maciaszek Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 O! Jeszcze nikt tu dziś nie zaglądał? No to jestem :). Quote
donacja Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Wyjeżdżam na parę dni i nie będę miała internetu, ale myślami będę z Wami. Jak wrócę, to mam nadzieję, że będą już fotki z nowego domku! Quote
bla Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Piękny domek dla pięknego piesa potrzebny ;) Pięknie hopaj Basza do góry . Quote
MakS Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Helga72 napisał(a):wakacje się rozpoczęły sporo osób powyjeżdżało ale nie tracmy nadziei i w górę :multi:a poza tym poprzeczka dla przyszłego domku ustawiona bardzo wysoko człowieki spanikowały :razz: właśnie, człowieki jakieś strachliwe są:shake: ale pamiętajmy, że Basza jest wyjątkowym psem (chodzi mi o jego sytuację i "wykształcenie") i chętnych pewnie by się znalazło sporo tylko, że nie można z niego zrobić psa stróżującego. Quote
jola od jadzi Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 A ja mam dzisiaj dobre wieści!:multi: Przede wszystkim: wielkie podziękowania dla Pani Bogusi za przesłane 200 zł na dobrą karmę dla Baszy! Dziękuję bardzo Pani Bogusiu!!!Być może uda mi się już jutro zawieźć tę karmę Baszy. Następna dobra wiadomość to dwa domki zgaszające chęć adopcji.Pierwszy domek jest w okolicach Nowego Sącza, małżeństwo z trzema synami, dwiema suniami (labradorka i jamniczka),duży dom z ogrodem,psy mieszkają oczywiście w domu ale mogą sobie biegać w ogrodzie, ileś ha ogrodzonego terenu, był jeszcze owczarek niemiecki ale w wieku 14 lat odszedł. Dzieci są już dorosłe, mają po 18,19,20 lat. Drugi domek jest w Warszawie Tarchominie, Pani Iwona mieszka w dużym mieszkaniu w bloku,teren ogrodzony, nieopodal las, w domu jest bardzo ułozony jamniczek, który cierpi po stracie swojego współtowarzysza( odszedł niedawno). Pani Iwona też bardzo miła, przygarnęla niedawno jakiegoś błąkającego się psa i po trzech tygodniach odnalazła jego właścicieli, szuka kolejnego psiaka,któremu mogłaby dać dom. To tyle na razie, wyślę tym Państwu ankietę przedadopcyjną, zobaczymy... Quote
majqa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ło matko!!!!!!!!! Niech się tylko uda!!!!!!!!!! :roll: Quote
ewatonieja Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 mocno zaciskamy kciuki za Baszę i za jego Pana, żeby dał radę być dzielny Quote
jola od jadzi Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Izuniu, uda się , tylko oba domki są poza Łodzią, w tym widzę większy problem dla Pana Włodka... Quote
jola od jadzi Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 ewatonieja napisał(a):mocno zaciskamy kciuki za Baszę i za jego Pana, żeby dał radę być dzielny Dzięki Natalia, kciuki się przydadzą . Quote
majqa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 jola od jadzi napisał(a):Izuniu, uda się , tylko oba domki są poza Łodzią, w tym widzę większy problem dla Pana Włodka... Doskonale to wiem, jak pamiętasz pisałam, że chciałabym, by Basza znalazł domek na tym terenie ale...gdyby były to domki, w naszym rozumieniu max, należy panu, hm...mimo wszystko uzmysłowić, że oczywiście, decyzja należy do niego ale uczulić jednocześnie, byśmy się nagle nie obudzili z ręką w nocniku. Może mimo wszystko, póki nie ma noża na gardle, uczynić taką próbę? Gdybam sobie głośno. Rozwiązanie najbardziej satysfakcjonujące, żeby nie rozdzielać nigdy psa i jego pana, pozostanie raczej w sferze marzeń. :-( Quote
jola od jadzi Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 ok, jutro rano porozmawiam z Panem Włodkiem i przedstawię mu sprawę. A jak futro Baszy, dałaś radę? Wysłałam ankiety ludziom, czekam na odpowiedzi. Wybacz za tę chaotyczność w pisaniu ale padam na nos... Quote
majqa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Joluś, ja pisałam strony lub strona wcześniej, że chcę podjechać odfutrzyć Baszę w sb. Quote
jola od jadzi Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 No to chyba nie doczytałam..:oops: I znowu kolejny domek się zgłosił... Quote
majqa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Choć troszkę się ucieszę!!! Pisałam, pisałam Joluś o sb., bo wtedy mogę wziąć męża na pomagiera. ;) Quote
jola od jadzi Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 No tak, to sb było ale demencja robi się zaraźliwa więc szybko załapałam od Skowroni... A ja w sobotę też nie mogę, mam 11 wywiadów do zrobienia i zastanawiam się, jak mam je zrobić bo albo upał albo deszcz leje a dla mnie każdy pretekst jest dobry .;) Quote
jola od jadzi Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Niestety, sama też sobie nie zazdroszczę...:shake: Quote
majqa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 jola od jadzi napisał(a):(...) A ja w sobotę też nie mogę, mam 11 wywiadów do zrobienia (...) Oj Joluś...nie zazdroszczę... :shake: Quote
Emilka26 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 jola od jadzi napisał(a): Następna dobra wiadomość to dwa domki zgaszające chęć adopcji.Pierwszy domek jest w okolicach Nowego Sącza, małżeństwo z trzema synami, dwiema suniami (labradorka i jamniczka),duży dom z ogrodem,psy mieszkają oczywiście w domu ale mogą sobie biegać w ogrodzie, ileś ha ogrodzonego terenu, był jeszcze owczarek niemiecki ale w wieku 14 lat odszedł. Dzieci są już dorosłe, mają po 18,19,20 lat. Drugi domek jest w Warszawie Tarchominie, Pani Iwona mieszka w dużym mieszkaniu w bloku,teren ogrodzony, nieopodal las, w domu jest bardzo ułozony jamniczek, który cierpi po stracie swojego współtowarzysza( odszedł niedawno). Pani Iwona też bardzo miła, przygarnęla niedawno jakiegoś błąkającego się psa i po trzech tygodniach odnalazła jego właścicieli, szuka kolejnego psiaka,któremu mogłaby dać dom. To tyle na razie, wyślę tym Państwu ankietę przedadopcyjną, zobaczymy... Basza trzymam mocno kciuki:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Kisiaraf Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Cała historia niesamowicie smutna, a z drugiej strony tak jak pisały dziewczyny pełna nadzieji. Majqa i Jola jesteście niesamowite podziwiam i dziękuje, że jesteście!!! Pan Baszy ma niesamowite serduszko w obliczu choroby wciaż myśli o swoim przyjacielu PIĘKNE!!! Weszłam na ten wątek przez banerek więc by dać "szanse" innym dogomaniczką również wrzucam banerek to chyba wszystko co na tą chwile jestem w stanie zrobić. No i trzymam kciuki za ten potencjalny domek w Warszawie. Quote
majqa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Kisiaraf napisał(a):(...) by dać "szanse" innym dogomaniczką również wrzucam banerek (...). Z całego serducha dziękujemy!!!!!!! :lol: Quote
Recommended Posts