Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj pojechałoby się, pojechało :wink: no ale, w tym czasie bede pilnować dzieciaków (akurat będą miały ok. miesiąca :baby: ).... w każdym razie, moja mama będzie, bo jedzie po maleństwo :iloveyou: i ma po drodze :wink: (szkoda, że nie ma klasy baby :roll: )

Posted

Pojechałbym bankowo z moją bolonką, ale nie ma klasy baby. Swoją drogą jest to dla mnie cokolwiek niezrozumiałe, a nawet delikatne draństwo, bo gdzie jak gdzie, ale na klubówce powinno być miejsce dla zabawy baby.
Do szczeniaków zabraknie nam niecały miesiąc.
Pozdrawiam ozdobne i do towarzystwa.

Posted

Ja ujmę to tak, taka klubówka jaki klub :roll: :lol:
Ja tego w ogóle nie mogę zrozumieć jak na wystawie klubowej, która z założenia powinna być przeglądem pogłowia danych ras w Polsce, może nie być klasy baby, to sa kpiny i lekceważenie wystawców :evil: .

Posted

Szkoda że nie ma klasy baby ,mam małą pannę która w kwietniu będzie miała 3,5 miesiąca i napewno chciałaby się pokazać.No cóż poczekamy na klasę szczeniąt.

Posted

piechotka to bym sie chyba nie pokusila nawet jakby bylo po drugiej stronie ulicy :wink: zastanaiwam sie natomiast, czy taxi wyniesie mnie wiecej niz dojazd z Lca do Opola pociagiem :roll:

na ulotce wystawowej sa napisane przyznawane tytuly i nie ma tam "Najpiekniejszego szczeniecia wystawy" !!! blad w druku, czy prawda???

Posted

nie wiem ile taxówa wyniesie..ale az tak daleko to nie jest zeby nie wiadomo ile;]a co do tego najpeiniejszego sczeniecia to nie wiem...czy rok temu był..a wogolerok temu byla kalsa baby??

Posted

napisalam do ZK w Opolu meila w sprawie wyboru najlepszego szczeniaka a oni mi odpisali "Niestety na małe zainteresowanie klasą puppy w poprzednich latach ( co najwyżej 2 psy na 200) nie będziemy organizować takiej klasy, a także Best Puppy"
to znaczy ze klasy szczeniat tez nie bedzie??? czy puppy to baby??? :o :roll:

Posted

oj dziewczyny nie straszcie mnie Ja swojego klopsa zglosilam do klasy puppy (i "papisowych" mopsow bedzie wiecej) - na stronie zkwp opole wyraznie sa podane oplaty na wystawe klubowa, takze za klase puppy wiec nie rozumiem... ze baby nie ma to jest skandal, ale jak BIS PUPPY nie bedzie to juz mi brak slow..to musi byc jakis blad :roll:

Posted

dostalam odpiowiedz "Klasa szczeniąt będzie ( 6-9 m-cy) nie będzie klasy puppy i Best Puppy (szczeniat)" mimo to napisalam jeszcze raz i czekam na odpowiedz... to bylby skandal!!!!!!!!! dobrze ze jeszcze nie zglosilam, ale w sumie na stronie i ulotkach nie ma w tytulach bisa szczeniat wymienionego :roll: :(

Posted

Ja nie rozumię jednego - tego oporu Oddziału w Opolu odnośnie baby i puppy, przecież nikt ich nie zmuszał do organizowania klubówki, chyba :hmmmm: :roll:
Ja cały czas marzę o klubówce organizowanej przez jakiś inny oddział, nie podoba mi się organizacja klubówek przez Opole, dają odczuć jakby to robili z łaski :evil: .

Posted

tlumacza sie tym, ze nie ma chetnych do udzialu w baby i puppy... no a moze nalezy wziasc pod uwage ze szczeniaki teraz sie rodza :wink: wiec niech sobie na lato przeniosa termin to beda mieli wziecie :lol:

no np. w grzywaczach to rzeczywiscie klasa szzceniat to albo 1 psiak albo zaden, ale kazdemu trzeba dac szanse! sedziom sie nie placi za to ze oceniaja, wiec powinno byc konkurecji i klas ile wlezie! 8)

Posted

maga18 napisał(a):
tlumacza sie tym, ze nie ma chetnych do udzialu w baby i puppy...

wiecie co ja nie słyszałam głupszego tlumaczenia :o :lol: , to może odrzucać też przedstawicieli niektórych ras, bo jest np. tylko jeden egzemplarz, przecież szkoda pracy sędziego na niego... :evil:
:hmmmm: Polska to taki dziwny kraj...