Isadora7 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 irenaka napisał(a):Filmik czy zdjęcie? Nic się nie słuchasz, miało być zdjęcie:cool3:. Moje i Twoje. Kolejność dowolna, jak już nie śpi, to niech chociaż się napatrzy i przestraszy:errrr:. Zobaczysz, że jeszcze nam na koniec wleje:megagrin:. Irenko ja jej nakręciłąm taki krótki filmik ze mną w roli głównej i jedynej i sieknęłam jakimś tekstem :) na szczęscie jak widac telefon Majqi odbiera :) Quote
majqa Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 ...bo łone mi ślum jakieś chore zystawy, filmik, fotki, muza i od pały smsy. :-) Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 majqa napisał(a):...bo łone mi ślum jakieś chore zystawy, filmik, fotki, muza i od pały smsy. :-) no to rzeczywiście musisz leżeć i płakać ze śmiechu ;) Quote
Isadora7 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 majqa napisał(a):...bo łone mi ślum jakieś chore zystawy, filmik, fotki, muza i od pały smsy. :-) Czekaj niech ja jutro dopakuje telefon to ci wyśle takie dicopolo że wszystkie ściany będą chodzić. Quote
gonia66 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 majqa napisał(a):...bo łone mi ślum jakieś chore zystawy, filmik, fotki, muza i od pały smsy. :-) Bo łone sa do syćkiego zdolne:):) A Dorotka to juz w ogole mistsyni jest w te klocki:):) Quote
majqa Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Isadora7 napisał(a):(...) ci wyśle takie dicopolo że wszystkie ściany będą chodzić. Trzymam Cię za słowo i oczekuję tegoż z utęsknieniem. :multi: :multi: :multi: Quote
Isadora7 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 majqa napisał(a):Trzymam Cię za słowo i oczekuję tegoż z utęsknieniem. :multi: :multi: :multi: Nawet jeżeli to będzie moje solo "Góooooralkoooo Haaaaaalko, krasny leśny mój kwiecie, tobie jedneeeeeej n a świeeeecie...." albo "Po środku pola, pola rosła topola, pola, pod nią partyzant spoczywaaaaaaał" na dodatek zmiksowane z "heeeeej, heeeeej soooookoły...."???? Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Isadora7 napisał(a):Nawet jeżeli to będzie moje solo "Góooooralkoooo Haaaaaalko, krasny leśny mój kwiecie, tobie jedneeeeeej n a świeeeecie...." albo "Po środku pola, pola rosła topola, pola, pod nią partyzant spoczywaaaaaaał" na dodatek zmiksowane z "heeeeej, heeeeej soooookoły...."???? No, proszę, a ktoś niedawno się obśmiał z mojego "Pije Kuba do Jakuba" i prohibicję reklamował ;) Quote
Isadora7 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Wunia napisał(a):No, proszę, a ktoś niedawno się obśmiał z mojego "Pije Kuba do Jakuba" i prohibicję reklamował ;) aleeee ooooo ssssooooo choooozziii uep uep Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Isadora7 napisał(a):aleeee ooooo ssssooooo choooozziii uep uep :megagrin::megagrin::megagrin: o kameralne występy lokalne :sg168::drink1: Quote
gonia66 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Isadora7 napisał(a):aleeee ooooo ssssooooo choooozziii uep uep O jaaaaaaaaa...dawaj troszkę tego po czym tak mozna sspiewać..?? MAjqa...tylko Ty tam nie rozpowiadaj wszystkiego,i broń Boże nie czytaj głosno;) bo pomyśla ze się zadajesz z "pijakami";););) Quote
irenaka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 gonia66 napisał(a):O jaaaaaaaaa...dawaj troszkę tego po czym tak mozna sspiewać..?? MAjqa...tylko Ty tam nie rozpowiadaj wszystkiego,i broń Boże nie czytaj głosno;) bo pomyśla ze się zadajesz z "pijakami";););) Och TY zołzo;), własnego gniazda się wypierasz:cool3:? Pijak nie pijak, ale swojak:evil_lol:. Lepiej pilnujmy, żeby Iza nam na podryw nie poszła. Kotów i psów nie ma, chłopy są;) Quote
