Isadora7 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 maciaszek napisał(a):A miasto długie, oj długie... I rozciągnięte ;). No to ciekawam, jak Basza będzie wyglądał po zabiegach fryzjerskich :roll:. Ja myśle, ze majqa nam zaprezentuje fotencje. Quote
pajda67 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 I my pozdrawiamy dostojnego i cudownego Baszę i jego Pana.:lol: Quote
majqa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 maciaszek napisał(a):A miasto długie, oj długie... I rozciągnięte ;). (...) . Dla tej pani sęk nie w rozciągłości miasta ale we wtrynieniu Baszki między innych klientów, a wiem, że jutro pani miała czas i 3 mam kciuki, by i panu Baszy pasował ten termin. Ciekawe, czy się dogadali. Quote
funia Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Pozdrawiam Pana i Baszeńkę ;) czy doszła juz pileczka dla Baszy?:roll:W srodek włozona jest chusteczka bo dzwoniła i Pani na poczcie tak kazała zrobić :oops: Quote
majqa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Tak, dziękuję Funiu!!! :loveu: Dziś doszła ale rozpieczętuję dopiero u Baszki, wszak to jego korespondencja. ;) Quote
nata od jadzi Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 nie lubię robić offów, ale jak sytuacja ich wymaga, to się przełamię: zajrzyjcie ciotki na wątek Rudej, która dostała widłami w oko... http://www.dogomania.pl/forum/f1159/ruda-piekna-mloda-cynamonowa-tylko-oko-wyklute-143105/#post12705622 :oops: Quote
majqa Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Niestety, pani nie dała rady dojechać do Baszy, bo przybył jej kłopotliwy podopieczny, którego musi wszędzie z sobą zabierać. Czekamy wobec tego do mojego powrotu. Quote
donacja Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Nie było mnie parę dni, ale już wróciłam i pytam się, co u Baszeńki słychać? Quote
majqa Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Sprawa z odwiedzinami u Baszy niestety się przeciągnie ze względu na konieczność pomocy moim psiakom tutaj. O tyle w tym przypadku nic palącego z powrotem do Łodzi, bo wet, który zaczął prowadzić Baszę wraca z urlopu 10.07. Myślę, że do Łodzi zawitam już ostatecznie w pt. i uda się wtedy dograć sprawę pani fryzjerki, a potem weta. Sądzę, że u Baszy nie dzieje się nic złego, w przeciwnym razie pan dzwoniłby do Joli lub do mnie. Quote
jola od jadzi Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Pan Włodek nie dzwonił więc też uznaję, że wszystko jest w porządku... Quote
donacja Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 No to jak w porządku, to w porządku. Strasznie mi ten pies zapadł w serce(i jego człowiek też), dlatego tak się dopytuję. Quote
majqa Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Jak najbardziej rozumiem, czemu dopytujesz! To bardzo miłe ze względu i na Baszkę i jego pana. :lol: Quote
donacja Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Niestety tylko tak mogę pomóc...mam już 4 psy i ślubny niestety nie zdzierży piątego... Quote
majqa Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 A ja się cieszę, że czytam o 4 szczęściarzach! :lol: Quote
maciaszek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Zaglądam, odświeżam pamięć (również swoją ;)). Quote
jola od jadzi Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 U Baszy wszystko ok. Właśnie, Izuniu, rozmawiałam z Panem Włodkiem, jutro salon kossmetyczny aktualny, podobno Magda zrobi wszystko gratis(takie wieści mam od P. Włodka). W środę wizyta u weta również aktualna. Rozmawiałam tak, jak uzgodniłyśmy, sprawa adopcji Baszy jest w/g jego właściciela kwestią dni, dzisiaj Pan Włodek czuje się kiepsko a wyniki badań potwierdzają to, co przypuszczał czyli pogorszenie...:-( Quote
jola od jadzi Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Dziękuję, przekażę pozdrowienia. Quote
jola od jadzi Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Dzięki w imieniu P. Włodka. I jeszcze więcej dla majqi... Quote
maciaszek Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 jola od jadzi napisał(a):I jeszcze więcej dla majqi...A to prawda... Quote
GoskaGoska Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 myslé, ze dla tego Pana jesli piesek juz bédzie w domu wazne bédé wiesci o nim i zdjécia - by zobaczyl jak sié psiak przyzwyczail. Smutne to naprawdé:-( Quote
Recommended Posts