Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj dzwoniłam i zarezerwowałam sukę, aby nikt jej nie zabrał. I powiedzialam, że może ktoś przyjść i robić zdjęcia. Mam nadzieje, że sunia tak jak pisała GoniaP reagowała z emocji. Bo ponoć do panów była wylewniejsza niz do pań.

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

trzymam kciuki za małą...i czekam na foty. to na pewno sunia??? myślę, że powinnyśmy dać ogłoszenia-może komuś wiała i błąkała się długo...może ktoś jej szuka??

Posted

fotki już wysłałam Gosi. próbowałam umieścić ale mi nie idzie:oops:

dzięki wielkie za pomoc Kasia- jesteś wielka:loveu::loveu:

napisz parę słów jak możesz co myślisz o suni?? jak się zachowuje itd...

Posted

Sunia wydaje sie być bardzo sympatyczna - na zdjęciach widac jak się usmiecha. Chciała bardzo wyjść z klatki. Pewnie chętnie poszłaby na spacer.
Zrobiła na mnie bardzo miłe wrażenie.

Posted

Dakotka napisał(a):
dziś nie uda mi się podjechać do suczki
jutro pojadę i obfocę

skoro to malamutka ??? to mam nadzieję ją przejąć tzn. Adopcje Malamutów wezmą dziewczynkę pod siebie przy współpracy Fundacji Animialia

będziemy kombinować aby ją z tamtąd jak najszybciej wyciągnąć

Witaj Agatko ;) masz gdzie upchnąć ślicznotkę :shake:

Posted

supergoga napisał(a):
Ciekawe czy uciekła czy ktoś ją "uciekł". Na razie nikt jej nie zabierze bez naszej wiedzy - mam nadzieję. Ale i tak musimy pomyśleć. Szkoda suni.

myślę że jak dziewczyny od malamutów o niej wiedzą to postarają się pomóc ;) mają duże doświadczenie i wiedzą co robią ;) znam je i ręczę że jak będą miały gdzie ją zabrać z tego schronu to to zrobią ;)

Posted

marta23t napisał(a):
trzymam kciuki za małą...i czekam na foty. to na pewno sunia??? myślę, że powinnyśmy dać ogłoszenia-może komuś wiała i błąkała się długo...może ktoś jej szuka??

Pasja z ZZP juz wczoraj postawila na nogi okoliczne schroniska i lecznice za co jeszcze raz serdeczne dzieki :p zbalamucila tez Doktora aby obejrzal tatoo i sprawdzil czip - niestety zero oznakowania. Nigdzie tez nie bylo zgloszone zaginiecie takiej suczki choc roznie to przeciez bywa - ciagle jeszcze wielu ludzi jest zdziwionych wielce, ze takie rzeczy nalezy zglosic sie w schronach

Dziewczyny, ogromne dzieki za determinacje i cala blyskawiczna akcje!:p

Posted

Bardzo dziękuję za wielkie zainteresowanie salsą! Wielkie dzięki :Rose:

marta23t napisał(a):
Masieńka to super;) myślicie, że warto ogłaszać dalsze okolice? że ona mogła przejść jakiś większy kawał drogi?

Mogła uciec, pobiec za tropem i się zgubić lub wrócić w miejsce gdzie był zaparkowany samochód po dłuższym czasie gdy właściciel już nie czekał.
Ale nie sądzę by uciekła gdzieś w dalszej okolicy - bo wtedy jak wytłumaczyć to, że trzymała sie jednego miejsca?

Lub ktoś ją tam po prostu wyrzucił...

Posted

PaulinaT napisał(a):
Bardzo dziękuję za wielkie zainteresowanie salsą! Wielkie dzięki :Rose:

Mogła uciec, pobiec za tropem i się zgubić lub wrócić w miejsce gdzie był zaparkowany samochód po dłuższym czasie gdy właściciel już nie czekał.
Ale nie sądzę by uciekła gdzieś w dalszej okolicy - bo wtedy jak wytłumaczyć to, że trzymała sie jednego miejsca?

Lub ktoś ją tam po prostu wyrzucił...

zgadzam się z Tobą Paulinko :p jak się "zawieruszyła" to właściciel powinien jej szukać ale jak wraca w to samo miejsce to rzeczywiście mogli ją tam zostawić :angryy:

Posted

Dakotka niestety w niedzielę nie da rady zabrać suni. Napisała że sprawa przesunięta jest na wotrek. Sunia nadal w rezerwacji. Nikt o nią nie pytał i nikt jej nie szukał.

Posted

powiem Ci że jak czytam że nikt po i to po tak ładnego psa nie przychodzi...:shake:
może i lepiej że Agatka zabierze ją we wtorek bo może nowi właściciele bardziej o nią zadbają od poprzednich :p

Posted

jolek68 napisał(a):
może nowi właściciele bardziej o nią zadbają od poprzednich :p

nie moze tylko na pewno :cool3: jak znam Agatke to ich przeswietli na wszystkie strony :evil_lol: