irenaka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Paulik napisał(a):Baszeńka ma się dobrze:) nic nie mówił, że chce wracać, próbuje nam wkręcić, że mieszkał tu zawsze przecież:):):) A nie mieszkał?:evil_lol: On dobrze to wie, że znalazł swoje miejsce na ziemi:loveu:. I proszę mi do niego mówić całymi zdaniami:mad:;), żadnych krótkich komend. To jest klon mojej Dianki, jak padają komendy, to nie słyszy:evil_lol:. Quote
gonia66 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 beka napisał(a):Ale wiadomośc :) Cuda jednak sie zdarzają, super Gratulacje dla wszystkich, dzieki którym Basza znalazl swoja rodzinę :loveu: OOOoooooo:):):)WŁasnie, własnie...jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....ale będzie my pilć..majqa...czy juz robisz zapasy i chłodzisz..??Ciepły nie jest dobry...;) Quote
Paulik Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 majqa napisał(a):A ja czekam na obiecane mailowo zdjęcie kupy w wersji "dobra". ;-) Niech i tym ucieszę oko. ;-) Zdjęcia wysłane :) Quote
majqa Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Raport odebrany. I jeśli o kupkach można powiedzieć - "cud, miód i orzeszki" to tym jest już blisko ideału. :-) Quote
irenaka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 majqa napisał(a):Raport odebrany. I jeśli o kupkach można powiedzieć - "cud, miód i orzeszki" to tym jest już blisko ideału. :-) Chyba nie zostawisz widoku tych orzeszków;) tylko dla siebie?:cool3: Quote
Isadora7 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 irenaka napisał(a):Chyba nie zostawisz widoku tych orzeszków;) tylko dla siebie?:cool3: Litości Irenko nad moimi monitorami Quote
jola od jadzi Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Przyznam, że też bym wolała, żeby Iza sama napawała się widokiem "orzeszków" Quote
Kisiaraf Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Ale się ciesze!!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje dla Was dziewczynki. Quote
Wunia Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Ło Matko ... co ja tu widzę ? Majuś, to cudownie:loveu::loveu::loveu: Quote
irenaka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Czekam na relację z kolejnego dnia, jak Baszeńka:loveu: się czuje? Rządzi już?:evil_lol: Quote
Karik Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 A pewnie, że rządzi :) Przewodzi naszej wesołej gromadce, wraz kotem - Dyrektorkiem. ps: Czy ktos mógłby nam wytłumaczyć, jak wkleić tu zdjęcie? :) Quote
majqa Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Karik napisał(a):(...) Czy ktos mógłby nam wytłumaczyć, jak wkleić tu zdjęcie? (...) Wchodzę na taką stronę: http://www.imageshack.us/ Tam klikam w polecenie browse (przy napisie prześlij ma być wtedy kropeczka przy obrazy/filmy) i po tym kliknięciu załadowuję zdjęcie z komputera. Wybieram rozmiar 640 x 480 i klikam w polecenie prześlij teraz. Kiedy polecenie się wykona na tejże stronie kopiuję link bezpośredni. Otwieram okno odpowiedzi na wątku dogo, czyli tak jak piszę coś od siebie i klikam z kolei w ikonkę z drzewkiem (3cia od prawej). Tam wstawiam ten skopiowany link. Tak w oknie odpowiedzi pojawia się fotka, po czym klikam w wyślij odpowiedź. W jednej odpowiedzi nie może być więcej niż 5 fotek (regulamin). Quote
Ania i Kajber Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Wpadnijcie Cioteczki do CZARLIEGO,starszego, rasowego ON-ka z tatuażem, oddanego z adopcji z łodzjiego schronu z powodu lęku separacyjnego- pies jest teraz w hoteliku w Obornikach Ślaskich, za który nie memy czym zapłacić. PILNE WPŁATY i odpowiedzialny DS http://www.dogomania.pl/threads/178586-Stary-ON-CZARLI-CHORE-ŁAPY-WYGRYZA-SIĘ-ZNÓW-ZBIERAMY-NA-HOTE-CZARLI-STRACIŁ-DS-! Quote
amica Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Paulik napisał(a):Baszeńka ma się dobrze:) nic nie mówił, że chce wracać, próbuje nam wkręcić, że mieszkał tu zawsze przecież:):):) Podsumowanie historii Baszy jest jedno Happy End nie z tej ziemi. Quote
majqa Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Dziś dosłane fotki. :-) Baszka i Raisa... Eee... czy Basza morduje jakiś sweterek? Quote
majqa Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 I kolejne... Ależ rewelacyjnie wyglądają Dyrektor z Jonaskiem. :loveu: A kogo my tu mamy? Baszka i kurencje!!! :multi: :multi: :multi: Quote
majqa Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Widać te piłki winny się od ręki nazywać ex - piłkami. ;-) Quote
polubek Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 majqa napisał(a):Widać te piłki winny się od ręki nazywać ex - piłkami. ;-) albo pseudopiłka Quote
irenaka Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Czy te kury są żywe , czy atrapy?;) Jak żywe, to znaczy, że Basza:loveu: nie jest klonem mojej Dianusi:loveu:. Ja bym miała parę rosołków gratis:shake:. Quote
Isadora7 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 irenaka napisał(a):Czy te kury są żywe , czy atrapy?;) Jak żywe, to znaczy, że Basza:loveu: nie jest klonem mojej Dianusi:loveu:. Ja bym miała parę rosołków gratis:shake:. Ja również bym miała pare rosołków gratis. To co wyprawiają moje jamole na widok ptaków i kotów to masakra. Szczególnie od kiedy jest Ganga. Ona wraz z dwoma innymi jamolami w miejscu skąd zabrałam utłukła paredziesiąt kur. Jamole zaczęły sie zabierac za koty i tego ich była pani już nie zniosła. Uwierzyłam w pełni jak zobaczyłam ją w akcji, dobrze że mocno trzymałam smycz. Ruda i rambo natychmiast pojęli afere. Quote
Paulik Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 A Baszeńka, jak i całe nasze towarzystwo są kurotolero, kurczakoopieko, kototulne, i kozobawne:):):) Dom i podwórko to edeńska Miłóść!!! Sama nadziwić się nie mogę,że oni się tak kochają, za to koty sąsiadki nie mają tu wstępu... A Niunio ma się dobrze:) wczoraj sobie popływali ze swoja kumpelą Raisunią, przy jej szczenięcym zachowaniu i Baszek młodnieje, na siłe chcąc jej dorównać, pierwszy do ulubionej pseudo ex świszczącej piłki, pierwszy znajduje patyk w plenerze!!i ałułułu lilulylu, ałll lilulyli!!! i tak sobie podśpiewuje:):) cudownie:) przynosi piłę, rzuca pod nogi i śpiewa:) apropos kur, to nie atrapy i nawet jaja noszą:) Basza zawsze interesuje się, która to gdacze, z jedną ma na pieńku, bo to nasza bojowa i żadna psina jej nie wąchnie na dzień dobry:) a i tak najlepiej wygladają psiaki z kozami na łące, może w jakiś sposób uda się zamieścić to zdjęcie, albo poproszę innego dogomaniowicza:) pozdrawiamy:) Quote
Recommended Posts