gonia66 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 I ciagle cięzko zrozumiec, ciągle cięzko się pogodzić i ciagle cięzko uwierzyc...:(:(:( Quote
amica Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 jola od jadzi napisał(a):Już trzy tygodnie... :( Niestety to prawda. Quote
gonia66 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 jola od jadzi napisał(a):Już trzy tygodnie... A jakby wczoraj....ciągle to wydarzenie jakies takie "świeże"..:( Quote
Ellig Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Szkoda Baszy, badz szczesliwy piesku... [*] Quote
irenaka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Już jest szczęśliwy, nic nie boli, biega z moim Marcysiem i innymi:-(:-(:-(. Quote
gonia66 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 ............................. [*] [*] [*]................. Quote
jola od jadzi Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 majqa napisał(a):Czytam swój poprzedni post, Wasze wpisy, a jakbym czytała nie o Baszy. Chore, prawda? Moja głowa nie przyjmuje tej informacji. To było miesiąc temu , ja również nadal nie mogę uwierzyć... Quote
bla Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 paranoja jakaś :( nie wierzę :( strasznie pechowy ten sierpien max od pani irenki, stasia i basza do tego :(, nie zagladałam byłam pewna że wszystko super :( masakra Quote
Isadora7 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Basza pamiętam. Od paru dni jest z toba mój serdeczny przyjaciel, kochał psy. Quote
Isadora7 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 majqa napisał(a):Jestem Baszko ale Ciebie nie ma... :-( Niestety :( Quote
jola od jadzi Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Basza ma swoje miejsce w naszych sercach...Na zawsze! Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Zaglądamy do Ciebie Baszeńka-po długim czasie,bo nie mogliśmy... Czas mija i nie jest prawdą,że leczy-on tylko przytępia ból.. ----------------------------------------------- Baszulka,Basza-skarbie-jeszcze nie pojechaliśmy-jeszcze nie możemy,nie mamy siły przystanąć u twego grobu. Kochamy Ciebie Baszeńka-straszliwie boli twe odejście. Elżbieta Quote
gonia66 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='waldi481']Zaglądamy do Ciebie Baszeńka-po długim czasie,bo nie mogliśmy... Czas mija i nie jest prawdą,że leczy-on tylko przytępia ból.. ----------------------------------------------- Baszulka,Basza-skarbie-jeszcze nie pojechaliśmy-jeszcze nie możemy,nie mamy siły przystanąć u twego grobu. Kochamy Ciebie Baszeńka-straszliwie boli twe odejście. Elżbieta[/QUOTE]Niestety...ból będzie juz chyba zawsze...ukryty...ale przy każdym wspomnieniu powraca...i ciagle boli...i ciągle trudno uwierzyć....:(:( Quote
majqa Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Pamiętam Kochanie... Dziś pożegnałam Twoje dwie pomarańczowe piłeczki, następne będą napompowane, nigdy ich nie zabraknie... Zawsze będziesz je widział na znanym Ci podwóreczku... Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Baszeńka-bracie.. Do Ciebie dołączyły dwa niezwykłe psy: Faksiu i Kamelek pokaż im cuda na niebieskich łąkach,już je znasz one dopiero tam przyszły.Opiekuj się nimi-jesteś taki duży.Jesteś tak jak wszystkie Owczarki odważny,lojalny i wierny. Kocham Cię piesku. Dziękuję za to,że byłeś. I wiesz co kochanie-okazało się,że bez serca można żyć.. --------------------------------------------------------- Przykro mi braciszku-nie pojadę do Łodzi-nie mogę-może kiedyś-jak przestanę tak cierpieć.. Kochany Przyjacielu-dedykuje Tobie wspaniały wiersz znaleziony w internecie: Wiem, że nie będziesz dla mnie niczym więcej, Jak mgłą i snem, A jednak - w ciszę tę księżycem złota Wyciągam ręce z bezbrzeżną tęsknotą Za widmem twem... Wiem, że nie będziesz dla mnie niczym więcej, Jak mgłą i snem, A jednak - w ciszę tę księżycem złotą Własne me serce zawieszam ex voto Przed widmem twem... Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Nie wiem czy mogę pisać post pod postem.. Baszeńka-niedługo 1 listopada-dzień smutku.Dzień pełen wspomnień i tęsknoty-dzień pełen bólu..Zapalę świeczkę dla Ciebie BRACIE tu u nas w domu.. Kocham Elżbieta Quote
Maligna Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 zapalcie dla mnie Baszy świeczkę.. może dla Was jestem ta zła, ale Baszę kochałam... Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 A dlaczego Ty masz być zła?Zresztą nic nie jest ważne-tylko Basza,bo tu wspominamy tego cudownego psa.. Elżbieta Quote
Isadora7 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 [FONT=Century Gothic]"Najgłębszy smutek szczęścia, że wszystko przemija"[/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=2]Leopold Staff[/FONT] [FONT=Arial Black]Basza pamiętam[/FONT] [video=youtube;rgtOI-p_JKA]http://www.youtube.com/watch?v=rgtOI-p_JKA[/video] Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Ktoś powiedział,że czas wszystko leczy-to nieprawda....Czas,który mija daje wspomnieniom słodycz nadziei na spotkania...Spotkamy się Baszunia i już żaden człowiek nas nie rozdzieli.. Elżbieta Quote
majqa Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Jestem maleńki... tylko ciężko słowo wydusić... :-( Quote
Recommended Posts