Marteczka Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 a Roxanka choruje sobie dalej, leczymy ją jak tylko możemy, ale nic nie pomaga :oops: Quote
Yana Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Marteczka napisał(a):a Roxanka choruje sobie dalej, leczymy ją jak tylko możemy, ale nic nie pomaga :oops: o kurcze, bidulka... a może zmienić lekarza ? Quote
Marteczka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 przy najbliższej wizycie będą brała całą historie choroby i będę konsultować z innymi lekarzami. Quote
Yana Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Marteczka napisał(a):przy najbliższej wizycie będą brała całą historie choroby i będę konsultować z innymi lekarzami. koniecznie ! niektórzy lekarze, to... szkoda mówić... raz Yana była przeziębiona i kaszlała, a lekarz twierdził, że jej coś w gardle stanęło i chciał ją znieczulać, żeby obejrzeć... ja się uparłam i zażądałam antybiotyku na przeziębieni i na drugi dzień jej przeszło, a gdybym posłuchała lekarza, to pies byłby niepotrzebnie znieczulany... i takich historyjek mogłabym trochę przytoczyć, więc teraz jak coś poważniejszego lub dłużej się ciągnie, to często konsultuję z innym wetem Quote
Bailando Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Witam, Ślicznego masz boksia, bardzo podoba mi się jej umaszczenie jest taka piaskowa :) przecudna :) Quote
Recommended Posts