majqa Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Dziękuję za porcję wieści!!! :-) Baszka śpiewa = szczęśliwy!!! :multi: Quote
maciaszek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Wchodzę tu i czytam z ogromną przyjemnością :multi::multi: :loveu::loveu::loveu:. Quote
amica Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Zdjęcia Baszy super!!! Widać, że nie ma wątpliwości, że Basza jest na pewno szczęśliwy i to bardzo!!! Quote
wiolabiszop Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Jak miło przeczytać wieści że Baszeńka ma już tak cudowny dom.Ja też byłam nim zaiteresowana ale napisalam na gg do pani joli i na drugi dzień poważnie uszkodzil sie komputer.Na dobry tydzien.Jak sie po tym czsie zarejestrowalam na dogo to weszłam na wątek do Baszy i zaczęłam płakać ,poniewaz przeczytałam ż ema juz domek.Zrobiło mi sie smutno że moja szansa minęła. Historię Baszy czytałam z przerwami ...........:((Płakałam na początku i placze teraz ale tym razem ze szczęścia.Ale ten smutek zamienił sie szybko w radość .bo widzę że w nowym domku ludzie tryskaja miłościa do zwierząt.A po zachowaniu Baszy na zdjęciach widac że chlopak bardzo dobrze czuje sie miedzy reszta rodzinki . Pozdrawiam nowych właścicieli. Quote
majqa Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='wiolabiszop'](...) Zrobiło mi sie smutno że moja szansa minęła. (...).[/QUOTE] Co się odwlecze... Może jeśli nie Basza to domek u Ciebie zyska inny psiak, w podobnej lub większej potrzebie. :-) Quote
Cantadorra Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Wiolabiszop, widocznie Basza nie był dla Ciebie :) Może czeka na Ciebie inna słodka bieda :) Quote
Paulik Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 A po zachowaniu Baszy na zdjęciach widac że chlopak bardzo dobrze czuje sie miedzy reszta rodzinki . Pozdrawiam nowych właścicieli.[/QUOTE] Quote
Paulik Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 miało być z cytatem..:) Baszeńka jest naprawdę szczęsliwy!!!! Dziękujęmy za pozdrowienia:) Może faktycznie znajdzie pani psiaka dla siebie, równie wspaniałego jak Basza!!!My już się z nim nie rozstaniemy!!! Jest częścią wielką naszego stadka, reszta zwierzaczków także go lubi:) Raisa bawi się z nim i Maksio gania z nim po łące i lesie, wszyscy sa za siebie odpowiedzialni nawzajem, nawet Flafi, który trzyma sie troszkę na dystans, ale wie, że każdy ma tu swoje miejsce i stanowisko. Pozdrawiamy serdecznie:) Quote
Paulik Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='majqa']Baszko, pada u Ciebie? Moknie kita?[/QUOTE] Witamy Kochana Maiqe!!:) jest deszczowo, ale Baszce to ani ani nie przeszkadza, na spacerach bryka i biega, a jak troszkę zmoknie, uwala się w ciepełku w domu i odpoczywa:) Apetytu też mu nie brak, orzeszki jak orzeszki czyli orzeszki:):D żadnych problemów, oprócz tego,że na masie nie przybywa, ale taki już jego urok!! Myślę,że Basza przywiązał się do nas bardzo, zawsze rano wita nas swoim radosnym śpiewem:) i super reaguje na dzieńdobry:) Maksio też nauczył się śpiewać od niego:) Raisa tylko radośnie popiskuje! Ale niebawem to i koty z nimi zaspiewają pieśń radości!! Może uda się kiedyś zorganizować z nimi jakiś koncert charytatywny:):):) Pozdrawiamy wszystkich:) Quote
majqa Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Rewelacja, że stadko staje się aż tak rozśpiewane!!! :-) Quote
Cantadorra Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 No to Basza dał się "kupić" na całego :) Fantastycznie :) Prosimy klonować takie domy :) Quote
jola od jadzi Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Ja bym chętnie posłuchała śpiewu całej gromadki z solistą Baszą na czele... Quote
Isadora7 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='jola od jadzi']Ja bym chętnie posłuchała śpiewu całej gromadki z solistą Baszą na czele...[/QUOTE] Ja również Quote
