Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...polowanie...:)

...i znowu portretowo :)

I znowu...

I znooooooooooowu :D

Wiem że sporo tych portretów i was zamęczam, ale kocham ta moją haszczą morduchę :loveu:

A że Kropka za mokrymi zabawami nie przepada to tylko jedno zdjęcie...
troszke rozmazane ale urocze :)

Cholefka jak mokroo...

Posted

Taaa... :D W locie razem z piaskiem i kamieniami...:P

W generalnym rozrachunku tego spaceru, piłka została zagubiona w akcji, Baski śmierdzi wymoczkiem, a Kropka wytarzała się w jakiejś kupie i musiałam ją wykąpać...

Posted

Basior tez nie chciał wody...ale rzucałam mu piłeczkę coraz dalej dalej i wkońcu zaczął pływać, a że chłodziło go to przyjemnie i mógł się poruszać i trochę zmęczyć w ciepłe dni to to pokochał :)

Fotki str. 8

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
Taaa... :D W locie razem z piaskiem i kamieniami...:P

W generalnym rozrachunku tego spaceru, piłka została zagubiona w akcji, Baski śmierdzi wymoczkiem, a Kropka wytarzała się w jakiejś kupie i musiałam ją wykąpać...

ajć... skad jato znam. Shira ma zakaz kąpieli w jeziorkach:eviltong:, po dotychczasowych włojarzach miała masakryczną sierść. Teraz już jest lepiej na szczęście, może jeszcze się załapie na kąpiele:razz:. I chodzi na smyczy w podejrzanych miejscach poktórych pachniała jak Kropka:angryy:. ...Ach te bestie:loveu:

Posted

A ja galerie troszkę zaniedbałam przez szkołę i pracę więc dzisiaj parę zdjęć na odświeżenie :)

Eta ja i mój hasiolek :)

To nasza dwójka i pół ;)

Czy ty mnie kochasz równie mocno co ja Ciebie? :loveu:

Posted

No i jestem, przeczytałam cały wątek, wyoglądałam wszystkie fotki. Cały zwierzyniec prześliczny.

U mnie podobnie: jeden pies z rodowodem - jeszcze dwujajeczny, jeden schroniskowy, kotów całe stado - dzikie, dokarmiane i ciachane, no i jeszcze świnki morskie - też z odzysku ale to już działka mojej córci.

A te zdjątka z wodą i plażą w tle to nie czasem Paprocany ?

Posted

Ha, no właśnie mój jeden czworonóg to "pudel-morderca", spacery i owszem ale późnym wieczorkiem. Próbowałam go socjalizować z innymi zwierzętami ale to już staruszek, niedowidzi, niedosłyszy i tak jakoś zostało.

Posted

Korzystając z chwili wolnej i tym samym upragnionej chwili nudy, postanowiłam poszperać na DGM i odnalazłam kilka tyskich Dogomaniaków. Witam się zatem wraz z dwunastoma łapami moimi. ;)

Posted

heh...trzeba się było trochę potarzać z moimi futrami...one mnie kochają na tym poziomie najbardziej :D

Dziękuje za odwiedzimy :)

Zaniedbałam ostatnio galerię, ale szkoła mi się pełną para zaczęła i matura za pasem....:/