Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

irenaka napisał(a):
Filmik czy zdjęcie? Nic się nie słuchasz, miało być zdjęcie:cool3:.
Moje i Twoje. Kolejność dowolna, jak już nie śpi, to niech chociaż się napatrzy i przestraszy:errrr:.
Zobaczysz, że jeszcze nam na koniec wleje:megagrin:.

Irenko ja jej nakręciłąm taki krótki filmik ze mną w roli głównej i jedynej i sieknęłam jakimś tekstem :) na szczęscie jak widac telefon Majqi odbiera :)

Posted

majqa napisał(a):
...bo łone mi ślum jakieś chore zystawy, filmik, fotki, muza i od pały smsy. :-)

no to rzeczywiście musisz leżeć i płakać ze śmiechu ;)

Posted

majqa napisał(a):
...bo łone mi ślum jakieś chore zystawy, filmik, fotki, muza i od pały smsy. :-)

Czekaj niech ja jutro dopakuje telefon to ci wyśle takie dicopolo że wszystkie ściany będą chodzić.

Posted

majqa napisał(a):

Bo łone sa do syćkiego zdolne:):) A Dorotka to juz w ogole mistsyni jest w te klocki:):)

Posted

Isadora7 napisał(a):
(...) ci wyśle takie dicopolo że wszystkie ściany będą chodzić.

Trzymam Cię za słowo i oczekuję tegoż z utęsknieniem. :multi: :multi: :multi:

Posted

majqa napisał(a):
Trzymam Cię za słowo i oczekuję tegoż z utęsknieniem. :multi: :multi: :multi:

Nawet jeżeli to będzie moje solo "Góooooralkoooo Haaaaaalko, krasny leśny mój kwiecie, tobie jedneeeeeej n a świeeeecie...."
albo
"Po środku pola, pola rosła topola, pola, pod nią partyzant spoczywaaaaaaał" na dodatek zmiksowane z "heeeeej, heeeeej soooookoły...."????

Posted

Isadora7 napisał(a):
Nawet jeżeli to będzie moje solo "Góooooralkoooo Haaaaaalko, krasny leśny mój kwiecie, tobie jedneeeeeej n a świeeeecie...."
albo
"Po środku pola, pola rosła topola, pola, pod nią partyzant spoczywaaaaaaał" na dodatek zmiksowane z "heeeeej, heeeeej soooookoły...."????

No, proszę, a ktoś niedawno się obśmiał z mojego "Pije Kuba do Jakuba" i prohibicję reklamował ;)

Posted

Isadora7 napisał(a):
aleeee ooooo ssssooooo choooozziii uep uep

O jaaaaaaaaa...dawaj troszkę tego po czym tak mozna sspiewać..??
MAjqa...tylko Ty tam nie rozpowiadaj wszystkiego,i broń Boże nie czytaj głosno;) bo pomyśla ze się zadajesz z "pijakami";););)

Posted

gonia66 napisał(a):
O jaaaaaaaaa...dawaj troszkę tego po czym tak mozna sspiewać..??
MAjqa...tylko Ty tam nie rozpowiadaj wszystkiego,i broń Boże nie czytaj głosno;) bo pomyśla ze się zadajesz z "pijakami";););)

Och TY zołzo;), własnego gniazda się wypierasz:cool3:?
Pijak nie pijak, ale swojak:evil_lol:.
Lepiej pilnujmy, żeby Iza nam na podryw nie poszła. Kotów i psów nie ma, chłopy są;)

Posted

irenaka napisał(a):
Och TY zołzo;), własnego gniazda się wypierasz:cool3:?
Pijak nie pijak, ale swojak:evil_lol:.
Lepiej pilnujmy, żeby Iza nam na podryw nie poszła. Kotów i psów nie ma, chłopy są;)

NO tak, jasne, że swojak to swojak:):)Ale nie wszsycy to muszą wiedzieć:) A chlopy..hhmmm...to chyba dobrze, ze sa;) Majqa sie nudzila nie bedzie i glupoty jej po glowie chodzily nie bedą...a jak troszkę poflirtuje, to mąz nie musi wiedziec:D
Isadora...Ty to torpeda jestes faktycznie...filmik jest suuuper i na nasze klimaty nie ma lepszego:);)

