Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To dziś też się melduje i wciąż myśle o Baszy :))
A co do dogo to ja mam często problemy z logowaniem czasami tak bardzo bym chciała napisać, a tu niestety brak logowania ;)

Posted

Wybaczcie, że nie było mnie tu przez kilka dni ale mam w pracy urwanie głowy,większość kolegów jest na urlopach i na mnie spadły wszystkie obowiązki, wychodze rano i wracam wieczorem, upały też mi w niczym nie pomagają...A w domu oprócz gromadki moich zwierzaków czeka jeszcze sfora dzikich kotów, którymi się opiekuję i które czekają prawie, że przed blokiem na mnie(może nie tyle na mnie, co na jedzonko). Zwyczajnie padam na nos...
Wracając do Baszy...Pan Włodek jeszcze nie wyjechał z Baszą, zrobi to najprawdopodobniej we wtorek. Ucieszył się bardzo, gdy powiedzialam mu o propozycji Pani Iwony, teraz jest już spokojny,wie, że nie będziemy naciskały na niego w obawie, że dom nie zechce czekać.

Posted

jola od jadzi napisał(a):
(...) wychodze rano i wracam wieczorem, upały też mi w niczym nie pomagają...(...).

Złap chwilę oddechu Joluś. :-( Buziaki Tobie, Nacie i sierściuszkom! :loveu:

Posted

Dzięki, dziewczyny ale to raczej nierealne:shake: Do końca lipca szykuje mi się wywiadowy maraton...
A w sprawie adopcji Baszy codziennie odbieram po kilka telefonów, nasz psiak stał się sławny;)

Posted

Bo on jest taki królewicz, albo książę;)
Izuniu, w wolnej chwili zajrzyj na nasza stronę, ale zajrzyj tak niezobowiązująco,zobaczysz kolejne piękne nieszczęście...
[url=http://www.niechcianeizapomniane.org/forum/keja-pikny-seter-irlandzki-szuka-domu-vt2688.html]Zobacz temat - Keja- pi

Posted

niechcianeizapomniane.org/forum/keja-pikny-seter-irlandzki-szuka-domu-vt2688.html

Trzeba skopiować i wkleić w przeglądarkę... Niestety dogo zamienia linki na tekst bardzo nieudanie :mad:

Posted

maciaszek napisał(a):
(...) ludziska się wreszcie obudzili i piękność Baszy dojrzeli :).

Ten psiak jeszcze więcej zyskuje na żywo. Nie można się od niego oderwać. Głupio przyznać ale ja mogłabym go zagłaskać, zatulić na amen. Jego pychol wyraża taką głębię uczuć...eh...:roll: :loveu:

Posted

Jolu czy Keja będzie miała swój wątek? Mam labradora z achalazją, więc mogę coś doradzić odnośnie karmienia.

Baszeńko przepraszam, że na Twoim wątku.

Posted

Założyłam Kei wątek na stronie Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt , ma też wątek na stronie Setery-adopcje, jak znajdę tylko chwilkę założę i tutaj. A z Twojej pomocy Folen chętnie skorzystamy choć cały czas mam nadzieję, że to schorzenie to nie achalazja przełyku.Wiem ,że można to operować, miałyśmy szczeniaka z achalazją, był operowany w W-wie, sunia nie wybudziła się niestety z narkozy...

Posted

donacja napisał(a):
Nie było mnie przez jakiś czas i muszę nadrobić zaległości na wątku. Co tam u Baszy słychać?

We wt. ma wyjechać ze swoim panem. Po powrocie zabieram go do weta.

Posted

Pewnie się powtórzę ale musze to napisać...
Nigdy, z żadnym psiakiem, któremu szukałysmy domu nie było tak dużego odzewu, zainteresowania, pytań itp. I napisze jeszcze, że nie dzwonią czy piszą do mnie tylko zainteresowani adopcją. Pytają i to codziennie kilka osób, o stan zdrowia Pana Włodka, prosza o przekazanie mu pozdrowień, sił do walki z chorobą, pytają, jak mu można pomóc...Jestem naprawdę wzruszona i nie wiem, w jaki sposób można by było podziekować wszystkim za takie zwykłe, ludzkie odruchy, które przecież nie zdarzaja się na codzień...
Dziękuję!