majqa Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Baszkowy news. Dziś był u mamy pan doktor w sprawie jednej z naszych suń. Baszka w tym czasie biegał. Doktor się uparł, by go nie zamykać i... o dziwo... Basza oszalał ze szczęścia, witał się z doktorem, skakał na niego. Szok! :-) Quote
maciaszek Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Widocznie doktor kojarzy mu się z lepszym życiem. Zdrowszym. Bez bólu. :) Quote
majqa Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Mam nadzieję, że Basza poczuł się wywariowany... Kursowaliśmy od dość wczesnego ranka... Quote
maciaszek Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Długość jęzora wskazuje na zmęczenie, ale czy tak było? ;) Quote
majqa Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Ekhm... zmęczony był, a jednocześnie tempo było solidne. Trzeba zdążyć jedną piłkę podnieść, a drugą zabrać i natychmiast rzucić. :evil_lol: Kiedy obie leżą zbyt blisko Baszki, a do tego są uplute nie ma bata, by dało się odebrać. ;) Niuniek jest cwany jak diabli. Poza tym, na zdjęciach nie ma mojego jęzora, a zwisał podobnie. :roll: Wyrundowałam tak wszystkie psiaki, a do tego popracowałam sobie łopatowo - grabiowo więc mam co wspominać. :eviltong: Baszka był w formie, gadał po swojemu, uciekał mi z tym czymś, co kiedyś było piłką i wdzięczył się prowokując do odebrania mu zabawki... Quote
gonia66 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 O jeeeeeessssooooo...jaki basza jest cudny!!!!!!!!!!!!jestem w szoku- dawno tu nie zagladalam , ale gdyby nie tytul watku, to bym go w ogole nie poznala!!!!!! Majqo...kurcze....nie wiem jak to z mama zrobilyście...ale On wyglada, jak "wystawowiec"...jest naparwde piękny':):) Quote
majqa Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Goniu, tak naprawdę nic specjalnego, słownie nic takiego się nie zadziało - ruch i wygłupy, dopasowane już dobrze żarełko, świeże powietrze, troszkę adrenalinki (ma na kogo i na co poszczekać), po zjeździe której śpi dobrze ;-), leki, suplementy i już. Quote
gonia66 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 majqa napisał(a):Goniu, tak naprawdę nic specjalnego, słownie nic takiego się nie zadziało - ruch i wygłupy, dopasowane już dobrze żarełko, świeże powietrze, troszkę adrenalinki (ma na kogo i na co poszczekać), po zjeździe której śpi dobrze ;-), leki, suplementy i już. TTTTttaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...i już;) jaaaaasne...ale zapomnialas o najwazniejszym kochana...oj zapomnialas...ewidentnie widac tu ogromna porcje Miłości- przez wielkie "M" wlasnie.... CZy aby Basza naparwde szuka jeszcze domku...????;) Quote
majqa Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Odzew jest w tej chwili żaden, słownie żaden Goniu. Pisałam o tym ciutkę wcześniej. Nawet pierwotnych chętnych odstręczała informacja albo o kosztach (specjalistyczna karma, leki) albo o procedurze adopcyjnej, bo po wymianie maili zalegała cisza. Widać, siła wyższa. Jeszcze się łudzę, że trafi się taki naprawdę kochający domek ale coraz rzadziej zaglądam z nadzieją w skrzynkę, że coś w sprawie Baszy przyszło. Karty pewno więc rozda los. ;-) Quote
GoniaP Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 majqa napisał(a):Karty pewno więc rozda los. ;-) Los jest dziwny, ale mimo wszystko wierzę w dobro jego rozdania... Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Majqa, toć on Twój już jest ;) Wypieściłaś go do granic, serce by Ci pękło na milion kawałeczków, Wy dla siebie stworzeni :loveu::loveu::loveu: Piękny, piękny, długojęzorastyfiglokudłaty pychol Majqowy :loveu: Quote
irenaka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 GoniaP napisał(a):Los jest dziwny, ale mimo wszystko wierzę w dobro jego rozdania... Też wierzę, ale czasami losowi trzeba też pomóc i powalczyć. Kręte są ścieżki, ale najważniejsze to się nie poddawać. Izuś:iloveyou: Quote
majqa Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Toć i się nie poddajemy. :-) Baszka rządzi na całego i wszystko u niego w porządeczku. :-) Quote
Isadora7 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 majqa napisał(a):Toć i się nie poddajemy. :-) Baszka rządzi na całego i wszystko u niego w porządeczku. :-) No byście spróbowali się poddać, to mielibyście z nami do czynienia podpisano Isadora i jamnicza brygada Quote
irenaka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 majqa napisał(a):Toć i się nie poddajemy. :-) Baszka rządzi na całego i wszystko u niego w porządeczku. :-) DUPA:ices_bla: Udawaj, że nie rozumiesz:evil_lol:. Quote
irenaka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 majqa napisał(a):Przeginajcie dalej... :mad: :evil_lol: Pupa odżyła:evil_lol:? Strach się bać:megagrin: Nikt Cię chyba dzisiaj nie gnębił:). Zaraz się za Ciebie zabiorę, nockę masz z głowy:buzi:. Quote
gonia66 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 majqa napisał(a):Przeginajcie dalej... :mad: :evil_lol: A co a co???Ja uwielbiam przeginać..???Gdzie mam przegiąc majqa..???;) Wiem!!!!!!!!!!!Podpisuje sie pod postem Isadorki, jamniczej brygady i Irenaki:):):)Wszystkimi swoimi łapkami sie podpisuje oczywiscie:) A Basza to coż...nic dodac nic ująć....po prostu prawdziwy BASZA:):):)i do tego dodam tylko "JAKI PAN- TAKI KRAM":):) Quote
Isadora7 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 irenaka napisał(a):Pupa odżyła:evil_lol:? Strach się bać:megagrin: Nikt Cię chyba dzisiaj nie gnębił:). Zaraz się za Ciebie zabiorę, nockę masz z głowy:buzi:. Ja sie dołozę już przez filmik ode mnie spać nie mogła Quote
majqa Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Przez Twój filmik to ryczałam ze śmiiichu... :lol: Quote
irenaka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Isadora7 napisał(a):Ja sie dołozę już przez filmik ode mnie spać nie mogła Filmik czy zdjęcie? Nic się nie słuchasz, miało być zdjęcie:cool3:. Moje i Twoje. Kolejność dowolna, jak już nie śpi, to niech chociaż się napatrzy i przestraszy:errrr:. Zobaczysz, że jeszcze nam na koniec wleje:megagrin:. Quote
gonia66 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 majqa napisał(a):Przez Twój filmik to ryczałam ze śmiiichu... :lol: tEZ BYM CHCIALA WRESZCIE PORYCZEC ZE SMIECHU:):)MAjqa..ale masz fajnie;) Quote
Recommended Posts