supergoga Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Dzisiaj dzwoniłam i zarezerwowałam sukę, aby nikt jej nie zabrał. I powiedzialam, że może ktoś przyjść i robić zdjęcia. Mam nadzieje, że sunia tak jak pisała GoniaP reagowała z emocji. Bo ponoć do panów była wylewniejsza niz do pań. Quote
PaulinaT Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Oj tak - ta kobieta zdecydowanie woli panów... Nie dziwię się jej :p Quote
marta23t Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 trzymam kciuki za małą...i czekam na foty. to na pewno sunia??? myślę, że powinnyśmy dać ogłoszenia-może komuś wiała i błąkała się długo...może ktoś jej szuka?? Quote
marta23t Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 imię piękne;):loveu: jak będą fotki pomarudzę w Głosie o ogłoszenie:evil_lol::diabloti: Quote
aisaak Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Byłam rano i zrobiłam fotki. Nie mogłam sie zalogowac na dogomanie.... Podaj maila to je wysle.Sunia piekna :) Quote
marta23t Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 fotki już wysłałam Gosi. próbowałam umieścić ale mi nie idzie:oops: dzięki wielkie za pomoc Kasia- jesteś wielka:loveu::loveu: napisz parę słów jak możesz co myślisz o suni?? jak się zachowuje itd... Quote
aisaak Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Sunia wydaje sie być bardzo sympatyczna - na zdjęciach widac jak się usmiecha. Chciała bardzo wyjść z klatki. Pewnie chętnie poszłaby na spacer. Zrobiła na mnie bardzo miłe wrażenie. Quote
supergoga Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Dziękujemy za zdjęcia, widać jaka z niej piekna suka. Quote
jolek68 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Dakotka napisał(a):dziś nie uda mi się podjechać do suczki jutro pojadę i obfocę skoro to malamutka ??? to mam nadzieję ją przejąć tzn. Adopcje Malamutów wezmą dziewczynkę pod siebie przy współpracy Fundacji Animialia będziemy kombinować aby ją z tamtąd jak najszybciej wyciągnąć Witaj Agatko ;) masz gdzie upchnąć ślicznotkę :shake: Quote
supergoga Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Ciekawe czy uciekła czy ktoś ją "uciekł". Na razie nikt jej nie zabierze bez naszej wiedzy - mam nadzieję. Ale i tak musimy pomyśleć. Szkoda suni. Quote
jolek68 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 supergoga napisał(a):Ciekawe czy uciekła czy ktoś ją "uciekł". Na razie nikt jej nie zabierze bez naszej wiedzy - mam nadzieję. Ale i tak musimy pomyśleć. Szkoda suni. myślę że jak dziewczyny od malamutów o niej wiedzą to postarają się pomóc ;) mają duże doświadczenie i wiedzą co robią ;) znam je i ręczę że jak będą miały gdzie ją zabrać z tego schronu to to zrobią ;) Quote
Dakotka Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 jolek68 napisał(a):Witaj Agatko ;) masz gdzie upchnąć ślicznotkę :shake: intensywnie nad tym pracuję :lol: Quote
Gdusia Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Sunia sliczna :loveu: Gdyby nie moja malamutka fifi to zaadoptowala bym Salse... Sunia napewno szybko znajdzie odpowiedzni domek .... Quote
masienka Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 normalnie dziewcze przepiekne :loveu::loveu: jak ja uwielbiam takie malowane Quote
masienka Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 marta23t napisał(a):trzymam kciuki za małą...i czekam na foty. to na pewno sunia??? myślę, że powinnyśmy dać ogłoszenia-może komuś wiała i błąkała się długo...może ktoś jej szuka?? Pasja z ZZP juz wczoraj postawila na nogi okoliczne schroniska i lecznice za co jeszcze raz serdeczne dzieki :p zbalamucila tez Doktora aby obejrzal tatoo i sprawdzil czip - niestety zero oznakowania. Nigdzie tez nie bylo zgloszone zaginiecie takiej suczki choc roznie to przeciez bywa - ciagle jeszcze wielu ludzi jest zdziwionych wielce, ze takie rzeczy nalezy zglosic sie w schronach Dziewczyny, ogromne dzieki za determinacje i cala blyskawiczna akcje!:p Quote
marta23t Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Masieńka to super;) myślicie, że warto ogłaszać dalsze okolice? że ona mogła przejść jakiś większy kawał drogi? Quote
PaulinaT Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Bardzo dziękuję za wielkie zainteresowanie salsą! Wielkie dzięki :Rose: marta23t napisał(a):Masieńka to super;) myślicie, że warto ogłaszać dalsze okolice? że ona mogła przejść jakiś większy kawał drogi? Mogła uciec, pobiec za tropem i się zgubić lub wrócić w miejsce gdzie był zaparkowany samochód po dłuższym czasie gdy właściciel już nie czekał. Ale nie sądzę by uciekła gdzieś w dalszej okolicy - bo wtedy jak wytłumaczyć to, że trzymała sie jednego miejsca? Lub ktoś ją tam po prostu wyrzucił... Quote
jolek68 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 PaulinaT napisał(a):Bardzo dziękuję za wielkie zainteresowanie salsą! Wielkie dzięki :Rose: Mogła uciec, pobiec za tropem i się zgubić lub wrócić w miejsce gdzie był zaparkowany samochód po dłuższym czasie gdy właściciel już nie czekał. Ale nie sądzę by uciekła gdzieś w dalszej okolicy - bo wtedy jak wytłumaczyć to, że trzymała sie jednego miejsca? Lub ktoś ją tam po prostu wyrzucił... zgadzam się z Tobą Paulinko :p jak się "zawieruszyła" to właściciel powinien jej szukać ale jak wraca w to samo miejsce to rzeczywiście mogli ją tam zostawić :angryy: Quote
supergoga Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Dakotka niestety w niedzielę nie da rady zabrać suni. Napisała że sprawa przesunięta jest na wotrek. Sunia nadal w rezerwacji. Nikt o nią nie pytał i nikt jej nie szukał. Quote
jolek68 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 powiem Ci że jak czytam że nikt po i to po tak ładnego psa nie przychodzi...:shake: może i lepiej że Agatka zabierze ją we wtorek bo może nowi właściciele bardziej o nią zadbają od poprzednich :p Quote
masienka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 jolek68 napisał(a): może nowi właściciele bardziej o nią zadbają od poprzednich :p nie moze tylko na pewno :cool3: jak znam Agatke to ich przeswietli na wszystkie strony :evil_lol: Quote
Recommended Posts