Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Baski_Kropka napisał(a):

A może ktoś z Tychów ma ochote na spacer :D?

My :D:D:D witamy się, śliczne spiaczki, co do spacerków to możemy tylko pokonkurować z kropeczką, buziaczki dla pyszczków...

Posted

Czekam na informacje :)

Ja się na spacer chętnie wybiorę...Kropka chętnie po szarżuje z kimś mniejszym. Baski cóż...on będzie jako obserwator, bo on chociaż zupełnie nie groźny to bawi się dosyć brutalnie przynajmniej z Kropą :P

Co do fotek to
http://www.digart.pl/zoom/4786489/nie_ma_to_jakII.html

Zapraszam do Galeri, w podanym linku jest zdjęcie mojego autorstwa i Basior w pierwszym planie :)
my straciliśmy nasza parę i musimy biegać gościnnie u Oli...okazało się że nasz rudzielec ma problemy z sercem :(
A moze jakiś Hasior z Tychów lub Katowic ma ochotę pobiegać w zaprzęgu?

Posted

Ja bym schęcią dała Lunę;D Ale to chyba potem bedzie tak ze ona sie przyzwyczai bede tak z nią musiała na to chodzic narazie mała jest 7 msc... moze sie mama zgodzi a gdzie jeździsz?

Posted

7 miesięcy to jeszcze troszkę musi podrosnąć, minumum do 9 miesiąca, żeby zacząć z nią coś robić. Ja jeżdżę na Ligotę, to zaraz za akademikami. Fajną mamy bandę, wesołą i ludzi i psiaków. Możesz przyjechać z mamą żeby zobaczyła jak to wygląda i żeby się nie zamartwiała.
Uwierz mi, że pies jest niesamowicie szczęśliwy kiedy może sobie popracować. Ja się tak zakochałam w treningach że jeżdżę już od roku i dojeżdżam z Tychów pociągiem teraz jeżdżę z jednym psem, wcześniej jeździłam z dwoma :P

Oczywiście że było by najlepiej, gdybyś mogła przyjeżdżać z nią regularnie, w końcu do tego hasior jest stworzony...
A ona na pewno to pokocha. Klub stwarza możliwości trenowania i startowania na zawodach zdobywanie licencji zawodniczych i róznych innych rzeczy, ogólnei poza trenowaniem to dobrze się bawimy. Więs jeśli chciala byś zobaczyć narazie jak to wygląda to wpadnij może w przyszły weekend w sobotę lub niedzielę obejrzysz i zdecydujesz czy Cie to kręci, jeśli tak to masz dwa miesiące na przygotowanie psa tz, nauczenie kierunków na przykład :)

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
7 miesięcy to jeszcze troszkę musi podrosnąć, minumum do 9 miesiąca, żeby zacząć z nią coś robić. Ja jeżdżę na Ligotę, to zaraz za akademikami. Fajną mamy bandę, wesołą i ludzi i psiaków. Możesz przyjechać z mamą żeby zobaczyła jak to wygląda i żeby się nie zamartwiała.
Uwierz mi, że pies jest niesamowicie szczęśliwy kiedy może sobie popracować. Ja się tak zakochałam w treningach że jeżdżę już od roku i dojeżdżam z Tychów pociągiem teraz jeżdżę z jednym psem, wcześniej jeździłam z dwoma :P

Oczywiście że było by najlepiej, gdybyś mogła przyjeżdżać z nią regularnie, w końcu do tego hasior jest stworzony...
A ona na pewno to pokocha. Klub stwarza możliwości trenowania i startowania na zawodach zdobywanie licencji zawodniczych i róznych innych rzeczy, ogólnei poza trenowaniem to dobrze się bawimy. Więs jeśli chciala byś zobaczyć narazie jak to wygląda to wpadnij może w przyszły weekend w sobotę lub niedzielę obejrzysz i zdecydujesz czy Cie to kręci, jeśli tak to masz dwa miesiące na przygotowanie psa tz, nauczenie kierunków na przykład :)

Aha to sie postaram przyjechac;D tylko gdzie to mniej wiecej jest. I o której?? Oh ja ym sie starała zeby z nią przyjezdac regularnie[jak mama sie wg zgodiz] a tak wg płaci sę cos? I czy trzeba miec do tego rodowód zeby startowac w zawodach?

Posted

Właśnie... :( Rano z moimi wilkopchełkami nie szło wyjść, bo się zapadały w tym lodzie. Koszmar jakiś... Chyba dobrze, że dziś spacer nie wypalił. :)

Posted

U nas taka odwilż się robiła wczoraj i Shi sobie rozcieła łapkę, na szczęście nic poważnego. Puki co to wszędzie śnieg a pod śniegiem lód... Już naewt pługi nie jeżdżą bo lepiej żeby był ten śnieg niż czysty lód...
Jak dla mnie bomba ale tych kierowców już mi strasznie żal:(

Jutro mam zamiar rano iść pobiegać z Shirą ;) Zobaczymy jak mi pójdzie:p