Isadora7 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 [video=youtube;sC4fhAdsszU]http://www.youtube.com/watch?v=sC4fhAdsszU[/video] ............. Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 No właśnie torpeda Isadorki na moją przyśpiewkę ukochaną :D:D:D Quote
gonia66 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 irenaka napisał(a):Och TY zołzo;), własnego gniazda się wypierasz:cool3:? Pijak nie pijak, ale swojak:evil_lol:. Lepiej pilnujmy, żeby Iza nam na podryw nie poszła. Kotów i psów nie ma, chłopy są;) NO tak, jasne, że swojak to swojak:):)Ale nie wszsycy to muszą wiedzieć:) A chlopy..hhmmm...to chyba dobrze, ze sa;) Majqa sie nudzila nie bedzie i glupoty jej po glowie chodzily nie bedą...a jak troszkę poflirtuje, to mąz nie musi wiedziec:D Isadora...Ty to torpeda jestes faktycznie...filmik jest suuuper i na nasze klimaty nie ma lepszego:);) Quote
Isadora7 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Wunia napisał(a):Jakby ktoś pytał to jestem fanką Maciusia ;) Witaj w klubie Quote
majqa Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Moi Kochani!!! :loveu: W ramach dbałości o mój stan umysłu, a i nie ukrywam strony fizycznej uprzejmie upraszam się o wpłynięcie na niebezpieczną, mooocno niebezpieczną Isadorę7. :diabloti:Prześladuje mnie ona bowiem smsami, których odczytanie przypłacam poparzeniem krtani i/ lub uflejaniem ubranka. :-( Nic to przyjemnego. :shake: Moja droga, przegłaśśś... Nie odbiorę już żadnego smsa od Ciebie jeśli nie odstawię kubka i nie usiądę wygodnie, by sobie krzywdy nie uczynić. :evil_lol: A tak w ogóle, Cudna Jezdeś!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Isadora7 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 majqa napisał(a):Moi Kochani!!! :loveu: W ramach dbałości o mój stan umysłu, a i nie ukrywam strony fizycznej uprzejmie upraszam się o wpłynięcie na niebezpieczną, mooocno niebezpieczną Isadorę7. :diabloti:Prześladuje mnie ona bowiem smsami, których odczytanie przypłacam poparzeniem krtani i/ lub uflejaniem ubranka. :-( Nic to przyjemnego. :shake: Moja droga, przegłaśśś... Nie odbiorę już żadnego smsa od Ciebie jeśli nie odstawię kubka i nie usiądę wygodnie, by sobie krzywdy nie uczynić. :evil_lol: A tak w ogóle, Cudna Jezdeś!!! :loveu: :loveu: :loveu: [FONT=Arial Black]OŚWIADCZENIE[/FONT] Oświadczam wszem i wobec, tudzież wszystkim przyległościom, ze to co Majqa napisała jest zwyczajnym pomówieniem. Będąc z rana na przerwie zwanej papierosową uznałam bowiem, zę nieładnie jest palić samemu. Poczęstowałam przeto, pełna dobrych chęci, Majqę papierosem marki Kenzo (srebrne) z górnej zresztą półki. Czynność ową, a właściwie gest uprzejmości wykonałam wkładając w to całe serce, duszę i zapalniczkę. Doprowadziłam tez do tego, że stanęłyśmy oko w oko (a nawet w moje okulary). W tymże celu, wykorzystałam zdobycze techniki telefoniczno-komórkowo-fotograficznej. Naraziłam się na dziwne spojrzenia przechodniów. Patrzyli na mnie z niepokojem jak gadałam ze swoim telefonem, trzymając go na wyciągniecie reki i na wysokości moich wszystkich czterech gałek ocznych. Tych naturalnych i tych z antyrefleksem ukształtowanych przez firmę "Robak-optyk". Bardzo proszę odnieście się do tego obiektywnie i sami oceńcie i przyznajcie że miałam tylko dobre chęci, a Majqa zwyczajnie kaprysi. podpisano: Isadora - generał Jamniczych Brygad. :evil_lol: Quote
