Pitty Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Podnosze.Dzisiaj Walentynki.Mam nadzieje, ze ktos Ciebie jeszcze odwiedzi:iloveyou: Quote
Seaside Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 I w górę Dobrze że Bary lubi swoją budkę bo to podnoszennie to nie nawiele się zda :( Quote
Pitty Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 ...................nigdy nie wiadomo:cool3::razz::shake: Quote
ekardas Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Mój pupilek przezimował kolejna zimę, nie ma nikogo z Wielunia by go wyciągnąć z niewoli? czy jemu już nic się nie należy, daj mu poznać smak wolności, on to odwzajemni w miłości-Baruś powalczymy o wolnośc na pierwsza stronkę dogo, twój los musi sie odmienić..... Quote
MałGośka Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 "Madzia; 03 Mar 2007" napisał(a):Bary, staruszek kochany, jest cały czas taki żywiołowy, chce biegać, przytulać się, uwielbia gdy się go głaszcze. Bary to jeden z nielicznych psów, z którym cały czas rozmawiam... Idę i zwierzam mu się, mówię jak bardzo go kocham. Jest cudownym psem, mimo wieku od tych trzech lat w ogóle się nie zmienia. Poza tym, że jąderka bardziej wiszą mu, jak dawniej Profesorowi, ale chyba mu to nie przeszkadza aż tak bardzo w bieganiu ;) Niestety, czas płynie nieubłaganie, Bary z dnia na dzień nie młodnieje, starym kościom nie pomaga ciągłe przesiadywanie w kojcu... Na szczęście spacerki z ukochaną Madzią urozmaicają schroniskowe życie naszego staruszka. W tej chwili Bary dzieli kojec z inną psią seniorką - Miką. Mikunia przy Barym czuje się lepiej, gdy coś ją przestraszy - chowa się za swym większym przyjacielem, a Bary odkąd ma przy sobie Mikę - poszczekuje często na zbyt nachalnie przyglądającego się człowieka ;) Quote
ekardas Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Mój ulubieniec ma się do kogo odezwać, nie czuje sie taki samotny, cudowna ta dziewczyna, garnie sie do Barusia, budę nawet testuje, no, no, prawdą jest ze starsze psiaki powinny grzać dupcie na kanapie, zaczną sie problemy zdrowotne, jak byłoby pięknie gdyby ktos adoptował tą parę, a Baruś przekochany na starośc miałby swojego pana, w górę śliczny, Małgosia i Madzia wymyziaja od nas.... Quote
Recommended Posts