Agappe Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [SIZE="3"][U]sędzia: Iwona Patkowska (PL)[/U][/SIZE] ktoś zna tą sędzinę?? mam wrażenie, że po raz pierwszy będzie sędziowała V gr, a przynajmniej akitki..:roll::roll: no i stawka = jedna wielka zgadywanka.. na stronie jest tylko spis nazwisk z numerami startowmi, bez podziału na rasy, czy klasy:shake: [B][COLOR="#0000ff"]PSY kl. młodzieży[/COLOR][/B] 481. wł. Kozáková Dagmar - [B]KICHIRO Tomimopa[/B] [COLOR="#0000ff"][B]kl. pośrednia[/B][/COLOR] 482. wł. Kasprzak Małgorzata - [B]ARIGATAIOKURIMONO GO Byu-Ti-Sawa[/B] 483. wł. Sakowski Rafał - [B]KAZUHIRO Akita pod Łyską[/B] [B][COLOR="#0000ff"]SUKI kl. szczeniąt[/COLOR][/B] 484. wł. Skorupka Tadeusz - [B]MUSUME AIDA Kazoku Kanshin[/B] kl? 485. wł. Marks Anna (hod. [U]Błekitny Pejzaż)[/U] [B][COLOR="#0000ff"]kl. pośrednia[/COLOR][/B]? 486. wł. Cieślak Arkadiusz (hod. [U]Akita pod Łyską[/U]) - [B]KATSUMI Akita pod Łyską[/B] [B][COLOR="Blue"]kl. otwarta[/COLOR][/B] 487. wł. Śliwa Joanna - [B]U'KOI-NI MOERU Halne Wzgórze[/B] Quote
MargoK Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Dlaczego ponownie tak mało osób będzie u nas na wystawie? :( Quote
Agappe Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 MArgo?? i jak byliście??? będą jakieś zdjęcia/wyniki? Quote
Kasia_i_Łukasz Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Od właścicieli MUSY narazie wiem tylko tyle, że MUSUME AIDA Kazoku Kanshin - oc.obiecująca, lokata I/I, ale spróbuję dowiedzieć się czegoś więcej. Oczywiście mam więcej fotek MUSY, zamieściłam je w naszej galerii, i tylko tą jedną fotkę starszych suczek :oops: Quote
Recommended Posts