Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Robiła z max wyróżnieniami, po zmodyfikowaniu tekstu Selenga (pewno się skończyło). W tej chwili zbrakło mi już środków na opłacenie kolejnego.

Posted

majqa napisał(a):
Robiła z max wyróżnieniami, po zmodyfikowaniu tekstu Selenga (pewno się skończyło). W tej chwili zbrakło mi już środków na opłacenie kolejnego.

Mogę moim systemem jak chcesz zwykłe, na kilka województw, z róźną ilością dni edycji. W sumie skutek podobny do wyróżnień a tańszy

Posted

majqa a może jeszcze toruń i olsztyn?

bedzie molestowanie isadorki :cunao::cunao::cunao:

gdzie mnie teraz chcesz znaleźć konserwa, pralka czy coś innego? :diabloti:

Posted

[quote name='polubek']majqa a może jeszcze toruń i olsztyn?

bedzie molestowanie isadorki :cunao::cunao::cunao:

gdzie mnie teraz chcesz znaleźć konserwa, pralka czy coś innego? :diabloti:

No bałdzo kurde śmieszne

Posted

[quote name='Isadora7']No bałdzo kurde śmieszne

a co coś nie w paski?

jak będziesz niegrzeczna to jeszcze pomolestuję na esa :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

są tacy na dogo którzy już coś na ten temat mogą powiedzieć :evil_lol:

Posted

polubek napisał(a):
a co coś nie w paski?

jak będziesz niegrzeczna to jeszcze pomolestuję na esa :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

są tacy na dogo którzy już coś na ten temat mogą powiedzieć :evil_lol:

A ja sieknę mielonym po gałach i przyprowadzę kolesia z Gibalaka. Koleś strzyknie przez dziure po górnej jedynce i sznaps barytonem rzeknie "Lala fikasz?"

Posted

Isadora7 napisał(a):
A ja sieknę mielonym po gałach i przyprowadzę kolesia z Gibalaka. Koleś strzyknie przez dziure po górnej jedynce i sznaps barytonem rzeknie "Lala fikasz?"

a ja mu na to
yes yes yes a masz jakieś ale? :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Isadora7 napisał(a):
no nieeee wiem, on sie chyba wścieknie

a to już jego brocha mógł nie zaczynać z polubkiem
na co takiego leszcza na mnie chesz wysłać

Posted

Podnosimy Baszkę. Nowa karma zamówiona. Dojdzie będzie przejście z obecnej na nową i jeśli chwyci "stara" wróci do fundacji. Wczoraj podany został lek na przywrócenie zwartości kupkom, dziś jest z nimi lepiej.

Posted

majqa napisał(a):

znaczy się odnowić allegro w opcji "opłata do uzbierania"?

a tak na serio - za allegro płacę zbiorczo po zakończeniu każdego miesiąca, więc jak odnowię Baszy allegro np. we wtorek, to zapłacić za nie muszę do 14.07 - do tego czasu powinnam wystawić kolejny bazarek na ogłoszenia, więc z dużym prawdopodobieństwem możemy założyć, że da się to allegro sfinansować :)

Posted

News, w który sama jeszcze nie dowierzam.............. :-o

[SIZE=3]W sobotę zawieźliśmy Baszkę (+ jego stan posiadania) do nowego domku. :loveu: Tak się dogadaliśmy z domkiem, że po rozmowach ruszamy, sprawdzamy, poznajemy się i jeśli którejkolwiek stronie coś nie zagra wracamy z Baszą. Basza nie wrócił z nami. :-o Zagrało wszystko. :lol:
Chciałam dla niego domku, gdzie będzie w warunkach mieszkaniowych, gdzie będzie miał stały kontakt z człowiekiem, a i dostępność do przychylnych mu zwierząt, gdzie będzie i chciany i kochany. Wszystko na to wskazuje, że tak właśnie się stało. :lol:
Pani Baszki wie, że o dowolnej godzinie dnia i nocy może dzwonić, że na ile tylko zdołam służę pomocą, że w każdej chwili bez jednego kwęknięcia wrócę po Baszę, wystarczy tylko słowo. Mam nadzieję, że dzięki temu domkowi Basza choć częściowo nadrobi czas, że nie zabraknie mu atrakcji, że wybawi się za wszystkie czasy i doświadczy miłości, na którą zasługuje, jak zresztą każde stworzenie.
I my i Basza zostaliśmy przyjęci cudownie, bardzo ciepło, bez sztuczności, tak po ludzku, tak jak sobie to wymarzyłam. Czy się boję? Jak diabli, bo nie wyobrażam sobie, by włos z ogona miał spaść Baszy (a poza tym Basza to pierwszy pies, któremu udało się opuścić mój dom :roll:) ale zaufałam i mam nadzieję, że każdy kolejny dzień będzie umacniał mnie w wierze, że to był strzał w 10tkę.
Z otrzymywanych relacji jestem więcej niż bardzo zadowolona więc... bajko trwaj i nigdy się nie kończ. Jestem z domkiem w stałym kontakcie, w gardle klucha ze wzruszenia, bo ten dom to taka mini Arka Noego, a sam "Noe" z przeogromnym sercem dla wszelkich żywych istnień.