Guest Elżbieta481 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Baszeńka-jak Święta?Bo ja wiem,że tam gdzie jesteś są święta.Jest Bóg u którego stóp jesteś mój Przyjacielu.Ja wiem,że dobry Bóg przytulił Ciebie do swego kochającego serca.Da Tobie kochany mój ukojenie i odpoczynek. Gdziekolwiek jesteś moja myśl zawsze z Tobą.Moje serce zawsze dla Ciebie. Ela Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Baszeńka mój kochany PRZYJACIELU - nowy rok nadchodzi,ale wiesz BRACIE nie umiem się cieszyć,mam jakieś takie złe przeczucia.TY mnie rozumiesz prawda? Życzę Tobie mój PRZYJACIELU-mój BRACIE spokoju w domu dobrego Boga.I proszę czuwaj nad nami. Kocham Cię! Ela Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 „Słowa nie wyrażą cierpienia, łzy nie umniejszą bólu. Słońce nie rozjaśni twarzy. Nic już nie będzie takie jak było.” ----------------------- Te słowa znalezione na innym wątku Tobie dedykuję.Od Twojej śmierci nic nie jest takie jak było.. Pomóż mi zrozumieć to co się stało.Pomóż przyjąć do wiadomości rzeczy,których zmienić nie mogę.Spraw bym pogodziłą się z tym.Kocham Cię PRZYJACIELU. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Dla Ciebie Bracie ten wiersz znaleziony na innym wątku w uznaniu wspaniałego charakteru i w dowód mej miłości niegdy nie zapomniany Baszko: Sąd Ostateczny Święty Piotr u nieba wrót stoi, trzymając listę cnót. A wszystkie dusze w milczeniu przypatrują sie jego skinieniu. "Ten wejdzie pierwszy, kto był lekiem na całe zło, Kto do końca wiernym był, Kto kochał i służył ze wszystkich sił, Brzydził sie złością, Dzielił radością, Na dobre i na złe. Kto jednego tylko chce: Kochać wiecznie jak szalony" Piotrowa dłoń otwiera drzwi - lśnią oczy, merdają ogony- Pierwsze do raju wchodzą psy. Millicent Bobleter --- Ela Quote
Guest Elżbieta481 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Kochany mój-zaglądam.Ty wiesz.. Ela Quote
szajbus Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 [FONT=Arial]Wesołych Świąt za TM psi Aniołeczku [/FONT] Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Dawno nas tu nie było,ale Ty wiesz co sie stało.Jestem pewna,że na długi spacer pójdziesz po łąkach TM z moją mamą.Ona nie pozwoli byś czuł się samotny. Kocham Ciebie psinko. Ela Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Nie umiem zapomnieć PRZYJACIELU-nie umiem wybaczyć.Naucz mnie tego co potrafią wszystkie psy.Tak bardzo tęsknię,choć nie byłes mój. Wraz z twoim odejściem utraciłam wiarę,że można zmienić rzeczywistość. Ela Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Kochany mój!!! Czy bawisz się razem z PERRASZKIEM?Bo ja wiem,że i on od dawna biega po łąkach TM..Opiekuj się nim i opowiedz mu o ludziach,którzy do końca wierzyli w uczciwośc i prawdę.Mów mu,że nie każdy jest podłym człowiekiem. PRZYJACIELU-mam taką nieśmiałą prośbę-czuwaj nad moim ukochanym Guciem,bo wiesz ostatnio zdrowie mu nie dopisuje.Ja wiem,że w kwietniu zaczął już 14 rok życia,ale to jeszcze nie czas.Co ja bym zrobiła jakby go zabrakło?Czuwaj nad nim jest całym moim światem.To dobrze,że mogę Tobie powierzyć mój lęk przed ew.rozstaniem z Guciem.Tak bardzo go kocham i tak bardzo się boje,że przyjdzie dzień kiedy go zabraknie.. Cz mogłabym żyć gdyby odszedł?Podobno można żyć bez serca.. Kocham Ciebie Baszko!!! Ela Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Kochany mój: powracam do Ciebie niezapomniany Przyjacielu..Nie mam już łez. Nie zapomnę.Nie wybaczę. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Kochany mój! oglądam Twoje zdjęcia i dalej nie rozumiem...Dlaczego? Śpij spokojnie mój Przyjacielu,mój Bracie.Moja nadziejo.Nie zapomnę i nie wybaczę.Nigdy. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Baszeńka-Ty wiesz z czym przychodzę.Gucio coś nie jest sobą,bardzo linieje,coraz częściej trzeba go wnosić po schodach.Gorąco mu-czuwaj nad nim PRZYJACIELU. Kocham Ciebie mój Psi Aniołku. Ela Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Gdziekolwiek jesteś PRZYJACIELU-czuwaj. Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Witaj Baszko.. Czy spotkałeś już sunię co zakatowana,ubrana w sukienkę niedawno przekroczyła TM?Kochanie-opiekujesz się nią prawda?Mów jej o ludziach,którzy kochają zwierzęta.Opowiedz jej o tych,którzy walczą o godne życie dla psów-powiedz jej w naszym imieniu,że nie wszyscy ludzie to dranie.. Kochamy niezmiennie i zawsze i na zawsze Ela Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Na jednym z wątków napisałam inna dogomanka wiersz-ja go Tobie dedykuję,mój Przyjacielu,moja miłości nigdy niespełniona.. Czy dotarłeś bezpiecznie, kochany, po drabinie z bielutkich obłoków do tęczowej, świetlistej bramy? ...Uchylona, choć nie słychać Twych kroków. Wsuń łapeczkę w szparę - w tę niebieską, teraz główkę; widzisz most? – piękny pewnie! Nie bój się, podążaj jak ścieżką, drugi brzeg to Twój dom, choć beze mnie. No a ja, chociaż serce mi pęka, myślę tutaj o Tobie z uśmiechem, przecież wiem, kto na Ciebie tam czeka. Znam ich, wiedzą że idziesz. Już lepiej? Bądź szczęśliwy w tęczowej krainie, ja swą miłość Ci czasem podeślę, - zbieraj ją, gdy do Ciebie dopłynie, ale czasem odwiedź, choć we śnie... ------------------ Serce mi pękło moje kochanie,mój skarbie,moja nadziejo.Nie byłes mój,a byłeś.. Umarłam-choć żyję nadal-jesli można żyć bez powietrza.. Tak powiedział poeta i ja dzis mówię to samo.. Kocham Ciebie Baszko.Dozobaczenia i wiesz od tego spotkania gdy przyjdę-zawsze będziemy razem-Ty mój Przyjaciel i ja człowiek,który kochał. Nie zrozumie mego bólu tylko ten kto nie kochał. Elzbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Bez tej miłości można żyć.. Mieć serce małe jak orzeszek.. ------------------- Wiesz Basza-nie pamietam kto to powiedział czy napisał...To nie znaczenia-nic juz nie ma znaczenia.. E/W Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Kochanie.. Czy spotkałeś juz Duka?Niedawno przekroczył ten most..Pokaż mu zielone łąki..Ufam,że zaopiekujesz się nim.Dwa cudne Owczarki muszą być razem. Kocham.Pamiętam. Elzbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Podobno śmierć jest częścią życia-ale co to za życie bez nadziei?Myśmy ją stracili wtedy gdy odszedłeś Basza! Wierzymy,że obok Ciebie są i Duke i Carmen i Frida.. Waldek Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Kochać można tylko raz, Choć świat przecież niezmieniony. Rozstania nadszedł czas.. Idziemy więc w dwie różne strony.. -------------------------------------------------- Kochany nasz skarbie! Pamiętamy o Tobie.Nasze serca są przy Tobie.Czekaj-przyjdziemy i już nic nie rozdzieli ani czas ani przewrotny los. Kochamy Ciebie stale i niezmiennie. Elżbieta Quote
Recommended Posts