Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:evil_lol:

Isadora7 napisał(a):
Otwieram jeden temat ... polubek
otwieram drugi temat .... polubek
otwieram trzeci temat .... polubek

boje sie otworzyć puszkę na śniadanie

:errrr::errrr::errrr::errrr::errrr::errrr:

:evil_lol:Padne ze smiechu:evil_lol::evil_lol:

Posted

A dzisiaj, aaa dzisiaj... poza moimi plecami mąż (dziękuję Skarbie :loveu:, takiej niespodzianki się nie mogłam spodziewać :lol:) ukartował sobie trójrandkę: On, Basza i Kochana Magija. Za sprawą Magija Baszka został odkąpany i powtórnie wyczesany. Ponoć są foty zrobione komórką (jeśli cóóóś na nich widać po przesyłce wstawię).
Po kąpieli się za to porobiło. :evil_lol: Basza jakby zrzucił z siebie 100 lat i wariuje jak opętany.
Powtórzone miał też w międzyczasie badania trzustki (w wynikach tragedii nie ma), dodany został jeden lek, podany odrobaczacz i dokupione tabl. ze żwaczem, o ile dobrze załapałam (jak się dorwę do kwitków, bo jeszcze parę dni będą poza moim zasięgiem, wstawię rozliczenie).

Posted

Isadora7 napisał(a):
Majqa ratuj to takie co ma nick polubek molestuje mnie, ściga i śledzi.

Kiedy nie wiem, jak tu pomóc, bo... jak już się Polubek przypnie... :evil_lol: Mówiąc krótko, masz przegwizdane. ;) W molestowaniu ma wprawę, ścigać potrafi nawet organa ścigania, a deptanie komuś po piętach to Jej żywioł. :lol:

Posted

majqa napisał(a):
Kiedy nie wiem, jak tu pomóc, bo... jak już się Polubek przypnie... :evil_lol: Mówiąc krótko, masz przegwizdane. ;) W molestowaniu ma wprawę, ścigać potrafi nawet organa ścigania, a deptanie komuś po piętach to Jej żywioł. :lol:

czyli przepadłam

Posted

Domyślam się, że dwie fotki poniżej mają pokazać, gdzie ostatecznie sypia Baszka... :roll: Widać pontonik już nie wystarcza... :evil_lol:

A tu już wzięty na tapetę:

Posted

majqa napisał(a):

wyszło szydło z worka :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Zasiadłam, zawzięłam się i przeczytałam całość od deski do deski;). Teraz będę zaglądała systematycznie bo tak pozytywnego wątku na dogo dawno nie widziałam:lol:. Basza ma jak w raju to się nie dziwię że młodnieje w oczach:loveu:.

Posted

Baszka z chwilą spotkania po dłuższej przerwie cieszył się jak szalony. :lol: Eh... nie zapomniał/ nie odwykł za to widzę większą jego więź z mężem. Mnie i męża traktuje jak źródło atrakcji = wygłupów więc śpiewa, tańczy i podpuszcza nas do zabawy.
Zauważyłam też, że jest bardziej ruchliwy (chodzi mi o duży kontrast pomiędzy czasem jego odbioru a dniem obecnym), nabrał kondycji. Biega lekko, tak miękko.
Jutro będę kombinowała z poszukiwaniem dla niego piłki, bo dotychczasowe ducha wyzionęły.

Jego fotki z dzisiaj: