Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

maciaszek napisał(a):
A miasto długie, oj długie... I rozciągnięte ;).

No to ciekawam, jak Basza będzie wyglądał po zabiegach fryzjerskich :roll:.

Ja myśle, ze majqa nam zaprezentuje fotencje.

Posted

maciaszek napisał(a):
A miasto długie, oj długie... I rozciągnięte ;).
(...) .

Dla tej pani sęk nie w rozciągłości miasta ale we wtrynieniu Baszki między innych klientów, a wiem, że jutro pani miała czas i 3 mam kciuki, by i panu Baszy pasował ten termin. Ciekawe, czy się dogadali.

Posted

Pozdrawiam Pana i Baszeńkę ;)
czy doszła juz pileczka dla Baszy?:roll:W srodek włozona jest chusteczka bo dzwoniła i Pani na poczcie tak kazała zrobić :oops:

Posted

Niestety, pani nie dała rady dojechać do Baszy, bo przybył jej kłopotliwy podopieczny, którego musi wszędzie z sobą zabierać. Czekamy wobec tego do mojego powrotu.

Posted

Sprawa z odwiedzinami u Baszy niestety się przeciągnie ze względu na konieczność pomocy moim psiakom tutaj. O tyle w tym przypadku nic palącego z powrotem do Łodzi, bo wet, który zaczął prowadzić Baszę wraca z urlopu 10.07. Myślę, że do Łodzi zawitam już ostatecznie w pt. i uda się wtedy dograć sprawę pani fryzjerki, a potem weta. Sądzę, że u Baszy nie dzieje się nic złego, w przeciwnym razie pan dzwoniłby do Joli lub do mnie.

Posted

U Baszy wszystko ok. Właśnie, Izuniu, rozmawiałam z Panem Włodkiem, jutro salon kossmetyczny aktualny, podobno Magda zrobi wszystko gratis(takie wieści mam od P. Włodka). W środę wizyta u weta również aktualna. Rozmawiałam tak, jak uzgodniłyśmy, sprawa adopcji Baszy jest w/g jego właściciela kwestią dni, dzisiaj Pan Włodek czuje się kiepsko a wyniki badań potwierdzają to, co przypuszczał czyli pogorszenie...:-(