Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyjątkowa suczka mix amstaffa. Otrzymała imię Ula, przebywa w Azylu pod Psim Aniołem w Warszawie- Falenicy i jest leczona- ma nużycę, przez którą ma duże wyłysienia i oczywiście bardzo małe szanse na dom w tym stanie. A zanim dojdzie do siebie, trochę potrwa...

Ula jest cudowna! Nie ma w niej cienia agresji, lubi inne psy, ślicznie się z nimi bawi.
Uwielbia się przytulać, zna podstawowe komendy, jest posłuszna- czasem jak się nakręci zaczyna zupełnie niegroźnie łapać zębami, ale przy stanowczym 'nie' od razu przestaje. Daje ze soba zrobić wszystko, przytulać, całować, tarmosić :)

Grzeczna, pojętna, szczególnie zachwyciła mnie komenda NIE bo co by nie robiła to od razu przestaje:cool3: nie ciągnie na smyczy.

501 - 258 - 303
[SIZE=6]adopcja.psianiol@gmail.com

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dawno nie widziałam tak urzekającej suni. :-o Wiem, że się narażę miłośnikom rasy ale... ona ma to coś w oczkach, nie wszystkie psiaki to mają (bez znaczenia, czy rasowe, czy nie). Nieeesamowita, taka bardziej ludzka niż psia. :loveu:

Posted

to ja się jeszcze bardziej narażę miłośnikom rasy - nie przepadam za astami:cool1: Ale Ula jest wyjatkowa , nawiazuje kontakt z człowiekiem i uważnie obserwuje co sie zaraz stanie. W ogole jest fajnej budowy, nieduza ale krepa, taka kluskowata:)

Odnosnie leczenia to Kostek jest na biezaco, Ula jest u nas od ponad tygodnia wiec efektow nie ma, min. 3 tyg trzeba poczekac, a jest regularnie kąpana i bierze leki.

jeszcze foty

Posted

Ha, ha...skubana, strzela niemożliwe miny, zjawiskowa. :loveu:
Jak to widzicie dalej?
Czekanie do chociaż podleczenia i dopiero ogłoszenia, czy ryzyko z mety,
a wtedy w treści ogłoszenia trzeba napisać prawdę, co mnie martwi, bo...wystarczy wrzucić w google nazwę nużyca i otwiera się masę stron "od pały", a to może zrazić chętnych. Jakie jest Wasze stanowisko?

Posted

mala juz jest oglaszana bo niestety pelno debili bedzie ja chcialo zreszta juz mialam o nia kilka telefonow wczoraj np czy ona jeszcze urosnie:)

jesli chodzi o leczenie to mala mamy od 21 czerwca

24 poszlam z nia do lekarza pobrano zeskrobine wyszedl nuzeniec dostala 24 zastrzyk ale doszlysmy do wniosku ze leczenie doustne daje lepsze efekty i od dzisiaj Ulka Biomectin dostaje doustnie...jest tez kapana w peroxyvecie jej skora nie jest juz zaogniona i niby pojawiaja sie pojedyncze wloski ale na efekty leczenia tak jak pisala pidzej musimy jeszcze poczekac-no wiec czekamy i mala jest oglaszana juz od kilku dni

jak do nas trafila miala jeszcze resztke mleka w sutkach:(

bidula z niej tyle przeszla ale i tak jest szalona psia optymistka

Posted

Kostek napisał(a):
(...) czy ona jeszcze urosnie:) (...)

Jasne, osiągnie gabaryt yeti. :roll: Kołki jak ta lala. :angryy: Nic to, jak mawiał Wołodyjowski, musi być dobrze. Dzięki Kostek za doprecyzowanie.

Posted

Dla Uli ode mnie:
owi.pl
drobne.centrumofert.pl
olx.pl
przygarnijzwierzaka.pl
kokosy.pl
ale.gratka.pl
zoonet.pl
bono-polska.pl
pajeczyna.pl
pineska.pl