anetek100 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 drugi obserwator...dzwonic ludki:roll: Quote
łodzian3333 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Trochę zaległych zdjęć Barego z nowego domu Quote
mikoada Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Jaki to jest piękny pies a ta uśmiechnięta mordka- niesamowite :) Quote
łodzian3333 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 a w kwestii oka niech się najlepiej wypowie CoolCaty, była widziała.......... Quote
sleepingbyday Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 a jak domek? łodzian, jak kaja? jakies nowe zmiany, czy na razie stabilizacja? Quote
łodzian3333 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Kaja po trochu robi się "normalnym" psem. Do nas przychodzi wołana. Wita nas popiskując, rozdając całusy i mocno kręcąc ogonem. Nie mniej jeśli pojawi się ktoś obcy obchodzi z daleka i wtedy nawet nasze wołania ignoruje. Po prostu trzyma mocny dystans. Natomiast jak nas nie ma żadnemu obcemu nie da wejść na podwórko. Bardzo mocno broni swojego terytorium. szczekając za płotem wzbudza respekt. W nocy zachowuje się bardzo przyzwoicie - tj. daje nam spać. Nie ma zapędów do ucieczek. Nawet jak brama jest otwarta nie wychodzi poza teren działki. Quote
sleepingbyday Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 bardzo to optymistycznie wygląda. jeszzce mam pytanie do wątkarzy -czy kaja ma zestaw ogłoszeń? czy cos trzeba wznawiać? Quote
mgie Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Sbd ja wszystkich ogłoszeń pilnuje. Są aktualne,a alegratka nawet wyróżniona. Postaram się dorobić jeszcze na innych stronach. Quote
sleepingbyday Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 wiedziałam, ze to ty :evil_lol: Quote
mgie Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Odbieram to jako komplement. :cool1: :lol: Quote
sleepingbyday Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 więcej, nawet, czysty niezaprzeczalny, twardy fakt :eviltong: Quote
mgie Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='sleepingbyday']więcej, nawet, czysty niezaprzeczalny, twardy fakt :eviltong: :cool1: Dzisiejsze ogłoszenia offer.pl,łódzkie: Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż - Offer.pl - ogłoszenia drobne alegratka.pl,łódzkie,mazowieckie: Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż!*Adopcja* pineska.pl lódzkie,mazowieckie,wielkopolskie,dolnośląskie Ogłoszenia Sprzedam - Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż!*Adopcja* Ogłoszenia Sprzedam - Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż!*Adopcja* Ogłoszenia Sprzedam - Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż!*Adopcja* Ogłoszenia Sprzedam - Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż!*Adopcja* kupsprzedaj.pl.łódzkie,mazowieckie,cała Polska: Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj adopcjapsa.pl łódzkie,wielkopolskie,mazowieckie,lubelskie Kaja jest młodą,około 2,5 letnią sunią w / Owczarek niemiecki / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa e-zwierzak.pl,łódzkie,mazowieckie,wielkopolskie,lubelskie Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż : Magda : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż : Magda : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż : Magda : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż : Magda : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl gumtree Warszawa: Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa gumtree Łódź: Kaja rasy Owczarek niemiecki! Młoda-doskonały stróż! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Łódź gumtree Poznań: Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż!*Adopcja* - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Poznań gumtree Wrocław: Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż!*Adopcja* - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Wrocław gumtree Katowice: Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż!*Adopcja* - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Katowice gumtreeTrójmiasto Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż!*Adopcja* - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Trójmiasto cafeanimal.pl,mazowieckie,łódzkie: Kaja (2931) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Kaja (2930) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl aukcjezwiezat.pl,animalsmarket.com,marketzwierzat. pl,gielda-zwierzat.eu,sprzedam-psa.pl,psy-koty.info,polskiehodowle.pl mazowieckie Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż!*Adopcja* :: (S004868) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl petsy.pl,mazowieckie,łódzkie,wielkopolskie,dolnosląskie Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż!*Adopcja* Psy Szczeniaki Owczarek Warszawa Mazowieckie - Petsy Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż!*Adopcja* Psy Szczeniaki Owczarek Łódź Łódzkie - Petsy Zjawiskowo piękna. Owczarek Niemiecki. Dobry stróż!*Adopcja* Psy Szczeniaki Owczarek Katowice Dolnośląskie - Petsy cdn Quote
mgie Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Słuchajcie!!!! Jest już pierwszy odzew.Właśnie napisała do mnie Pani zainteresowana Kają. Kaja miałaby do dyspozycji dom z dużym ogrodem. W domu jest już dog niemiecki,który mieszka w mieszkaniu i podróżuje razem z Państwem samochodem.Na miejscu są jeszcze konie, króliki, kozy i koty. I właśnie czy Kaja zaakceptowała by inne zwierzęta? Quote
sleepingbyday Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 mgie, te twarde fakty to normalnie serce rośnie :p. i działaja, zaczynaja się telefony, super! czy rozmawiałaś z łodzian, czy jakaś rozmowa bezpośrendia sie odbyła? cos mi cholera po głowie chodzi - jakiś potencjalny dom z dogiem w tle, kurdę blaszka, co to było i kto i gdzie mi mówił?!!?!? Quote
Cantadorra Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 No, no, no.... fajnie, ze sie kreci:multi: Quote
mgie Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Mail przyszedł dość późno więc nie dzwoniłam do Opiekunów Kaji. Odpisałam szybko na maila i poradziłam skontaktować się z łodzian3333. Dom wydaje się fajny tylko kwestia tego czy Kaja akceptuje inne zwierzęta. W październiku odszedł w tym domu pies i Panstwo szukają jego następcy. Dom jak widać psolubny:lol: aa Pani jest z okolic Białegostoku. Dom pod miastem,wielki ogród w tle :) Mam nadzieje,że zadzwonią!! Quote
łodzian3333 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Witajcie, Pani z Białegostoku dzwoniła, rozmawiałyśmy o Kaji i warunkach u niej i wszystko wydaje sie w porządku. Jest zainteresowana adopcją. Czeka teraz na nasz ruch. Do tej pory jak pojawiał się na horyzoncie potencjalny dom dzwoniłam do Chandler i dalej ona kierowała sprawą. Niestety od rana dzwonię i niestety Chandler nie odbiera. Więc pytam co mam teraz robić?? Quote
mgie Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Hm... jak rozumiem Pani zgadza się na wszelkie wizyty? Więc może już teraz trzeba poszukać kogoś z tamtych okolic. Sbd poradź coś mądrego. :lol: Quote
sleepingbyday Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 juz wszytsko wiem, mam telefon do tej pani z białegostoku i zaraz będe się rozglądac za kims stamtąd, co ma doświadczenie w wizytach. napisałam do dziewczyn na watkach z baiłegostoku, czekam na odzew. rozmawiałam z ania i z panią chętna na kaję, będzie czekać na kontakt... Quote
Cantadorra Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Czyli rozumiem, ze pani ciagle chetna na Kaje? Quote
mgie Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 No to superancko! Oby znalazł się ktoś do wizyty. Quote
sleepingbyday Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 na razie nikt nie pisze.... :shake: edit: przestraszony, młody, pięknorudy riki ma miejsce w hotelu. ale nie ma kasy. to zapewne jedyna szansa dla niego. jeszcze młody, ale już zaczyna byc dorosły, zeschizowany nerwus, piękny jak obrazek, ma szansę. nie przepuśćmy jej: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13336184#post13336184 Quote
Recommended Posts