wiolabiszop Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Witajcie własnie chcialam sie podzielic z wami nowiną.A więc moim wybrankiem jest Stefanek z budowy.Byłam go już odwiedzić przecudny psiak.Bylam jedna z czterech osob umowiona na pierwsza wizyte .Wielki stres i duzo emocji było tego dnia.Więc po tej wizycie dalsze czekanie ktory dom zostanie wziety pod uwage .Ja pojechalam z corka i bylysmy przekonane i zdecydowane na Stefanka. Ale dla nas najważniejsze bylo to aby on nas zaakceptował.Poniewaz dobro psiaka jest tu najważniejsze i ono też musi mieć swoj glos .NO I STAŁO SIĘ zadzwoniła opiekunka Stefanka i powiedziała że bardzo poważnie biora z mężem nasza kandydaturę.Poryczałam sie nie moglam sloa wymowić .A na dzien dzisiejszy sprawa wygląda tak ..........JESTESMY UMOWIENI NA WIZYTE PRZEDADOPCYJNĄ .Tak sie ciesze .Mam nadzieje że nie dlugo będe sie cieszyla z przyjazdu Stefanka jak obecni wlasciciele BASZEŃKI.Prosze go od nas poglakac ,przytulic i wycalować .On byl pierwszym psiakiem ktorego wypatrzylam na dogo.Miłego dnia i pozdrawiamy ciepło calą rodzinke .:) Quote
majqa Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Oj, to 3mamy mocno kciuki za Stefankowe powodzenie!!! :lol: :lol: :lol: Quote
irenaka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='wiolabiszop']Witajcie własnie chcialam sie podzielic z wami nowiną.A więc moim wybrankiem jest Stefanek z budowy.Byłam go już odwiedzić przecudny psiak.Bylam jedna z czterech osob umowiona na pierwsza wizyte .Wielki stres i duzo emocji było tego dnia.Więc po tej wizycie dalsze czekanie ktory dom zostanie wziety pod uwage .Ja pojechalam z corka i bylysmy przekonane i zdecydowane na Stefanka. Ale dla nas najważniejsze bylo to aby on nas zaakceptował.Poniewaz dobro psiaka jest tu najważniejsze i ono też musi mieć swoj glos .NO I STAŁO SIĘ zadzwoniła opiekunka Stefanka i powiedziała że bardzo poważnie biora z mężem nasza kandydaturę.Poryczałam sie nie moglam sloa wymowić .A na dzien dzisiejszy sprawa wygląda tak ..........JESTESMY UMOWIENI NA WIZYTE PRZEDADOPCYJNĄ .Tak sie ciesze .Mam nadzieje że nie dlugo będe sie cieszyla z przyjazdu Stefanka jak obecni wlasciciele BASZEŃKI.Prosze go od nas poglakac ,przytulic i wycalować .On byl pierwszym psiakiem ktorego wypatrzylam na dogo.Miłego dnia i pozdrawiamy ciepło calą rodzinke .:) Mocno, mocno trzymam kciuki za Stefanka i Wasze szczęście:thumbs: Nie daj plamy;) Wiolabiszop:loveu: [FONT=Tahoma]Serdeczna prośba dziewczyny:loveu: o rozesłanie wątku Bruna z prośbą o pomoc finansową.[/FONT] [FONT=Tahoma]Niestety Bruno odszedł za TM:-(.[/FONT] [FONT=Tahoma]Nie zostawiajmy GoniP z długami , tak jak Ona nie zostawiła Bruna bez pomocy.[/FONT] [FONT=Tahoma]Wątek Bruna:-(:[/FONT] [FONT=Tahoma]http://www.dogomania.pl/threads/188018-Jamni%C5%9B-na-granicy-zycia-i-smierci...-teraz-walczy-o-zycie-![/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Bazarek którego dochód będzie przeznaczony w części na pokrycie długów:-(.[/FONT] [FONT=Tahoma]Zapraszam i błagam :modla:o rozesłanie:[/FONT] [FONT=Tahoma]http://www.dogomania.pl/threads/188196-CENTRUM-HANDLOWE-na-sp%C5%82at%C4%99-d%C5%82ugu-w-lecznicy-i-jamnicz%C4%85-skarpet%C4%99-do-4-lipca[/FONT] Quote
majqa Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Co u stadka? Czekamy na fotki, dodam, że nie tylko Baszki. Ślę całusy i... no cóż, czas się przyznać, od czasu wizyty u Was zamarzyła mi się cudo wołające "meee". :-) Quote
irenaka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='majqa']Co u stadka? Czekamy na fotki, dodam, że nie tylko Baszki. Ślę całusy i... no cóż, czas się przyznać, od czasu wizyty u Was zamarzyła mi się cudo wołające "meee". :-) Czy o takim CUDZIE piszesz?;) Może być Twoje:loveu: Quote
majqa Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Dokładnie o takim Irenko. :lol: Coś ciuuudownego. :loveu: Quote
irenaka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='majqa']Dokładnie o takim Irenko. :lol: Coś ciuuudownego. :loveu:[/QUOTE] To załatwiam transport do Łodzi. Szykuj się:evil_lol: Quote
majqa Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Jeszcze chwilkę, jeszcze ciut i wprowadzę to marzenie w czyn. Warto poczekać. :-) Quote
Cantadorra Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Kózka śliczna, tylko ma jeden feler, straaasznie śmierdzi :) Quote
majqa Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Cantadorra']Kózka śliczna, tylko ma jeden feler, straaasznie śmierdzi :)[/QUOTE] Jeszcze jakiś czas temu zgodziłabym się z tym stwierdzeniem ale... Poznałam, wygłaskałam i utuliłam towarzyszki Baszki i, o dziwo, zapaszku niet. :lol: Quote
Recommended Posts