Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaja po trochu robi się "normalnym" psem.
Do nas przychodzi wołana. Wita nas popiskując, rozdając całusy i mocno kręcąc ogonem. Nie mniej jeśli pojawi się ktoś obcy obchodzi z daleka i wtedy nawet nasze wołania ignoruje. Po prostu trzyma mocny dystans. Natomiast jak nas nie ma żadnemu obcemu nie da wejść na podwórko. Bardzo mocno broni swojego terytorium. szczekając za płotem wzbudza respekt. W nocy zachowuje się bardzo przyzwoicie - tj. daje nam spać. Nie ma zapędów do ucieczek. Nawet jak brama jest otwarta nie wychodzi poza teren działki.

Posted

[quote name='sleepingbyday']więcej, nawet, czysty niezaprzeczalny, twardy fakt :eviltong:

:cool1:
Dzisiejsze ogłoszenia

offer.pl,łódzkie:
Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż - Offer.pl - ogłoszenia drobne

alegratka.pl,łódzkie,mazowieckie:
Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż!*Adopcja*

pineska.pl lódzkie,mazowieckie,wielkopolskie,dolnośląskie
Ogłoszenia Sprzedam - Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż!*Adopcja*
Ogłoszenia Sprzedam - Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż!*Adopcja*

kupsprzedaj.pl.łódzkie,mazowieckie,cała Polska:
Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj

adopcjapsa.pl łódzkie,wielkopolskie,mazowieckie,lubelskie
Kaja jest młodą,około 2,5 letnią sunią w / Owczarek niemiecki / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa

e-zwierzak.pl,łódzkie,mazowieckie,wielkopolskie,lubelskie

Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż : Magda : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl
Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż : Magda : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl

gumtree Warszawa:
Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa

gumtree Łódź:
Kaja rasy Owczarek niemiecki! Młoda-doskonały stróż! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Łódź

gumtree Poznań:
Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż!*Adopcja* - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Poznań

gumtree Wrocław:
Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż!*Adopcja* - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Wrocław

gumtree Katowice:
Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż!*Adopcja* - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Katowice

gumtreeTrójmiasto
Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż!*Adopcja* - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Trójmiasto

cafeanimal.pl,mazowieckie,łódzkie:

Kaja (2931) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl
Kaja (2930) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl

aukcjezwiezat.pl,animalsmarket.com,marketzwierzat. pl,gielda-zwierzat.eu,sprzedam-psa.pl,psy-koty.info,polskiehodowle.pl mazowieckie
Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż!*Adopcja* :: (S004868) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl

petsy.pl,mazowieckie,łódzkie,wielkopolskie,dolnosląskie
Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż!*Adopcja* Psy Szczeniaki Owczarek Warszawa Mazowieckie - Petsy
Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż!*Adopcja* Psy Szczeniaki Owczarek Łódź Łódzkie - Petsy
Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż!*Adopcja* Psy Szczeniaki Owczarek Katowice Dolnośląskie - Petsy

cdn

Posted

Słuchajcie!!!!

Jest już pierwszy odzew.Właśnie napisała do mnie Pani zainteresowana Kają.
Kaja miałaby do dyspozycji dom z dużym ogrodem. W domu jest już dog niemiecki,który mieszka w mieszkaniu i podróżuje razem z Państwem samochodem.Na miejscu są jeszcze konie, króliki, kozy i koty.

I właśnie czy Kaja zaakceptowała by inne zwierzęta?

Posted

mgie, te twarde fakty to normalnie serce rośnie :p.

i działaja, zaczynaja się telefony, super!
czy rozmawiałaś z łodzian, czy jakaś rozmowa bezpośrendia sie odbyła?

cos mi cholera po głowie chodzi - jakiś potencjalny dom z dogiem w tle, kurdę blaszka, co to było i kto i gdzie mi mówił?!!?!?

Posted

Mail przyszedł dość późno więc nie dzwoniłam do Opiekunów Kaji.
Odpisałam szybko na maila i poradziłam skontaktować się z łodzian3333.
Dom wydaje się fajny tylko kwestia tego czy Kaja akceptuje inne zwierzęta.
W październiku odszedł w tym domu pies i Panstwo szukają jego następcy.
Dom jak widać psolubny:lol:

aa Pani jest z okolic Białegostoku. Dom pod miastem,wielki ogród w tle :)

Mam nadzieje,że zadzwonią!!

Posted

Witajcie,
Pani z Białegostoku dzwoniła, rozmawiałyśmy o Kaji i warunkach u niej i wszystko wydaje sie w porządku. Jest zainteresowana adopcją. Czeka teraz na nasz ruch.
Do tej pory jak pojawiał się na horyzoncie potencjalny dom dzwoniłam do Chandler i dalej ona kierowała sprawą. Niestety od rana dzwonię i niestety Chandler nie odbiera. Więc pytam co mam teraz robić??

Posted

Hm... jak rozumiem Pani zgadza się na wszelkie wizyty? Więc może już teraz trzeba poszukać kogoś z tamtych okolic.

Sbd poradź coś mądrego. :lol:

Posted

juz wszytsko wiem, mam telefon do tej pani z białegostoku i zaraz będe się rozglądac za kims stamtąd, co ma doświadczenie w wizytach.

napisałam do dziewczyn na watkach z baiłegostoku, czekam na odzew. rozmawiałam z ania i z panią chętna na kaję, będzie czekać na kontakt...