Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale piekne zdjecia :loveu: Bela taka dostojna, a Todi jak krasnalek przy niej. Ale widac, ze sie polubili :lol: Na 3 zdjeciu pieknie wyszla mordka Beluni :p

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słucha ale trzeba powtórzyć parę razy, od dwóch dni chodzimy bez smyczy i do tej pory nie miałam z nią większych problemów. Jeśli Todi się z nami wybierze to Bela na spacerze trzyma się jego, co chwilę się ogląda gdzie on jest, gdy jest w tyle to czeka na niego :lol: Kochają się poza tym to Bela pozytywnie wpływa na Todiego który po 12 latach zaczął mnie słuchać bo do tej pory robił ze mną to co mu się podobało :evil_lol:
Bela siedzi teraz obok mnie i przesyła całusy :loveu:
wylizała mi cała ręke i się do buzi dobiera pieszczocha z niej :loveu:, chodzi od pokoju do pokoju i się mizia :loveu:
Na polu ją komary gryzą, nigdy tyle komarów nie było, musimy kupić jakiś oprysk i spryskać podórko bo wyjść się nie da :shake:

Posted

Paulina to wiesz gdzie nas szukać mój dom z drogi widać:loveu: a Bela chodzi na spacery wzdłuż tego kanału, wzdłuż wału i za trochę pójdziemy nad wisłe tylko musi dobrze obeschnać po tym jak woda wylała :lol:

Posted

Bela to okropna zazdrośnica, chcę by cała uwagę poświęcać jej :evil_lol:

Zrobił się z niej piesek pokojowy :razz:, cały ranek przesiedziała w pokoju i patrzyła co robię, w dodatku lubi nosa w gary wkładać :evil_lol: ciekawska bestia :lol:

Posted

Jak tak patrzę na foty Beli, to od razu zachciało mi się duuużego psa :diabloti:.
Hmmm, przyjdzie czas ... :eviltong:

joszka, dzięki Ci za tą adopcję :loveu::loveu::loveu:!!!

Posted

Ulka18 napisał(a):
Nom, z takim piesem to sie czlek nie balby isc na spacer. Gdyby te 70 kg ruszyly do akcji w obronie to lepiej zwiewac i liczyc na szybkie nogi.

Te 70 kg to nawet nie musiało by ruszać do obrony, wystarczy że jest :evil_lol:

I za to kocham te psy, są wielkie i mega kochane :loveu::loveu:

Posted

Chyba się boi bo jak widziała jak Todi się kąpię to wycofała się patrzyła z daleka i nie chciała podejść. Jak przyjdą upały to chciałabym ją wykąpać, tylko najpierw muszę ją do wody przyzwyczaić. Myślę może na początek jej łapki zamoczyć?:roll: