Matagi Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ohisama napisał(a):Pani wyrażnie wyskoczyła jak" Filip z konopi" Ja nie wiem oco Pani chodzi... Buhahaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Matagi Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ohisama napisał(a):Matagi...moja serdeczna przyjaciółko...mój cieniu...no widzisz znowu masz po co żyć:evil_lol::eviltong::evil_lol: Fakt,Twoja głupota mnie bawi,bynajmniej nie wkurza:evil_lol: A co do cienia....to już niebawem go ujrzysz.....czarno zobaczysz....:p Quote
Matagi Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ohisama napisał(a):Też Cię lubię...:loveu: W to nie wątpię:razz::diabloti: Quote
Darius Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 @ohisama Biedna kobieta jestes, naprawde. skool! Quote
Shirai - Koki Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ohisama napisał(a):Pani wyrażnie wyskoczyła jak" Filip z konopi" Ja nie wiem oco Pani chodzi... :megagrin::megagrin::megagrin: ORKA to Pan a nie Pani ha ha ha A przy okazji serdeczne pozdrowienia Grzegorz ;) Quote
ohisama Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Shirai - Koki napisał(a)::megagrin::megagrin::megagrin: ORKA to Pan a nie Pani ha ha ha A przy okazji serdeczne pozdrowienia Grzegorz ;) No jasne...Filip z konopi to Grzegorz...ale ze mnie gapa...Witam Cię serdecznie i pozdrawiam:lol: Quote
Shirai - Koki Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 paulinka12344 napisał(a):Witam :] ! Zawsze bylam zakochana w malamutach i huskich,od kilku dni zaczelam interesować sie akitami.Bardzo mi sie one spodobaly zarowno charakterem jak i wygladem.Duzo czytalam na ich temat ale chcialam zapytac sie osob ktore mają je na codzień :) Więc tak : 1)Czy mogą mieszkać w bloku? 2)Czy naprawde ich wychowywanie jest tak ciężkie,jeszcze gorsze od malamutów czy huskich ;) 3)Czy potrzebują takie dawki ruchu jak huskie Chetnie dowiem sie rowniez jak one zachowuja sie na codzien..:cool1: Pozdrawiam ^^ Witaj Paulinka12344, jedynie dodam ze gdy zdecydujesz sie na kupno akitki, to nie kupuj jej w "chodofli" Co ty na To, pewnie zorientowalas sie, ze skoro zwierzeta upodobniaja sie do swoich wlascicieli, to tylko trzeba wspolczuc tym akitkow w tej "chodofli", poniewaz mi juz nawet tej osmieszajacej siebie ciagle kobiety-mezczyzny-dziecka nie jest zal... Quote
Shirai - Koki Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 ohisama napisał(a):No jasne...Filip z konopi to Grzegorz...ale ze mnie gapa...Witam Cię serdecznie i pozdrawiam:lol: Filip z konopi - Filip, a Orka to pewnie dla Ciebie Pan Grzegorz !!! Teraz juz nawet nie mam watpliwosci, ze nie udajesz glupiej tylko taka jestes :evil_lol: Quote
ohisama Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Matagi napisał(a):Fakt,Twoja głupota mnie bawi,bynajmniej nie wkurza:evil_lol: A co do cienia....to już niebawem go ujrzysz.....czarno zobaczysz....:p Co czarno zobaczę? :p Quote
ohisama Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Darius napisał(a):@ohisama Biedna kobieta jestes, naprawde. skool! Widzę że "Panwszystkowiedzący na każdy temat"sie robi luzacki...no to będzie kaszana...:evil_lol: Quote
ohisama Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Witaj Paulinka12344, jedynie dodam ze gdy zdecydujesz sie na kupno akitki, to nie kupuj jej w "chodofli" Co ty na To, pewnie zorientowalas sie, ze skoro zwierzeta upodobniaja sie do swoich wlascicieli, to tylko trzeba wspolczuc tym akitkow w tej "chodofli", poniewaz mi juz nawet tej osmieszajacej siebie ciagle kobiety-mezczyzny-dziecka nie jest zal... Uspokój się...wszystko bedzie dobrze...ta miła dziewczyna nie zamierza nic od nikogo kupować...ona zadała tylko kilka pytań...chociaż mogłaby poszukać informacji poprostu w książce, bo to trochę naiwne liczyć na to że uczciwie i bestronnie jej tu ktoś pomoże...:shake: Quote
ohisama Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Filip z konopi - Filip, a Orka to pewnie dla Ciebie Pan Grzegorz !!! Teraz juz nawet nie mam watpliwosci, ze nie udajesz glupiej tylko taka jestes :evil_lol: Ha....Ha....Ha...no pogratulować dowcipu....zaraz spadnę z krzesła:p Quote
orka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Tylko jak będziesz spadał/a z tego krzesła to się nie uderz w głowe chociaż tobie i tak już pewnie nic nie zaszkodzi. I mam do ciebie prośbę . Nie pisz już do mnie nic bo ja już nie mam zamiaru z tobą więcej dyskutować. Quote
orka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Shirai - Koki']:megagrin::megagrin::megagrin: ORKA to Pan a nie Pani ha ha ha A przy okazji serdeczne pozdrowienia Grzegorz ;) Dziękuje za pozdrowienia . Ja również serdecznie pozdrawiam. Często zaglądam do Waszej galerii i muszę powiedzieć,że z Waszego Shiraiato już całkiem przystojny kawaler się robi :lol:. Ależ te akitki szybko rosną. Quote
Shirai - Koki Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='orka']Dziękuje za pozdrowienia . Ja również serdecznie pozdrawiam. Często zaglądam do Waszej galerii i muszę powiedzieć,że z Waszego Shiraiato już całkiem przystojny kawaler się robi :lol:. Ależ te akitki szybko rosną. Czesc Grzegorz...niestety Shirai rosnie i to strasznie szybko, pamietam jak w marcu przywiezlismy taka kruszynke do domu, a teraz to faktycznie kawaler i jaki grymasny kawaler :evil_lol:, pozdrawiamy Quote
ohisama Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 orka napisał(a):Tylko jak będziesz spadał/a z tego krzesła to się nie uderz w głowe chociaż tobie i tak już pewnie nic nie zaszkodzi. I mam do ciebie prośbę . Nie pisz już do mnie nic bo ja już nie mam zamiaru z tobą więcej dyskutować. Och jej...:shake: brak naszej wspólnej konwersacji to będzie prawdziwa strata dla tego forum:placz::placz::sg168: Quote
orka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 andromeda napisał(a):Orka wybrałes juz jakas hodowle akitek :) Witaj Eliza. Jeszcze nie wybrałem hodowli . Ale mam jeszcze czas więc wole poczekać , dokładnie się wszystkiego dowiedzieć i dopiero podjąć decyzje. Chce jeszcze odwiedzić jedną może dwie hodowle i potem zobaczymy. Myślę,że około listopada - grunia będę już wiedział z której hodowli będzie pochodziła moja akitka. A jak się ma sprawa z Twoim hokkaido. Mnie też się bardzo podoba ta rasa. Może kiedyś... Pozdrawiam. Quote
andromeda Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 orka napisał(a):Witaj Eliza. Jeszcze nie wybrałem hodowli . Ale mam jeszcze czas więc wole poczekać , dokładnie się wszystkiego dowiedzieć i dopiero podjąć decyzje. Chce jeszcze odwiedzić jedną może dwie hodowle i potem zobaczymy. Myślę,że około listopada - grunia będę już wiedział z której hodowli będzie pochodziła moja akitka. A jak się ma sprawa z Twoim hokkaido. Mnie też się bardzo podoba ta rasa. Może kiedyś... Pozdrawiam. Witaj Ogladałam hokkaido rozmawiałam z hodowcami i po długim mysleniu, wybrałam samoyeda :evil_lol: Quote
Recommended Posts