Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moze chwalmy sie w tym topicu osiagnienciami naszych gonczakow :) I to na wystawach i na konkursach mysliwskich ;) Zapraszam :) Napewno uzbiera nam sie spora lista 8)

Posted

ooooo to moze ja dołacze pozniej po przechlewku :lol: narazie jestem po Jarosławiu ze sreberm i ocena doskonała jesli mowimy o tym sezonie wystawowym , a szczeniak Bohun WO i biała wstażka . Nastepne katowice

Posted

Hoho my w Katowicach mamy nadzieje na zakonczenie Ch.Pl (a jak wiadomo nadzieja matka glupiach bo latwo to w katowicach nie bedzie ;) )

A no i nie wspomnialam o jakze udanych naszych osiagnienciach w tym roku ;)

Bydgoszcz - BOG, BOG II
Wilno - 2xCACIB - 1 dnia lokata 2, dosk, 2 dnia CACIB :lol:

Oby tak dalej ;)

• 1 month later...
Posted

a Witamy

Musia przede wszystkim jeszcze raz Ci gratuluje Opusek jest pieknym psem wspaniały temeprament , widac duza poprawe po Katowicach :lol: ale co tam Musia on poprostu tak sie rozwijał nasz Bohunek tez teraz wychodzi z masy a zaczyna rosnac, takie sa szczeniaczki, ja tu Ci obstawiam ZWMł w najblizszym czasie i nastepnym razem wybierzemy sie gdzies razem , wyobrazasz sobie ze mamy czarna fale z autami ?
Zaczeło sie od Rzeszowa, siadł mi akumulator w aucie, potem w Jarosławiu zatkał sie wlew paliwa, potem wczoraj siadł mi akumulator w Tico i nie moglismy po wystawie odpalic auta sam pech :lol: ale to Mirek z wrazenia zostawil auto na swiatłach

hehhehe ale zakończenie ChPL wyrownuje nam straty samochodowe, ja przede wszystkim gratuluje Hani , brawo ZW Rasy i wspaniałych osiagniec hodowlanych, dziekuje za Cacib sedzina była taka rozkojarzona ze nie wpisała Caciba albo nie chcaiła dac, sama sie przyznała ze w gonczych tez sie myliła, ale gdyby nie Hania słuchajcie Caciby nie byłyby rozdane w ogarach. Ja zgodnie z obietnica wprzechlewku stawiam browca

Posted

jeszcze dodam ze sedzina była batrdzo miła bardzo ja lubie poza tym powiedziała cos co buduje nas wystawców i hodowców "az miło popatrzec " na nasze ogórki oczywiscie

Posted

A ja wczoraj wróciłam dzięki uprzejmości rodzinki Rago prosto pod dom.

Przez całą drogę gadałam jak najęta opowiadając o wystawach , wynikach, historii ogarka i konkursach myśliwskich.

Szczególnie młodsza panna i pan Raga zainteresowali się kursem w Krośnie. Ja ze swej strony ilekroć się będziemy widzieć, będę namawiać na pracowity los ogarka.

Mozliwe , że będziemy zwiedzać nasze okoliczne laski już współnie.

Opus całą drogę spędził na kolana u panien , przeciągając się rozkosznie, kopiąc łapskami w śnie.

Rago jak by go nie było w bagażniku (tak podróżuje).

No, to teraz Bytom.
Będę wkladać psiura ludziom pod rękę , co by odważnie ;-) sprawdzali mu zęby.

Ja mu jego zębiska zaprezentuję, trzeba jednak przyzwyczajać do akcji sprawdzania przez obcego.

Posted

Gratulujemy naszemu bratu Puzonkowi ukończenia ChPl. :multi: :multi: :multi: :Dog_run: Jak przyjedziemy to...:drink1: a ja... :drink_2:
Pozdrawiam
Serdecznie Gratuluję pozostałym Gończym Sukcesów..
Asik

Posted

Musia a jednak sie udało, brawo widze ze nawiazałas kontakt, no mysmy nie barzdo mieli jak odjechac znowu problem z autem :evilbat:

Posted

Dziekuje Bratku flaszeczki sie mroza, mamy do oblania trzy sprawy :lol:

A Paszko ma przechlapane znalzezlismy nowe miejcsa do spacerów mamy napiety grafik

• 2 months later...
Posted

Właśnie naszemu kłapouchemu przysłali ostatnio dyplom Championa Pl.
:Dog_run: :olympic:
Pozdrawiam
W przyszłym roku testy i przegląd i wszystko zrobione. :D
asik

Posted

Gratuluję serdecznie:
hodowcy/właścicielce Hani oraz Ogarce Pl Basetli ( Baście) Olfactus dyplomu INTERA :angel:
oraz bardzo mnie ucieszyła dzisiejsza wiadomość o tym jak młody ogar Minor (synek Śp Tenora Olfactus) zdobył 1/22 (czyli pierwsze mc na konkursie tropowców na 22 startujące psy 8) ) oraz CPC (Brawo, rośnie nam prawdziwy talent :D )

Posted

Babcia ogórkowa się chwali wnukami :wink: :
Na Miedzynarodowej w Krakowie
Bogdanka-ROTTI ,,POszły w las" złoto w junior-class
Bohun-ROTTI oraz Bajan-ROTTI (przy wielkiej konkurencji) otrzymały oceny doskonałe i piekne opisy ( Bohunek był czwarty na 8 piesków :P )