Posted

Moi Kochani!!! :loveu:
W ramach dbałości o mój stan umysłu, a i nie ukrywam strony fizycznej uprzejmie upraszam się o wpłynięcie na niebezpieczną, mooocno niebezpieczną Isadorę7. :diabloti:Prześladuje mnie ona bowiem smsami, których odczytanie przypłacam poparzeniem krtani i/ lub uflejaniem ubranka. :-( Nic to przyjemnego. :shake:
Moja droga, przegłaśśś... Nie odbiorę już żadnego smsa od Ciebie jeśli nie odstawię kubka i nie usiądę wygodnie, by sobie krzywdy nie uczynić. :evil_lol: A tak w ogóle, Cudna Jezdeś!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

majqa napisał(a):
W ramach dbałości o mój stan umysłu, a i nie ukrywam strony fizycznej uprzejmie upraszam się o wpłynięcie na niebezpieczną, mooocno niebezpieczną Isadorę7. :diabloti:Prześladuje mnie ona bowiem smsami, których odczytanie przypłacam poparzeniem krtani i/ lub uflejaniem ubranka. :-( Nic to przyjemnego. :shake:
Moja droga, przegłaśśś... Nie odbiorę już żadnego smsa od Ciebie jeśli nie odstawię kubka i nie usiądę wygodnie, by sobie krzywdy nie uczynić. :evil_lol: A tak w ogóle, Cudna Jezdeś!!! :loveu: :loveu: :loveu:

[FONT=Arial Black]OŚWIADCZENIE[/FONT]

Oświadczam wszem i wobec, tudzież wszystkim przyległościom, ze to co Majqa napisała jest zwyczajnym pomówieniem. Będąc z rana na przerwie zwanej papierosową uznałam bowiem, zę nieładnie jest palić samemu. Poczęstowałam przeto, pełna dobrych chęci, Majqę papierosem marki Kenzo (srebrne) z górnej zresztą półki. Czynność ową, a właściwie gest uprzejmości wykonałam wkładając w to całe serce, duszę i zapalniczkę.

Doprowadziłam tez do tego, że stanęłyśmy oko w oko (a nawet w moje okulary). W tymże celu, wykorzystałam zdobycze techniki telefoniczno-komórkowo-fotograficznej. Naraziłam się na dziwne spojrzenia przechodniów. Patrzyli na mnie z niepokojem jak gadałam ze swoim telefonem, trzymając go na wyciągniecie reki i na wysokości moich wszystkich czterech gałek ocznych. Tych naturalnych i tych z antyrefleksem ukształtowanych przez firmę "Robak-optyk". Bardzo proszę odnieście się do tego obiektywnie i sami oceńcie i przyznajcie że miałam tylko dobre chęci, a Majqa zwyczajnie kaprysi.

podpisano: Isadora - generał Jamniczych Brygad.

:evil_lol:

Posted

majqa napisał(a):

ja odmawiam spełnienia Twojej prośby, bo mam obawy, że się na mnie przerzuci :eviltong:

Posted

majqa napisał(a):

Po tym co tu czytam, to stwierdzam, że jesteś niewdzięcznicą:lmaa:.
Dziwię się też, że Isadorę jeszcze nie wywalili z roboty w ramach ochrony innych pracowników przed psycholami.:megagrin:
Kaftanik należał się jej jak nic:evil_lol:.
Uszło biedactwo;) cudem, choć kto wie, może będzie teraz bacznie obserwowana:cool3:.
Tak trzymać Dorotko:thumbs:

Posted

Tak???????? A prącie Was bardzo!!! :obrazic::obrazic::obrazic:

Proście Isadorkę o takie uprzejmości i wyraz dobrego serducha, jaki mnie wyświadczyła ale... Nie życzę sobie, byście potem zwracały się do mnie z zapytaniem, jak się pozbyć przewlekłych zajadów śmiechowych. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Wunia']ja odmawiam spełnienia Twojej prośby, bo mam obawy, że się na mnie przerzuci :eviltong:

słusznie pomyślałaś :grin::grin::grin::grin:

[quote name='irenaka']Po tym co tu czytam, to stwierdzam, że jesteś niewdzięcznicą:lmaa:.
Dziwię się też, że Isadorę jeszcze nie wywalili z roboty w ramach ochrony innych pracowników przed psycholami.:megagrin:
Kaftanik należał się jej jak nic:evil_lol:.
Uszło biedactwo;) cudem, choć kto wie, może będzie teraz bacznie obserwowana:cool3:.
Tak trzymać Dorotko:thumbs:

Chyba czas wybrać się do Krakuffka :evilbat::evilbat::evilbat:

[quote name='majqa']Tak???????? A prącie Was bardzo!!! :obrazic::obrazic::obrazic:

Proście Isadorkę o takie uprzejmości i wyraz dobrego serducha, jaki mnie wyświadczyła ale... Nie życzę sobie, byście potem zwracały się do mnie z zapytaniem, jak się pozbyć przewlekłych zajadów śmiechowych. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dobra masz to załatwione wymyśle coś znowu.