polubek Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 majqa napisał(a):Odpukać, zwieracze Baszkowe mają się dobrze. ;-) ufff a już się martwiłam :mdleje: Quote
Isadora7 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Już wiem jakie będzie logo Baszowej Bandy - zwieracze Quote
Cantadorra Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Isadora7 napisał(a):Już wiem jakie będzie logo Baszowej Bandy - zwieracze Isadora, zaczyna się hard core :) Quote
Cantadorra Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 :evil_lol:Isadora7 napisał(a):Otwieram jeden temat ... polubek otwieram drugi temat .... polubek otwieram trzeci temat .... polubek boje sie otworzyć puszkę na śniadanie :errrr::errrr::errrr::errrr::errrr::errrr: :evil_lol:Padne ze smiechu:evil_lol::evil_lol: Quote
majqa Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 A dzisiaj, aaa dzisiaj... poza moimi plecami mąż (dziękuję Skarbie :loveu:, takiej niespodzianki się nie mogłam spodziewać :lol:) ukartował sobie trójrandkę: On, Basza i Kochana Magija. Za sprawą Magija Baszka został odkąpany i powtórnie wyczesany. Ponoć są foty zrobione komórką (jeśli cóóóś na nich widać po przesyłce wstawię). Po kąpieli się za to porobiło. :evil_lol: Basza jakby zrzucił z siebie 100 lat i wariuje jak opętany. Powtórzone miał też w międzyczasie badania trzustki (w wynikach tragedii nie ma), dodany został jeden lek, podany odrobaczacz i dokupione tabl. ze żwaczem, o ile dobrze załapałam (jak się dorwę do kwitków, bo jeszcze parę dni będą poza moim zasięgiem, wstawię rozliczenie). Quote
polubek Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Isadora7 napisał(a):to czekamy na zdjęcia.... tak czekamy czekamy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: o żesz w mordę jeża :crazyeye: znowu polubek :eviltong: Quote
Isadora7 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Majqa ratuj to takie co ma nick polubek molestuje mnie, ściga i śledzi. Quote
majqa Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Isadora7 napisał(a):Majqa ratuj to takie co ma nick polubek molestuje mnie, ściga i śledzi. Kiedy nie wiem, jak tu pomóc, bo... jak już się Polubek przypnie... :evil_lol: Mówiąc krótko, masz przegwizdane. ;) W molestowaniu ma wprawę, ścigać potrafi nawet organa ścigania, a deptanie komuś po piętach to Jej żywioł. :lol: Quote
Isadora7 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 majqa napisał(a):Kiedy nie wiem, jak tu pomóc, bo... jak już się Polubek przypnie... :evil_lol: Mówiąc krótko, masz przegwizdane. ;) W molestowaniu ma wprawę, ścigać potrafi nawet organa ścigania, a deptanie komuś po piętach to Jej żywioł. :lol: czyli przepadłam Quote
majqa Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Domyślam się, że dwie fotki poniżej mają pokazać, gdzie ostatecznie sypia Baszka... :roll: Widać pontonik już nie wystarcza... :evil_lol: A tu już wzięty na tapetę: Quote
Selenga Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 trochę to trwało, ale w końcu jest - full wypas allegro dla Baszy http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1020818285 Quote
polubek Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Isadora7 napisał(a):czyli przepadłam oczywiście jak kamień w wodę :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: Quote
polubek Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 majqa napisał(a):Kiedy nie wiem, jak tu pomóc, bo... jak już się Polubek przypnie... :evil_lol: Mówiąc krótko, masz przegwizdane. ;) W molestowaniu ma wprawę, ścigać potrafi nawet organa ścigania, a deptanie komuś po piętach to Jej żywioł. :lol: wyszło szydło z worka :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
majqa Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Dziękuję z całego serducha Selengo! :-) Już smaruję do Ciebie PW. :-) Quote
AlfaLS Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Zasiadłam, zawzięłam się i przeczytałam całość od deski do deski;). Teraz będę zaglądała systematycznie bo tak pozytywnego wątku na dogo dawno nie widziałam:lol:. Basza ma jak w raju to się nie dziwię że młodnieje w oczach:loveu:. Quote
gonia66 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Ło żeszzzzzzzzzzzzzz.....ja cie nie mogę;);)...toz to prawdziwy Basza!!!Nie...no..mowę mi odjęło, jak zobaczylam te fotki............:):):) Quote
Cantadorra Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Ciekawe jak zareaguje Basza na Majqe. Kogo on uznal za swojego pana/panią? Czy jest to pies cygan? Quote
Isadora7 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='majqa']Juterkiem już go zobaczę!!! :smilecol:[/QUOTE] Zobaczymy czy w łaskawości pozwoli ci zając łózeczko z powyższej fotografii Quote
majqa Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Baszka z chwilą spotkania po dłuższej przerwie cieszył się jak szalony. :lol: Eh... nie zapomniał/ nie odwykł za to widzę większą jego więź z mężem. Mnie i męża traktuje jak źródło atrakcji = wygłupów więc śpiewa, tańczy i podpuszcza nas do zabawy. Zauważyłam też, że jest bardziej ruchliwy (chodzi mi o duży kontrast pomiędzy czasem jego odbioru a dniem obecnym), nabrał kondycji. Biega lekko, tak miękko. Jutro będę kombinowała z poszukiwaniem dla niego piłki, bo dotychczasowe ducha wyzionęły. Jego fotki z dzisiaj: Quote
Recommended Posts