majqa Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Wybrane fotki z domku, wstawione za zgodą... :-) Baszka... Mikro Jonasek :loveu:, który ekhm... skacze po głowie Baszki... Miałam okazję wycałować tę kocią kruszynkę... Baszka i Raisa. :loveu: To mniejsze cudo między nimi było tylko na chwilowym pobycie... Malina łaciata to jeden z dwóch rozbójników - Flaaffy albo Max, wstyd bo nie pamiętam, który to był z nich. :oops: Zjawiskowo piękny Dyrektor. :loveu: Quote
majqa Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Podchody do Jonaska... :loveu: Składam gorące podziękowania Domkowi, nie tylko za przygarnięcie Baszy ale i za zdzierżenie mojej upierdliwości, dociekliwości i marudności. :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo serdecznie dziękuję Wszystkim tym, którzy wiernie sekundowali Baszce i tym, którzy pomogli mi nie zwariować, a którym dałam popalić swoim wydzwanianiem w związku z Baszkowymi sprawami. :oops: Quote
Isadora7 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 To że sie cieszę już wiesz z telefonograja, zapodaję więc oficjalnie. No i wypadałoby na kominie złotymi głoskami napisać, że udało się jednemu psu opuścić dom Majqi to naprawdę CUD. Quote
majqa Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Isadora7 napisał(a):(...) wypadałoby na kominie złotymi głoskami napisać, że udało się jednemu psu opuścić dom Majqi to naprawdę CUD. Tańczysz na cienkiej linie!!! :mad::mad: :mad: Quote
majqa Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Dostałam kolejną porcję fotek (robione komórą), z których wybrałam 3 do wstawki: Quote
maciaszek Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 O matko, własnym oczom nie wierzę :multi: :multi: :multi:. :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: FANTASTYCZNIE !!!!! :laola: Quote
majqa Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Ja sama jeszcze oczy przecieram i ze zdumienia i ze wzruszenia... :loveu: :loveu: :loveu: KOCHANY DOMKU - DZIĘKUJĘ!!! :smilecol: :iloveyou: Jejku, moje kochane Kwiatuszki sobie biegusiają... :loveu: Bosssh... z pomarańczówą zasuwa... :-( :loveu: :-( :loveu: Quote
Isadora7 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 A pychol jest tak uśmiechnięty i radosny, ze pozwolę sobie powtórzyć fotę Quote
Paulik Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Baszeńka was wszystkich serdecznie pozdrawia:) i całuje i tuli i DZIĘKUJE!!! Quote
majqa Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Paulik napisał(a):Baszeńka was wszystkich serdecznie pozdrawia:) i całuje i tuli i DZIĘKUJE!!! Jejku, witamy Domek Baszki!!!!!!!!!! :-o Nie śmiałam nawet prosić. Yuhuuu!!! :cunao: Quote
Paulik Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Witamy!!! witamy:) w końcu dołączyliśmy do Basza i grupa nasza:):) Quote
Smyku Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Halo , halo , też witam domek Baszki . Jestem szczęśliwa szczęściem Baszki i Izuni . Ale , że Majqa wyadoptowała piesa to jestem mega zdziwiona . Muszę szczękę poszukać . Quote
wiolabiszop Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Dzisiaj odebrałam komputer z naprawy i pierwsze kroki na ,,Niekończącą sie historię do Baszeńki i co widzę :)) Znalazł domek.To fakt historia Baszy nigdy sie nie skończy ale ma nowy wątek ktory odsłonił ludzkie czułe serce i pokaze radość i szczęście Baszeńki.Nie mogę powstrzymać łez zrobiliście kawał dobrej roboty,nie sposob tego nie zauważyć. Quote
Isadora7 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Hurrra witamy, witamy i Nową Rodzinę Baszy pozdrawiamy Quote
jola od jadzi Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 I ja witam nową rodzinę Baszy i cieszę się jak nie wiem co, że Basza trafił właśnie do Was! Quote
irenaka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Było mnie uprzedzić:lmaa: ,że nowa rodzinka:loveu: zawita na dogo, to bym kieckę wdziała przyzwoitą i do fryzjera poszła:oops:;). Iza!!!:loveu: Szampana stawisz jak nic:mad:;). Krakałam, krakałam i wykrakałam:evil_lol:, uśmiech na pyszczku jest po 48godzinach, już się nie wymigasz:jumpie:. A o klonowaniu wspomniałaś, czy nie miałaś śmiałości?:evil_lol: Quote
majqa Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Nie zdążyłam uprzedzić Irenko. :-) O klonowaniu nie miałam śmiałości wspomnieć ale spróbuję "domek" delikatnie podejść. ;-) Quote
Karik Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Ua! Wszystkiego dobrego z okazji imienin dla kochanej Pani Joli :* trochę poniewczasie, ale ale! Baszeńka wpatruje się właśnie w nasze uśmiechnięte mordki i usmiecha się również! Pozdrawiamy i dziękujemy wszystkim. Jeszcze raz i jeszcze :* Baszeńka jest niepowtarzalny i klony chyba nie wyjdą :) Quote
majqa Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Karik napisał(a):(...) Baszeńka jest niepowtarzalny i klony chyba nie wyjdą :) Klony to mają wyjść z Was!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
irenaka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 majqa napisał(a):Klony to mają wyjść z Was!!! :loveu: :loveu: :loveu: Dokładnie TAK:evil_lol:. A jak Basza sie zachowuje? Są jakieś problemy, czy mamy sielankę:-) Quote
Paulik Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Baszeńka ma się dobrze:) nic nie mówił, że chce wracać, próbuje nam wkręcić, że mieszkał tu zawsze przecież:):):) Quote
majqa Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 A ja czekam na obiecane mailowo zdjęcie kupy w wersji "dobra". ;-) Niech i tym ucieszę oko. ;-) Quote
beka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Ale wiadomośc :) Cuda jednak sie zdarzają, super Gratulacje dla wszystkich, dzieki którym Basza znalazl swoja rodzinę :loveu: Quote
Recommended Posts