzymać kciuki i nie napalać się na zapas , od razu po wizycie wysmaruję tu konkretnego posta co i jak. idę ja i bbgm (jesteśmy od astów , ale zrobimy sobie skok w bok dla urozmaicenia ) :thumbs: Quote
Cantadorra Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Nie napalamy sie nic a nic, tylko czekamy! Quote
pędzelopka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Wszystko w najlepszym porządeczku , rodzinka super . Kaja o ile wszystko pójdzie dobrze zamieszka na prawdziwej arce Noego - poznałam kota Edka , dożycę Bajkę , koniki i kózki. Bajka będzie świetnym towarzystwem dla Kaji , fantastyczna sunia. Wokół pola , las , na pastwisku pasą się koniki. Asia zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie także Kaja będzie miała super mamę ( do podziału z dozią ). Co jak co , ale ja daję zielone światło. A że wszystko super to nie będę się więcej rozpisywać. Trzymam kciuki i będę podczytywać wątek jak się historia Kaji zakończyła. A gdyby brakowało chętnych na wizytę poadopcyjną to wiecie gdzie pisać. Chętnie odwiedzę dziewczynę w nowym domu bo chcę się wprosić na koniki :eviltong: Quote
mgie Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 pędzelopka jak cudownie,że zgodziłaś się na ta wizytę. Od początku czułam,że domek będzie ok. :multi::multi::multi: Quote
sleepingbyday Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 leżę sobie w wannie w niedziele, a tu dzwoni łodzian z boskim njusem - do pod białymstokiem "mjut malyna" :multi:! pędzelopka, dzięki bardzo za ekspresową akcję! oczywiście, że prosimy cie o wizyte poadopcyjną. ale przyznaj się - sama chetnie pojedziesz na farme z kozami, konikami kotami i psami :eviltong:. wiem od łodzian, że państwo szykuja sie pojechac po kaje osobiście. to teraz czekamy tylko na inforamcje, kiedy sie umówili, a potem - jak kai minęła podróż i jak sie przywitaly z dożycą. dziękuje łodzian z całego serca - ten dt jest dla psów niesamowice fartowny :-) PROSZE O PRZENIESIENIE WĄTKU - JUZ W NOWYM DOMU! Quote
Cantadorra Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 To nie rozumiem, Kaja juz jest w nowym domu? Czy dopiero bedzie? Quote
sleepingbyday Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 dom juz ma, tylko musi do niego dojechać ;) Quote
Cantadorra Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 To tylko pozostaje sie cieszyc i ja wykopsac do nowego domu jak najszybciej!:multi::multi::loveu: Quote
Anna_33 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Wspaniala wiadomosc :-) Ale moze poczekajmy z przeniesieniem watku, az sunia dojedzie :-))) zeby nie zapeszyc )) Czy umowy na dom staly dostaliscie od OS, czy mamy wyslac? Quote
Cantadorra Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Anna_33 napisał(a): Ale moze poczekajmy z przeniesieniem watku, az sunia dojedzie :-))) zeby nie zapeszyc )) To samo pomyslalam :roll: Quote
sleepingbyday Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 niech bedzie, nie zapeszajmy, tfu tfu tfu. umowe wydrukuje łodzian, da pani do podpisu i przekaże CC do podpisania dla fundacji i odesłania 1 egzemplarza do białegostoku. Quote
Cantadorra Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Widze, ze formalnosci pelna para ida do przodu. Fiu, fiu.. Quote
mgie Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 No to się jeszcze Kaji udało przed zimą domek znaleźć.I to jaki:multi: ... [SIZE=2]A pamiętam tak mi się tych ogłoszeń w niedziele nie chciało robić a tu zaraz potem w nocy maila dostałam od Pani Asi. Quote
Cantadorra Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Jaki wniosek? Robic, robic i jeszcze raz robic ogloszenia! Quote
Recommended Posts