Jump to content
Dogomania

Komornik juz sie zbliza,juz puka do Kseni drzwi...............

Recommended Posts

Posted

Ksenia nie ma żadnych deklaracji, a jej miesięczne utrzymanie to 450 złotych + ewentualne lekcje szkoleniowe (aby mogła normalnie żyć i znaleźć dom)

Proszę osobę odpowiedzialną za Ksenię o zrobienie rozliczenia

Posted

[quote name='Marinka']Ksenia nie ma żadnych deklaracji, a jej miesięczne utrzymanie to 450 złotych + ewentualne lekcje szkoleniowe (aby mogła normalnie żyć i znaleźć dom)

wspaniałe fotki, funiu! Ksenia jest na nich taka radosna, zrelaksowana...

a w obawie przed niewypłacalnością powtórzę prośbę Marinki

Posted

Nie lubię tego robić... ale zacytuję siebie:

[quote name='Marinka']Ksenia nie ma żadnych deklaracji, a jej miesięczne utrzymanie to 450 złotych + ewentualne lekcje szkoleniowe (aby mogła normalnie żyć i znaleźć dom)

Posted

wprawdzie za Ksenię odpowiedzialna jest Monika, ale być może skasowała PW, w których podawałam jej wpłaty
wieczorem postaram się wypisać je wszystkie raz jeszcze i podsumować, rachunki też podam, bo sytuacja robi się "podbramkowa", jest koniec miesiąca i nie ma z czego zapłacić za hotelowanie Kseni

Posted

[quote name='mari23']wprawdzie za Ksenię odpowiedzialna jest Monika, ale być może skasowała PW, w których podawałam jej wpłaty
wieczorem postaram się wypisać je wszystkie raz jeszcze i podsumować, rachunki też podam, bo sytuacja robi się "podbramkowa", jest koniec miesiąca i nie ma z czego zapłacić za hotelowanie Kseni

Dziękuję Marysiu :) Ja zobowiązuję się zrobić rozliczenie.
Faktycznie nie jest wesoło :(:(:(

No i tytuł wątku należałoby zmienić koniecznie - TU apel do założycielki wątku

Posted

założycielka wątku zaglada tu cały czas, napisałam już do moderatora, niestety nie mogę zmienić tytułu, coś sie "zacięło" i odrzuca każdą moja próbę. Napisałam również o przepisanie pierwszego postu na Ladymonia0610 która jest obecnie na bieżąco w sprawach Kseniuty.
W chwilii obecnej nie mogę zdeklarować wplaty na utrzymanie Kseni, ponieważ mam bardzo niepewna sytuacje firmową i w każdej chwili mogę zostać bez pracy, jestem pod kreską a kilka deklaracji wcześniejszych muszę utrzymać. postaram sie może o jakieś fanty na bazarek, na razie tyle jedynie mogę zrobić.

Posted

[quote name='bros']założycielka wątku zaglada tu cały czas, napisałam już do moderatora, niestety nie mogę zmienić tytułu, coś sie "zacięło" i odrzuca każdą moja próbę. Napisałam również o przepisanie pierwszego postu na ladyswallow która jest obecnie na bieżąco w sprawach Kseniuty.
W chwilii obecnej nie mogę zdeklarować wplaty na utrzymanie Kseni, ponieważ mam bardzo niepewna sytuacje firmową i w każdej chwili mogę zostać bez pracy, jestem pod kreską a kilka deklaracji wcześniejszych muszę utrzymać. postaram sie może o jakieś fanty na bazarek, na razie tyle jedynie mogę zrobić.

Ladyswallow nie ma pod opieką Kseni. Ksenia jest pod opieką Ladymonia0610.
A fanty na bazarek i sam bazarek jak najbardziej mile widziane :)
Póki co Ksenia ma następujące bazarki:
http://www.dogomania.pl/threads/126597-Masz-pi%C4%85taka-Kup-CEGIE%C5%81K%C4%98!-W%C4%85tek-zbiorczy-z-linkami./page9
http://www.dogomania.pl/threads/216428-Nowy-Toster-opiekacz-MOULINEX-SUBITO.-DLA-KSENI.-DO-31.10.2011-godz.22.00
i zbiorczy:
http://www.dogomania.pl/threads/216402-Kosmetyki-Ciuchy-Lego-dla-psiak%C3%B3w-w-DRAMATYCZNEJ-SYTUACJI.-Zapraszamy!-28.10.22-00

Posted

Zaczynamy od zbierania deklaracji stałych dla Kseni . Jednorazowe też są mile widziane.
Bros proszę o zmiane tytułu -jeżeli oczywiście dasz rade :)
KSENIA-BRAKUJE 450ZŁ NA HOTEL ...POMOCY! CO Z NIA BĘDZIE?

JA DAJE MIESIĘCZNIE 10zł

KTO DORZUCI SIĘ DO SKARBONKI KSENI?

KOCHANI NAWET 5 ZŁ JEST NA WAGĘ ZŁOTA.

Posted

Zjawiam sie na zaproszenie Ladymonia0610 na dana chwile niestety nie moge pomoc:( sama mam dwoch tymczasowiczow u siebie na BDT i deklaracje, ale obiecuje ze beda zagladac na watek i w miare mich mozliwosci chociasz jednorazowo dopomóc

Posted

[quote name='kkasiiiar']Zjawiam sie na zaproszenie Ladymonia0610 na dana chwile niestety nie moge pomoc:( sama mam dwoch tymczasowiczow u siebie na BDT i deklaracje, ale obiecuje ze beda zagladac na watek i w miare mich mozliwosci chociasz jednorazowo dopomóc

Dziękuje ;*

Posted

Należałoby także uzupełnić 1 post - tam nadal widnieje nr telefonu do Agnieszki (?).
Należałoby też podać numer konta do wpłat.

Bros, póki co zajmiesz się tym?

Posted

bros napisał(a):
póki co jest mój numer telefonu, naturalnie zmienie na numer do Lady ? prosze podajcie mi namiary jakie wpisać ?

Jak możesz to wogóle skasuj numer telefonu Ksenia i tak się narazie do adopcji nie nadaje .

KTO MI POMOŻE ROBIĆ BAZARKI I ZBIERAĆ DEKLARACJE?

Posted

bros napisał(a):
póki co jest mój numer telefonu, naturalnie zmienie na numer do Lady ? prosze podajcie mi namiary jakie wpisać ?

Ok :) dlatego wstawiłam znak zapytania :)