Marinka Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Ksenia nie ma żadnych deklaracji, a jej miesięczne utrzymanie to 450 złotych + ewentualne lekcje szkoleniowe (aby mogła normalnie żyć i znaleźć dom) Proszę osobę odpowiedzialną za Ksenię o zrobienie rozliczenia Quote
funia Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Przekopię funi wybieg a co ..... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Uploaded with ImageShack.us Po kopaniu trza odpoczac ..... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mari23 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='Marinka']Ksenia nie ma żadnych deklaracji, a jej miesięczne utrzymanie to 450 złotych + ewentualne lekcje szkoleniowe (aby mogła normalnie żyć i znaleźć dom) Proszę osobę odpowiedzialną za Ksenię o zrobienie rozliczenia wspaniałe fotki, funiu! Ksenia jest na nich taka radosna, zrelaksowana... a w obawie przed niewypłacalnością powtórzę prośbę Marinki Quote
Marinka Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Funiu, wspaniałe foty :) Śliczna jest ta nasza Ksenia :) Quote
Marinka Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 A swoją drogą śliczną norkę wykopała :) http://img11.imageshack.us/img11/376/pa244091.jpg Tylko dlaczego nikt do suni nie zagląda??? :( Ksenia to prawdziwa bidulka....nie ma żadnych deklaracji i w dodatku opuszczona :( Quote
Mruczka Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Ja zaglądam. Myślę, jak pomóc. Z tym, że Ksenia - chociaz piekny pies - to czort. Quote
Marinka Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 [quote name='Mruczka']Ja zaglądam. Myślę, jak pomóc. Z tym, że Ksenia - chociaz piekny pies - to czort. Ale chcemy w niej tego czorta poskromić...stąd ten bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/216469-CEGIE%C5%81KOWY-BAZAREK-DLA-KSENI.-POTRZEBNE-NA-BEHAWIORYSTE.-DO-29.10.2011-godz.00.00 Niestety Ksenia nie ma pieniążków nawet na hotelowanie....a co dopiero mówić o szkoleniu :(:(:( Quote
Marinka Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Nie lubię tego robić... ale zacytuję siebie: [quote name='Marinka']Ksenia nie ma żadnych deklaracji, a jej miesięczne utrzymanie to 450 złotych + ewentualne lekcje szkoleniowe (aby mogła normalnie żyć i znaleźć dom) Proszę osobę odpowiedzialną za Ksenię o zrobienie rozliczenia Quote
mari23 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 wprawdzie za Ksenię odpowiedzialna jest Monika, ale być może skasowała PW, w których podawałam jej wpłaty wieczorem postaram się wypisać je wszystkie raz jeszcze i podsumować, rachunki też podam, bo sytuacja robi się "podbramkowa", jest koniec miesiąca i nie ma z czego zapłacić za hotelowanie Kseni Quote
Marinka Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 [quote name='mari23']wprawdzie za Ksenię odpowiedzialna jest Monika, ale być może skasowała PW, w których podawałam jej wpłaty wieczorem postaram się wypisać je wszystkie raz jeszcze i podsumować, rachunki też podam, bo sytuacja robi się "podbramkowa", jest koniec miesiąca i nie ma z czego zapłacić za hotelowanie Kseni Dziękuję Marysiu :) Ja zobowiązuję się zrobić rozliczenie. Faktycznie nie jest wesoło :(:(:( No i tytuł wątku należałoby zmienić koniecznie - TU apel do założycielki wątku Quote
bros Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 założycielka wątku zaglada tu cały czas, napisałam już do moderatora, niestety nie mogę zmienić tytułu, coś sie "zacięło" i odrzuca każdą moja próbę. Napisałam również o przepisanie pierwszego postu na Ladymonia0610 która jest obecnie na bieżąco w sprawach Kseniuty. W chwilii obecnej nie mogę zdeklarować wplaty na utrzymanie Kseni, ponieważ mam bardzo niepewna sytuacje firmową i w każdej chwili mogę zostać bez pracy, jestem pod kreską a kilka deklaracji wcześniejszych muszę utrzymać. postaram sie może o jakieś fanty na bazarek, na razie tyle jedynie mogę zrobić. Quote
Marinka Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 [quote name='bros']założycielka wątku zaglada tu cały czas, napisałam już do moderatora, niestety nie mogę zmienić tytułu, coś sie "zacięło" i odrzuca każdą moja próbę. Napisałam również o przepisanie pierwszego postu na ladyswallow która jest obecnie na bieżąco w sprawach Kseniuty. W chwilii obecnej nie mogę zdeklarować wplaty na utrzymanie Kseni, ponieważ mam bardzo niepewna sytuacje firmową i w każdej chwili mogę zostać bez pracy, jestem pod kreską a kilka deklaracji wcześniejszych muszę utrzymać. postaram sie może o jakieś fanty na bazarek, na razie tyle jedynie mogę zrobić. Ladyswallow nie ma pod opieką Kseni. Ksenia jest pod opieką Ladymonia0610. A fanty na bazarek i sam bazarek jak najbardziej mile widziane :) Póki co Ksenia ma następujące bazarki: http://www.dogomania.pl/threads/126597-Masz-pi%C4%85taka-Kup-CEGIE%C5%81K%C4%98!-W%C4%85tek-zbiorczy-z-linkami./page9 http://www.dogomania.pl/threads/216428-Nowy-Toster-opiekacz-MOULINEX-SUBITO.-DLA-KSENI.-DO-31.10.2011-godz.22.00 i zbiorczy: http://www.dogomania.pl/threads/216402-Kosmetyki-Ciuchy-Lego-dla-psiak%C3%B3w-w-DRAMATYCZNEJ-SYTUACJI.-Zapraszamy!-28.10.22-00 Quote
Marinka Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 bros napisał(a):zdążyłam w między czasie poprawić A ja dodałam linki do Bazarków :) Quote
Ladymonia0610 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Zaczynamy od zbierania deklaracji stałych dla Kseni . Jednorazowe też są mile widziane. Bros proszę o zmiane tytułu -jeżeli oczywiście dasz rade :) KSENIA-BRAKUJE 450ZŁ NA HOTEL ...POMOCY! CO Z NIA BĘDZIE? JA DAJE MIESIĘCZNIE 10zł KTO DORZUCI SIĘ DO SKARBONKI KSENI? KOCHANI NAWET 5 ZŁ JEST NA WAGĘ ZŁOTA. Quote
kkasiiiar Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Zjawiam sie na zaproszenie Ladymonia0610 na dana chwile niestety nie moge pomoc:( sama mam dwoch tymczasowiczow u siebie na BDT i deklaracje, ale obiecuje ze beda zagladac na watek i w miare mich mozliwosci chociasz jednorazowo dopomóc Quote
Ladymonia0610 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 [quote name='kkasiiiar']Zjawiam sie na zaproszenie Ladymonia0610 na dana chwile niestety nie moge pomoc:( sama mam dwoch tymczasowiczow u siebie na BDT i deklaracje, ale obiecuje ze beda zagladac na watek i w miare mich mozliwosci chociasz jednorazowo dopomóc Dziękuje ;* Quote
Marinka Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Należałoby także uzupełnić 1 post - tam nadal widnieje nr telefonu do Agnieszki (?). Należałoby też podać numer konta do wpłat. Bros, póki co zajmiesz się tym? Quote
bros Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 póki co jest mój numer telefonu, naturalnie zmienie na numer do Lady ? prosze podajcie mi namiary jakie wpisać ? Quote
Ladymonia0610 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 bros napisał(a):póki co jest mój numer telefonu, naturalnie zmienie na numer do Lady ? prosze podajcie mi namiary jakie wpisać ? Jak możesz to wogóle skasuj numer telefonu Ksenia i tak się narazie do adopcji nie nadaje . KTO MI POMOŻE ROBIĆ BAZARKI I ZBIERAĆ DEKLARACJE? Quote
Marinka Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 bros napisał(a):póki co jest mój numer telefonu, naturalnie zmienie na numer do Lady ? prosze podajcie mi namiary jakie wpisać ? Ok :) dlatego wstawiłam znak zapytania :) Quote
Ladymonia0610 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 BROS W PIERWSZYM POŚCIE NAPISZ TAK: DEKLARACJE STAŁE 10zł -LADYMONIA0610 ZAPRASZAMY NA BAZAREK DLA KSENI http://www.dogomania.pl/threads/216469-CEGIE%C5%81KOWY-BAZAREK-DLA-KSENI.-POTRZEBNE-NA-BEHAWIORYSTE.-DO-29.10.2011-godz.00.00/page3 MUSI TO BYĆ WIDOCZNE NA 1 STRONIE! Quote
Recommended Posts