irma Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 czekam i czekam bardzo proszę juz po mnie przyjdź Quote
nika27 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 te jego oczy tak mnie serce sciskają....,ze az normalnie siedzę i płaczę nad jego strasznym losem:placz: :placz: :placz: :-( Quote
Mantis Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='nika27']Czy Bary był na allegro? Nika, Bary jest na Allegro od dawna, i nic :shake: Quote
nika27 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 kurcze...czemu nic,czemu nikt nie chcę mu pomoc:placz: .Moze do gazety dać jakieś ogłoszenie....mozemy się zrzucić na takie ogłoszenia i dać je w kilku gazetach....nie wiem juz co robić,jak mu pomoc?:placz: Quote
ekardas Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Schroniskowy rezydent!!! podaruj mu odrobinę wolności, niech poczuje przestrzeń, dwa lata w schronisku to dość, nie daj mu zapomnieć o człowieku, hopaj w górę wychodź z budy, Baruś do wzięcia, kto z nim na spacerek, kto kawałek kanapy mu ofiaruje?????? Quote
Aga_Mazury Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 jesulku...ten wątek ma już rok :( Bary staruszku gdzie Twoja kanapa i ciepła dłoń na ostatnie dni, miesiące, lata .....? hopsaj...do domku :multi: Quote
paros Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Kochany Bary. Już czas na domek na stare lata! Do góry!! :roll: :roll: Quote
paros Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Do góry Bary! Najwyższy czas do domu!!! Tak bardzo potrzebuje domu... :roll: :roll: :roll: Quote
Aga_Mazury Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Bary do góry..DOMEK POTRZEBNY ...dla wesołego i pełnego miłości staruszka :) Quote
paros Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Do góry Bary! Kto przygarnie staruszka na stare lata? Niech i on zazna odrobiny miłości!!!! :roll: :roll: Quote
Ania-Sonia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Czy naprawdę Bary nie zdąży już pocieszyć się własnym domkiem?... To byłoby straszne :-( Quote
paros Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Kto ofiaruje odrobinę serca i domek na stare lata??? Czy już nie zazna uczucia ciepła własnego domku??? Już tak długo czeka!!!! Quote
ekardas Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 te oczy mówia wszystko, dajmy mu szanse, taki kochany pies, kto nie ma jeszcze psa? on się odwdzięczy, taki pies po przejściach najwierniejszy na świecie, w górę Baruś pokaż się wszystkim, wierzę że dostrzega Cię, ja sama mam juz psa i jestem w trakcie remontu, ale ilu ludzi nie ma czworonoga? w górę baruś, popatrz na jego oczy..... Quote
paros Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Kto mu pomoże znależć domek? Może poprzez Allegro, czy ktoś może go wstawić? On tak bardzo o to prosi!!! :roll: :roll: Quote
Ania-Sonia Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Paros, z tego co wiem, Bary jest od dawna na allegro a kochana ekipa z Wielunia reklamuje go na pewno wszędzie gdzie to możliwe. I ciągle nic. Ani kawałka własnego domku na horyzoncie... :-( :-( :-( Quote
paros Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Do góry Bary! Teraz musi się znależć domek dla pieseczka!!! On jeszcze ma odrobinę nadziei!! :razz: :razz: Quote
paros Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Czy już nie zazna ciepła własnego domku??? Jest taki milutki!!!! Quote
paros Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Podnoszę staruszka!!! BARY SZUKA DOMU!!! Niech ktoś go wreszcie zauważy!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Recommended Posts