Wunia Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 majqa napisał(a):Moi Kochani!!! :loveu: W ramach dbałości o mój stan umysłu, a i nie ukrywam strony fizycznej uprzejmie upraszam się o wpłynięcie na niebezpieczną, mooocno niebezpieczną Isadorę7. :diabloti:Prześladuje mnie ona bowiem smsami, których odczytanie przypłacam poparzeniem krtani i/ lub uflejaniem ubranka. :-( Nic to przyjemnego. :shake: Moja droga, przegłaśśś... Nie odbiorę już żadnego smsa od Ciebie jeśli nie odstawię kubka i nie usiądę wygodnie, by sobie krzywdy nie uczynić. :evil_lol: A tak w ogóle, Cudna Jezdeś!!! :loveu: :loveu: :loveu: ja odmawiam spełnienia Twojej prośby, bo mam obawy, że się na mnie przerzuci :eviltong: Quote
irenaka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 majqa napisał(a):Moi Kochani!!! :loveu: W ramach dbałości o mój stan umysłu, a i nie ukrywam strony fizycznej uprzejmie upraszam się o wpłynięcie na niebezpieczną, mooocno niebezpieczną Isadorę7. :diabloti:Prześladuje mnie ona bowiem smsami, których odczytanie przypłacam poparzeniem krtani i/ lub uflejaniem ubranka. :-( Nic to przyjemnego. :shake: Moja droga, przegłaśśś... Nie odbiorę już żadnego smsa od Ciebie jeśli nie odstawię kubka i nie usiądę wygodnie, by sobie krzywdy nie uczynić. :evil_lol: A tak w ogóle, Cudna Jezdeś!!! :loveu: :loveu: :loveu: Po tym co tu czytam, to stwierdzam, że jesteś niewdzięcznicą:lmaa:. Dziwię się też, że Isadorę jeszcze nie wywalili z roboty w ramach ochrony innych pracowników przed psycholami.:megagrin: Kaftanik należał się jej jak nic:evil_lol:. Uszło biedactwo;) cudem, choć kto wie, może będzie teraz bacznie obserwowana:cool3:. Tak trzymać Dorotko:thumbs: Quote
majqa Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Tak???????? A prącie Was bardzo!!! :obrazic::obrazic::obrazic: Proście Isadorkę o takie uprzejmości i wyraz dobrego serducha, jaki mnie wyświadczyła ale... Nie życzę sobie, byście potem zwracały się do mnie z zapytaniem, jak się pozbyć przewlekłych zajadów śmiechowych. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Wunia']ja odmawiam spełnienia Twojej prośby, bo mam obawy, że się na mnie przerzuci :eviltong: słusznie pomyślałaś :grin::grin::grin::grin: [quote name='irenaka']Po tym co tu czytam, to stwierdzam, że jesteś niewdzięcznicą:lmaa:. Dziwię się też, że Isadorę jeszcze nie wywalili z roboty w ramach ochrony innych pracowników przed psycholami.:megagrin: Kaftanik należał się jej jak nic:evil_lol:. Uszło biedactwo;) cudem, choć kto wie, może będzie teraz bacznie obserwowana:cool3:. Tak trzymać Dorotko:thumbs: Chyba czas wybrać się do Krakuffka :evilbat::evilbat::evilbat: [quote name='majqa']Tak???????? A prącie Was bardzo!!! :obrazic::obrazic::obrazic: Proście Isadorkę o takie uprzejmości i wyraz dobrego serducha, jaki mnie wyświadczyła ale... Nie życzę sobie, byście potem zwracały się do mnie z zapytaniem, jak się pozbyć przewlekłych zajadów śmiechowych. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobra masz to załatwione wymyśle coś znowu. Quote
majqa Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Isadora7'](...) Dobra masz to załatwione wymyśle coś znowu. Ty mi jawnie grozisz!!! :-o :-o :-o Quote
Recommended Posts