Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

łodzxina, jak nie napiszesz nic na ten temat, to tu wybuchnie spiskowa teoria dziejów....
czy weryfikujesz zdanie o domu barego, czy jest to jedna z sytuacji, ktora moż esię zdarzyc i dom dalej uważasz za dobry? krótko mówiąc -mamy sie marwtic, czy nie?

Posted

wiem tylko tyle co powiedział mi właściciel Barego, a mianowicie pan jest ochroniarzem jakiegoś terenu, zabierał tam Barego, gdzie ten mógł się wyszaleć, w połowie grudnia zwiał mu stamtąd, data przyjęcia do schroniska to 15.12.
Pan powiedział mi, że był w tym dniu w schronie ale nie znalazł tam Barego, zostawił tam swój telefon i poprosił by go powiadomili jeśli pojawi się jakikolwiek samiec owczarka niemieckiego. Mówił, że był tam jeszcze raz i zostawił na tablicy zdjęcie Barego i że dzwonił kilkakrotnie, za każdym razem uzyskując informację ze takiego psa nie ma. Powiedział też, że wczoraj nie chcieli mu psa wydać, mówili nadal że takiego psa nie ma. Ale po moim telefonie uparł się i powiedział że nie wyjdzie dopóki sam nie przeszuka schroniska i faktycznie znalazł. Podobno Bary wyglądał jakby właśnie wyszedł z domu - najedzony, wyczesany, czyściutki. Będę teraz sprawę monitorować i zaczniemy się martwic jak znów coś takiego się stanie. Dodam że na wizycie po-adopcyjnej odniosłam bardzo dobre wrażenie - podobnie jak CoolCaty