Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak tak można maleństwa potraktować aż łzy żalu i jednoczesnie radości że trafiły do Ciebie się cisną do oczu.
A te spojrzenie Kropki w stylu"ja nic nie zrobiłam" jest bezbłędne:diabloti:.
Tak wygląda Shira jak np. wywali śmietnik albo nasiusia i przychodzi mi się przyznać:evil_lol:. Btw. jak pytam co wywinęłaś znowu? wieje jak najdalej ode mnie, chociaż nigdy krzywda jej się nie stała:eviltong:. Dobrze że mają poczucie winy chociaż:diabloti:. Kochane bestie:loveu:

Posted

A tutaj razem :)
Wiosna 2009, nadal nie mam aparatu i nie mogę porobić nic aktualnego, ale po weekendzie na pewno nadrobię :cool3:

Znowu my na plaży, bo my takie plażowe goopki jesteśmy i możemy tam godzinami ;)

I Znooooooooooooofu MY :D
- Rzuć ciasteczko! <prosi> :D

A tutaj dla odmiany MY ale ja mam ciemne włosy :P Przed pierwszymi zawodami, caaaaaaaałą noc spędziliśmy razem w wyrku...chociaż normalnie nie może...ale zima pełną gębą tam byłą i zimno wiec grzał kaloryfer mój ukochany :D

Posted

Szelki mieliśmy z Hifiki, ale po kontaktach z wodą znacznie się skurczyły, teraz szelki mamy z Manmata, są super, polecam. Ale obecnie szelki zakładamy już wyłącznie w momencie kiedy chcemy wystartować z rowerem, tj. zakładamy szelki przypinamy psa do linki, 3..2..1..GO :cool3:

Bo wczesniej, można były w locie oberwać sikami :mad:
Teraz się psu utrwaliło szelki = praca.
Oczywiście kiedy ide pobiegać też mu szelki założę, czy na DT. Ale ogolnie to były z tym cyrki.
No pustke mam na galerii bo nie mam czym zdjęć robić...strasznie mnie to już irytuję, ale muszę ćwiczyc cierpliwość :angryy: :razz: