pidzej Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Wyjątkowa suczka mix amstaffa. Otrzymała imię Ula, przebywa w Azylu pod Psim Aniołem w Warszawie- Falenicy i jest leczona- ma nużycę, przez którą ma duże wyłysienia i oczywiście bardzo małe szanse na dom w tym stanie. A zanim dojdzie do siebie, trochę potrwa... Ula jest cudowna! Nie ma w niej cienia agresji, lubi inne psy, ślicznie się z nimi bawi. Uwielbia się przytulać, zna podstawowe komendy, jest posłuszna- czasem jak się nakręci zaczyna zupełnie niegroźnie łapać zębami, ale przy stanowczym 'nie' od razu przestaje. Daje ze soba zrobić wszystko, przytulać, całować, tarmosić :) Grzeczna, pojętna, szczególnie zachwyciła mnie komenda NIE bo co by nie robiła to od razu przestaje:cool3: nie ciągnie na smyczy. 501 - 258 - 303 [SIZE=6]adopcja.psianiol@gmail.com Quote
pidzej Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 http://img200.imageshack.us/img200/1858/98909083.jpg Quote
agaga21 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 ona jets cudowna! czy leczenie przynosi rezultaty? Quote
majqa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Dawno nie widziałam tak urzekającej suni. :-o Wiem, że się narażę miłośnikom rasy ale... ona ma to coś w oczkach, nie wszystkie psiaki to mają (bez znaczenia, czy rasowe, czy nie). Nieeesamowita, taka bardziej ludzka niż psia. :loveu: Quote
agaga21 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 majqa, zgdzam sie z tobą, ONA MA TO COŚ!:loveu: Quote
pidzej Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 to ja się jeszcze bardziej narażę miłośnikom rasy - nie przepadam za astami:cool1: Ale Ula jest wyjatkowa , nawiazuje kontakt z człowiekiem i uważnie obserwuje co sie zaraz stanie. W ogole jest fajnej budowy, nieduza ale krepa, taka kluskowata:) Odnosnie leczenia to Kostek jest na biezaco, Ula jest u nas od ponad tygodnia wiec efektow nie ma, min. 3 tyg trzeba poczekac, a jest regularnie kąpana i bierze leki. jeszcze foty Quote
majqa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ha, ha...skubana, strzela niemożliwe miny, zjawiskowa. :loveu: Jak to widzicie dalej? Czekanie do chociaż podleczenia i dopiero ogłoszenia, czy ryzyko z mety, a wtedy w treści ogłoszenia trzeba napisać prawdę, co mnie martwi, bo...wystarczy wrzucić w google nazwę nużyca i otwiera się masę stron "od pały", a to może zrazić chętnych. Jakie jest Wasze stanowisko? Quote
pidzej Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Ula jest ogłaszana. allegro i roboczy tekst Ulka, przesympatyczna suczka mix AMSTAFF! (673408598) - Aukcje internetowe Allegro oczywiście piszemy, że ma nużycę. Na cud nie liczę ale ostatnio poszła szarpejka z chorobą skóry, więc warto. Ula ma nawet obserwatora ;) Quote
majqa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Pidzej, ta aukcja jest "z jajem", ja bym tekstu nie zmieniała. Lada moment pomogę w ogłoszeniach, strony wstawię na wątek. Quote
Kostek Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 mala juz jest oglaszana bo niestety pelno debili bedzie ja chcialo zreszta juz mialam o nia kilka telefonow wczoraj np czy ona jeszcze urosnie:) jesli chodzi o leczenie to mala mamy od 21 czerwca 24 poszlam z nia do lekarza pobrano zeskrobine wyszedl nuzeniec dostala 24 zastrzyk ale doszlysmy do wniosku ze leczenie doustne daje lepsze efekty i od dzisiaj Ulka Biomectin dostaje doustnie...jest tez kapana w peroxyvecie jej skora nie jest juz zaogniona i niby pojawiaja sie pojedyncze wloski ale na efekty leczenia tak jak pisala pidzej musimy jeszcze poczekac-no wiec czekamy i mala jest oglaszana juz od kilku dni jak do nas trafila miala jeszcze resztke mleka w sutkach:( bidula z niej tyle przeszla ale i tak jest szalona psia optymistka Quote
pidzej Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Majqa dzieki wielkie, pomoc w ogloszeniach baaaaaardzo potrzebna. Quote
majqa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Kostek napisał(a):(...) czy ona jeszcze urosnie:) (...) Jasne, osiągnie gabaryt yeti. :roll: Kołki jak ta lala. :angryy: Nic to, jak mawiał Wołodyjowski, musi być dobrze. Dzięki Kostek za doprecyzowanie. Quote
rufusowa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 u nas super się sprawdził hexoderm...poza tym pachnie kokosowo i nie podrażnia tak jak szampony ;) suńka jest prześliczna Quote
majqa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Dla Uli ode mnie: owi.pl drobne.centrumofert.pl olx.pl przygarnijzwierzaka.pl kokosy.pl ale.gratka.pl zoonet.pl bono-polska.pl pajeczyna.pl pineska.pl neeon.pl dwukropek.pl telezoo vegie.pl adopcjapsa.pl eoferty.com.pl gumtree.pl www.ojoj.pl zwierzeta.i-bazar.pl rozglos.net oglosze.pl ogloszenia.hodowle.info/oddam_psa,2,0.html ogloszenia.aleokazja.pl petsy.pl psytulisko.pl bardzi.pl cwirek.pl warszawa.szerlok.pl/sprzedam/szukaj/psy Quote
pidzej Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 dziekujemy bardzo za ogloszenia! Uli bardzo szybko odrasta sierść. Jest przekochana, daje się nosić na rękach:loveu: Quote
Kostek Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ules nam sie zacieczkowal wiec teraz leczenie moze byc ciutke trudniejsze ale sie nie damy;) Quote
Kostek Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ules jest juz zarosniety ale leczenie ciagniemy jeszcze przez ok 2 miesiace...pozniej odstawiamy leki i liczymy na to ze nie bedzie nawrotu Quote
pidzej Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 w przyszłym tygodniu będą nowe zdjęcia. Quote
Recommended Posts