majqa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Dziękuję Eluś. :-) Ja się jeszcze łudzę, że nie będzie tak dramatycznie pod kątem potrzeb dietetycznych. Trzymam kciuki (nieźle niskie mam oczekiwania) za jakość kolejnych Baszkowych kupek. ;-) Quote
Wunia Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ellig napisał(a):Wunia ta jest ekstra,no chyle czolo wiedzialas co wybrac:ylsuper: Elliś, po takim kursie jaki u Ciebie przeszłam, to się wzięłam i naumiałam :D Quote
beka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Boni z łodzkigo schronu który miał rozwaloną trzustkę też zrzerał swoją kupę.. Quote
Ellig Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 majqa napisał(a):Dziękuję Eluś. :-) Ja się jeszcze łudzę, że nie będzie tak dramatycznie pod kątem potrzeb dietetycznych. Trzymam kciuki (nieźle niskie mam oczekiwania) za jakość kolejnych Baszkowych kupek. ;-) Ja tez trzymam:) Quote
Wunia Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 takie małe coś ... a cieszy :D:D:D:D Majuś - obserwuj i ratuj te małe radości przed pożarciem przez Baszke :) Quote
Ellig Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Wunia napisał(a):Elliś, po takim kursie jaki u Ciebie przeszłam, to się wzięłam i naumiałam :D:eek2: Oplulam monitor , pora na odpoczynek. Milego wieczoru!:razz: Quote
Wunia Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ellig napisał(a)::eek2: Oplulam monitor , pora na odpoczynek. Milego wieczoru!:razz: :calus: Pa, mój Aniele :) Quote
Ellig Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 beka napisał(a):Boni z łodzkigo schronu który miał rozwaloną trzustkę też zrzerał swoją kupę.. Niestety bywa, że psy mimo dobrego karmienia mają problemy z przyswajaniem jakichś składników, ale można to stwierdzić dopiero na badaniu krwi. W najgorszym przypadku może to być problem z trzustką; wtedy pokarm nie jest dobrze trawiony i dla psa może posiadać nadal cechy czegoś do jedzenia. Rumen tabs nie zaszkodzi wypróbować, choć pomaga raczej w brakach mikroflory pomagającej w trawieniu, na niedobory składników pokarmowych nie pomoże. Quote
majqa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Raport. Już miałam tel. Basza pooooożarł kolację, ponieważ mu mignęła więc jak wyszedł zrobił szybkie siku i zasuwał pod drzwi, czekał aż mama dojdzie i mu je otworzy. Obyło się bez karmienia z ręki, po prostu wcinał aż huczało. Quote
Ellig Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Wunia napisał(a)::calus: Pa, mój Aniele :) Dobrej nocki dla Wszystkich Aniolow:sleep2::glaszcze: Quote
Ellig Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 majqa napisał(a):Raport. Już miałam tel. Basza pooooożarł kolację, ponieważ mu mignęła więc jak wyszedł zrobił szybkie siku i zasuwał pod drzwi, czekał aż mama dojdzie i mu je otworzy. Obyło się bez karmienia z ręki, po prostu wcinał aż huczało. Yes, Yes, Yes :multi: Quote
majqa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Podpowiedź preparatowa zanotowana. :-) Wuniuś, oj bronię, bronię. Nie zdążyłam z drobnicą tylko 2 razy, a kucań, zwłaszcza 1 dnia było od diabła i trochę. Rzucam się jak lew z szufelką i mini grabkami do kupnych podrzutów (To się nazywa żonglerka bonusem, bo u nas tak się mówi na kupki, doszłam do wprawy, że jednym podebraniem, po 3 obrotach bonus ląduje na szufelce.). Quote
Wunia Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Jeszcze tylko nad prędkością trzeba popracować, bo Baszka szybki jak wiatr :D Quote
majqa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ellig napisał(a):Dobrej nocki dla Wszystkich Aniolow:sleep2::glaszcze: Dooooooobranoc Kochanie!!!!!!! :-) Quote
Ellig Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='majqa']Dooooooobranoc Kochanie!!!!!!! :-) http://www.krakvet.pl/mikita-rumen-tabs-100tab-p-421.html Pa, pa!:) Quote
irenaka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Jestem Majqa, ale padam:shake:. Poczytam jutro, ale już widzę, że szalejesz:evil_lol:. Quote
majqa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Odpocznij Irenko. Basza nie zając, nie ucieknie. ;-) Quote
Helga&Ares Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 majqa napisał(a):[...] Z rzeczy niefajnych, Basza zjada swoje kupy, trzeba go pilnować. :-( Jest w tym szybki jak błyskawica. Zdarza się to m.in psom, które, z racji nie zapewnienia odpowiedniej ilości spacerków, były zmuszane do załatwiania się w domu, a z kolei za załatwienie się w domu karcone -> dlatego takie psy "sprzątają" po sobie żeby uniknąć kary. Quote
Wunia Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ta wersja daje nadzieję, że przy pewności egzystencjonalnej zaprzestanie procederu :) Quote
majqa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Nocny obchód, bo już jest po, był bez tych ekscesów. Jutro kupię mu te polecone tabletki. Quote
majqa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 GoniaP napisał(a):A jak znosi rozłąkę? Sęk w tym, że objawów rozłąkowych brak. Odpukać, oby tak dalej ale oczywiście czas pokaże. (Bardzo się tego boję.) Raczej nie ma czasu ich mieć, a poza tym autentycznie jest przewentylowany, brzuszkowo zadowolony i to też robi swoje. Chyba był na tapczanie, bo ścierka od podłogi sama tam nie weszła. Quote
Wunia Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 No i piłkę miał do zabicia :) Już rozkręcam akcję "Piłki dla Baszy w każdej ilości przyjmę" :) Quote
majqa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ha, ha, ha... kochana jesteś Wuniuś!!! :loveu: Quote
Recommended Posts