Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alba1986']http://images44.fotosik.pl/190/ad5736dd4b9005b1med.jpg pięknie wyszedł:loveu: tak dostojnie:cool3:

Dostojnie i tłuściutko :razz:
On wtedy przeżywał apogeum swojego grubastwa. Po kastracji, dopiero zaczęliśmy trenować xD

Tutaj mój pies na wystawie w Katowicach, ostatnia jego wystawa, i ostatnie dni na warunkach chodowlanych przed ucieńciem jajek :lol:
Teraz jest mój i tylko mój :D

Osiągnięcia:

Polish Champion

Multi CWC, BOS, BOB, res. Best Of Group

Dzisiaj będę miała multum zdjęć moich futer, i nawet kota przedstawie. TZ zostawił swój aparat, a że to lustrzanka z wielkiego zdarzenia to bedzie się czym chwalić :cool3:

Szykujcie się na zdjęciowe ataki w najblizszych dniach cioteczki :P

Posted

Baski_Kropka Dostojnie i tłuściutko
On wtedy przeżywał apogeum swojego grubastwa. Po kastracji, dopiero zaczęliśmy trenować xD

Moja po sterylizacji też miała apogeum swojego grubastwa;) Jej rekord to 26 kg a przed zabiegiem wazyła 22:-o Na szczęście teraz już schudła, nie wygląda jeszcze tak jak kiedy ale już lepiej:p

Tutaj mój pies na wystawie w Katowicach, ostatnia jego wystawa, i ostatnie dni na warunkach chodowlanych przed ucieńciem jajek

Zdecydowałaś się championowi uciąć jajka czy to był jakiś zdrowotny powód?:p

Posted

Inarugowa napisał(a):
Zdecydowałaś się championowi uciąć jajka czy to był jakiś zdrowotny powód?:p

Miał znacznie powiększoną prostatę i spore cysty, niestety trzeba było podjąć tą decyzją. Żałowałam bo lubię wystawy, i chyba nie trzeba było mówić jak obrastałam w piórka kiedy wracał do domu z medalem:razz:, ale jego zdrowie ważniejsze :)
Biegaja po Polsce dwa mioty po Baskim i na tym niestety się skończyło :(

Posted

Nasz kochany kocur.
Imie: Bagir
Rasa: dachowiec, oczywiście rasowy :D
Opis: Nasze pierwsze zwierzątko. Przytargałam go kiedy miałam 7 lub 8 lat.
Kotek wychodzący, bez jajkowy. Niesamowicie inteligentny. Potrafi "powiedzieć", że ma brudną kuwetkę, ze jest głodny, że chce iść na dwór, że chce się ponosić i być w centrum uwagi. Mieszkamy na pierwszym piętrze, na dwór wychodzi przez klatke schodową (musimy mu drzwi otwierać) po paru godzinach wołam go do domku, a on przylatuje i czeka na ścieżce, lub pod drzwiami klatki.
Puka do drzwi balkonowych kiedy chce już wejść z balkonu do domu.
Pomału się już starzeje, nie jest już tak sprężysty i sprawny co kiedyś, troszke już "flaczeje" :( Ale jest najukochańszy, spi ze mną w łózku z główką na poduszce :cool3:

http://images44.fotosik.pl/191/d2394cb43903b1abmed.jpg

Na balkoniku śpię ;)

Posted

Ale z Kropki mała skierka:razz:. Zatrzymuje się ona w ogóle na spacerach?:lol:
A przy tej historyjce z zabraniem gumki się uśmiałam hehehe najlepsze foto "to spadaj!".:diabloti: Baski jaki kanapowiec:eviltong: Leniuch jeden:mad:

P.S Przecinek ma niesamowicie śliczna oczyska ;). Piękny kolorek:)

Posted

A oto nasza sąsiadka, napotkany biały klocek...
Buldożka Francuzka...

A co to pytania...
Odpowiedź brzmi: NIE. Kropka na spacerach nie zatrzymuje się dłużej niż na 4 sek., chyba że siusiu lub poważniejszy interes ją zatrzyma...
Nakręcę jak mi się uda filmik jak zasuwa...dlatego jest przecinkiem/przecinakiem spacerowym...żaden pies za nią nie nadąża...robi bardzi szybkie i nie przewidywalne zwroty...:D

A może ktoś z Tychów ma ochote na spacer :D?