Kiki Posted August 28, 2003 Posted August 28, 2003 Mi został jeszcze miesiąc wakacji huuurrrraaaaaa! Jest chłodniej - oj będziemy z Badim szaleć! Quote
wiosna Posted August 29, 2003 Posted August 29, 2003 noo.. wy sie przygotowujcie do sezonu, my juz go rozpoczelismy ;) treningi ruszyly, ostatnio trasa kolo 5-6 km, calkiem ladnie :) psiaki znowu 'ozyly' po lecie i juz obrastaja futerkiem i znow zaczynaja wygladac jak huskie ;)) juz sie robi coraz piekniej. ;)))) Quote
basia Posted August 29, 2003 Posted August 29, 2003 Tylko żeby jeszcze jesień ładna była. Babie lato i takie tam a nie tylko deszcz, deszcz i wiatr a u mnie halny... :( Quote
party Posted August 29, 2003 Posted August 29, 2003 Obawiam sie ze w tym roku wlasnie moze byc tak brzydko :( Quote
wiosna Posted August 29, 2003 Posted August 29, 2003 brzydko brydko.. ale Wy marudy jestescie :PP hhihi jak bedzie zimno, mokro i paskudnie to bedzie super :)) [znaczy dla nas przynajmniej, bo moim nie przeszkadza bieganie w deszczu. tylko uszka klada na boki jak sarenki, ale zasowaja dalej i jakos zniechecone nie sa :))) a mi tam deszczyk i blotko tez nie przeszkadza. tylko jak wracam z treningu to wygladam jak jakis blotny potworek, bo widac tylko czubek glowy ktory byl pod czapka albo chusta, i ewentualnie oczy z pod okularkow :)) kiedys sobie zrobie takie zdiecie :PP Quote
basia Posted August 29, 2003 Posted August 29, 2003 wiosna, ja też lubie w deszczu biegać. Przynajmniej nie ma ludzi, psów, kotów i drobiu :) Ale najbardziej to lubie jak spadnie pierwszy śnieg. Taki miętki i puszysty i tylko do kostek, no suuuper tak pobiec sobie nocą przy świetle księżyca. Ech..... Quote
SH Posted August 30, 2003 Posted August 30, 2003 Ech...marzycielka z Ciebie , Basiu :) A póki co to mamy znowu 30 na termometrze :evil: Quote
party Posted August 30, 2003 Posted August 30, 2003 Nio,Nuka wczoraj nei wiedziala zcy zdychac,czy co :/ ale naszczescie w nocy burza i dzis chlodno :) Quote
wiosna Posted August 30, 2003 Posted August 30, 2003 noo.. u nas tez wieczorkiem i w nocy burza, i dzis jest fajnie. znaczy fajnie bo nie goraco, ale tak straasznie paskudnie duszno.. blee :P rano bylo super. jak mnie Yoki o wpoldo 5 na spacer wytargal :P Quote
wiosna Posted August 30, 2003 Posted August 30, 2003 hehe, metro, bedzie dobrze :)) nie martw sie, niedlugo juz nie bedzie sie w czym zakopac bo all zamarznie :PP :)) hihi Quote
Recommended Posts