Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Baszkowy news. Dziś był u mamy pan doktor w sprawie jednej z naszych suń. Baszka w tym czasie biegał. Doktor się uparł, by go nie zamykać i... o dziwo... Basza oszalał ze szczęścia, witał się z doktorem, skakał na niego. Szok! :-)

Posted

Ekhm... zmęczony był, a jednocześnie tempo było solidne. Trzeba zdążyć jedną piłkę podnieść, a drugą zabrać i natychmiast rzucić. :evil_lol: Kiedy obie leżą zbyt blisko Baszki, a do tego są uplute nie ma bata, by dało się odebrać. ;) Niuniek jest cwany jak diabli. Poza tym, na zdjęciach nie ma mojego jęzora, a zwisał podobnie. :roll: Wyrundowałam tak wszystkie psiaki, a do tego popracowałam sobie łopatowo - grabiowo więc mam co wspominać. :eviltong:

Baszka był w formie, gadał po swojemu, uciekał mi z tym czymś, co kiedyś było piłką i wdzięczył się prowokując do odebrania mu zabawki...

Posted

O jeeeeeessssooooo...jaki basza jest cudny!!!!!!!!!!!!jestem w szoku- dawno tu nie zagladalam , ale gdyby nie tytul watku, to bym go w ogole nie poznala!!!!!!
Majqo...kurcze....nie wiem jak to z mama zrobilyście...ale On wyglada, jak "wystawowiec"...jest naparwde piękny':):)

Posted

Goniu, tak naprawdę nic specjalnego, słownie nic takiego się nie zadziało - ruch i wygłupy, dopasowane już dobrze żarełko, świeże powietrze, troszkę adrenalinki (ma na kogo i na co poszczekać), po zjeździe której śpi dobrze ;-), leki, suplementy i już.

Posted

majqa napisał(a):
Goniu, tak naprawdę nic specjalnego, słownie nic takiego się nie zadziało - ruch i wygłupy, dopasowane już dobrze żarełko, świeże powietrze, troszkę adrenalinki (ma na kogo i na co poszczekać), po zjeździe której śpi dobrze ;-), leki, suplementy i już.

TTTTttaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...i już;) jaaaaasne...ale zapomnialas o najwazniejszym kochana...oj zapomnialas...ewidentnie widac tu ogromna porcje Miłości- przez wielkie "M" wlasnie....
CZy aby Basza naparwde szuka jeszcze domku...????;)

Posted

Odzew jest w tej chwili żaden, słownie żaden Goniu. Pisałam o tym ciutkę wcześniej. Nawet pierwotnych chętnych odstręczała informacja albo o kosztach (specjalistyczna karma, leki) albo o procedurze adopcyjnej, bo po wymianie maili zalegała cisza. Widać, siła wyższa. Jeszcze się łudzę, że trafi się taki naprawdę kochający domek ale coraz rzadziej zaglądam z nadzieją w skrzynkę, że coś w sprawie Baszy przyszło. Karty pewno więc rozda los. ;-)

Posted

Majqa, toć on Twój już jest ;) Wypieściłaś go do granic, serce by Ci pękło na milion kawałeczków, Wy dla siebie stworzeni :loveu::loveu::loveu:
Piękny, piękny, długojęzorastyfiglokudłaty pychol Majqowy :loveu:

Posted

GoniaP napisał(a):
Los jest dziwny, ale mimo wszystko wierzę w dobro jego rozdania...

Też wierzę, ale czasami losowi trzeba też pomóc i powalczyć.
Kręte są ścieżki, ale najważniejsze to się nie poddawać.
Izuś:iloveyou:

Posted

majqa napisał(a):
Toć i się nie poddajemy. :-) Baszka rządzi na całego i wszystko u niego w porządeczku. :-)

No byście spróbowali się poddać, to mielibyście z nami do czynienia

podpisano Isadora i jamnicza brygada

Posted

majqa napisał(a):
Przeginajcie dalej... :mad: :evil_lol:

Pupa odżyła:evil_lol:? Strach się bać:megagrin:
Nikt Cię chyba dzisiaj nie gnębił:). Zaraz się za Ciebie zabiorę, nockę masz z głowy:buzi:.

Posted

majqa napisał(a):
Przeginajcie dalej... :mad: :evil_lol:

A co a co???Ja uwielbiam przeginać..???Gdzie mam przegiąc majqa..???;)
Wiem!!!!!!!!!!!Podpisuje sie pod postem Isadorki, jamniczej brygady i Irenaki:):):)Wszystkimi swoimi łapkami sie podpisuje oczywiscie:)
A Basza to coż...nic dodac nic ująć....po prostu prawdziwy BASZA:):):)i do tego dodam tylko "JAKI PAN- TAKI KRAM":):)

Posted

irenaka napisał(a):
Pupa odżyła:evil_lol:? Strach się bać:megagrin:
Nikt Cię chyba dzisiaj nie gnębił:). Zaraz się za Ciebie zabiorę, nockę masz z głowy:buzi:.

Ja sie dołozę już przez filmik ode mnie spać nie mogła

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ja sie dołozę już przez filmik ode mnie spać nie mogła

Filmik czy zdjęcie? Nic się nie słuchasz, miało być zdjęcie:cool3:.
Moje i Twoje. Kolejność dowolna, jak już nie śpi, to niech chociaż się napatrzy i przestraszy:errrr:.
Zobaczysz, że jeszcze nam na koniec wleje:megagrin:.