Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paulik napisał(a):
Baszeńka ma się dobrze:) nic nie mówił, że chce wracać, próbuje nam wkręcić, że mieszkał tu zawsze przecież:):):)

A nie mieszkał?:evil_lol:
On dobrze to wie, że znalazł swoje miejsce na ziemi:loveu:.
I proszę mi do niego mówić całymi zdaniami:mad:;), żadnych krótkich komend. To jest klon mojej Dianki, jak padają komendy, to nie słyszy:evil_lol:.

Posted

beka napisał(a):
Ale wiadomośc :)

Cuda jednak sie zdarzają, super
Gratulacje dla wszystkich, dzieki którym Basza znalazl swoja rodzinę :loveu:

OOOoooooo:):):)WŁasnie, własnie...jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....ale będzie my pilć..majqa...czy juz robisz zapasy i chłodzisz..??Ciepły nie jest dobry...;)

Posted

majqa napisał(a):
Raport odebrany. I jeśli o kupkach można powiedzieć - "cud, miód i orzeszki" to tym jest już blisko ideału. :-)

Chyba nie zostawisz widoku tych orzeszków;) tylko dla siebie?:cool3:

Posted

A pewnie, że rządzi :) Przewodzi naszej wesołej gromadce, wraz kotem - Dyrektorkiem.

ps: Czy ktos mógłby nam wytłumaczyć, jak wkleić tu zdjęcie?
:)

Posted

Karik napisał(a):
(...) Czy ktos mógłby nam wytłumaczyć, jak wkleić tu zdjęcie? (...)

Wchodzę na taką stronę:
http://www.imageshack.us/

Tam klikam w polecenie browse (przy napisie prześlij ma być wtedy kropeczka przy obrazy/filmy) i po tym kliknięciu załadowuję zdjęcie z komputera. Wybieram rozmiar 640 x 480 i klikam w polecenie prześlij teraz. Kiedy polecenie się wykona na tejże stronie kopiuję link bezpośredni. Otwieram okno odpowiedzi na wątku dogo, czyli tak jak piszę coś od siebie i klikam z kolei w ikonkę z drzewkiem (3cia od prawej). Tam wstawiam ten skopiowany link. Tak w oknie odpowiedzi pojawia się fotka, po czym klikam w wyślij odpowiedź. W jednej odpowiedzi nie może być więcej niż 5 fotek (regulamin).

Posted

Paulik napisał(a):
Baszeńka ma się dobrze:) nic nie mówił, że chce wracać, próbuje nam wkręcić, że mieszkał tu zawsze przecież:):):)

Podsumowanie historii Baszy jest jedno Happy End nie z tej ziemi.

Posted

irenaka napisał(a):
Czy te kury są żywe , czy atrapy?;)
Jak żywe, to znaczy, że Basza:loveu: nie jest klonem mojej Dianusi:loveu:. Ja bym miała parę rosołków gratis:shake:.

Ja również bym miała pare rosołków gratis. To co wyprawiają moje jamole na widok ptaków i kotów to masakra. Szczególnie od kiedy jest Ganga. Ona wraz z dwoma innymi jamolami w miejscu skąd zabrałam utłukła paredziesiąt kur. Jamole zaczęły sie zabierac za koty i tego ich była pani już nie zniosła. Uwierzyłam w pełni jak zobaczyłam ją w akcji, dobrze że mocno trzymałam smycz. Ruda i rambo natychmiast pojęli afere.

Posted

A Baszeńka, jak i całe nasze towarzystwo są kurotolero, kurczakoopieko, kototulne, i kozobawne:):):) Dom i podwórko to edeńska Miłóść!!! Sama nadziwić się nie mogę,że oni się tak kochają, za to koty sąsiadki nie mają tu wstępu...

A Niunio ma się dobrze:) wczoraj sobie popływali ze swoja kumpelą Raisunią, przy jej szczenięcym zachowaniu i Baszek młodnieje, na siłe chcąc jej dorównać, pierwszy do ulubionej pseudo ex świszczącej piłki, pierwszy znajduje patyk w plenerze!!i ałułułu lilulylu, ałll lilulyli!!! i tak sobie podśpiewuje:):) cudownie:) przynosi piłę, rzuca pod nogi i śpiewa:)
apropos kur, to nie atrapy i nawet jaja noszą:) Basza zawsze interesuje się, która to gdacze, z jedną ma na pieńku, bo to nasza bojowa i żadna psina jej nie wąchnie na dzień dobry:) a i tak najlepiej wygladają psiaki z kozami na łące, może w jakiś sposób uda się zamieścić to zdjęcie, albo poproszę innego dogomaniowicza:)
pozdrawiamy:)