majqa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Odzew z ogłoszeń był tylko jeden. Jola odpisała tej Pani ale Pani się więcej nie odezwała, przynajmniej póki co. Czy ktoś jeszcze? Jola tu zajrzy, na pewno rozwinie temat, jeśli będzie co rozwijać. Quote
beka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Jaka smutna historia..:( Basza ty musisz znaleźć dom Quote
funia Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Moge zasponsorować Baszy piłeczke,nie wiem tylko czy ma byc mała czy wieksza ? Proszę o adres na Pw to ja wyslę ;) Quote
Isadora7 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 jola od jadzi napisał(a):Iza, Ty sie nie czerwień tylko zakładaj w te pędy Pogotowie Pomocy Zwierzętom (i czasem ich właścicielom)! Mianuję Cię prezesem! Popieram, gotowa jestem zrobić bilbordy w temacie :):):) majqa napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:, a zaadoptujesz mojego męża? Myślę, że byłby chętny, bo bardzo dobrze się u Was czuł! :lol: Ktoś go będzie musiał pozbierać w kupkę, przygarnąć, bo sądzę, że dałby dyla przez zamknięte drzwi. ;) Mnie już wystarczy pytań, czy ja prowadzę przez tel. jakiś sztab dowodzenia, hihi... No było na wesoło to teraz chwila powagi. Coś mi się przypomniało. Pan musiał dziś na troszkę zostawić Baszę z zupełnie obcą mu osobą, jak wrócił to pies patrzył na niego ze strasznym smutkiem, miał bruzdki na sierści pychola i szkliste oczka, on płakał. Czy psy płaczą? Ja twierdzę, że tak, niestety już to przeżyłam, widok okropny, a człowiek czuje się wtedy okrutnie winny, choć nie musiał niczego przeskrobać. Pan jest b.rozdarty wizją adopcji. Twój TZ to pikuś do obrobienia jest. Co do Baszy... tak pies potrafi płakać, mam to za sobą - autentycznie pies płacze. Quote
GoniaP Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Wciąż Was podglądam, podziwiam Was i żałuję, że nie mogę poznać i Pana i Baszy... Piłeczkę i niespodzianki wysyłam jutro. Quote
Helga72 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Basza na pierwsza preciutko bo Polcia portki poszarpie :evil_lol: Quote
jola od jadzi Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Nikt więcej się nie odezwał do mnie w sprawie adopcji Baszy ale... Zadzwoniła przesympatyczna Pani Bogusia,podała mi nawet nick z dogo ale zapomnialam:oops:, otóż Pani Bogusia po przeczytaniu, że Basza jada karmę z bardzo niskiej półki zaproponowała, że zasponsoruje psiakowi dobrą karmę. Bardzo dziękujemy za tak szybką reakcję i za pomoc, każda forma pomocy jest nieoceniona!:multi: Quote
majqa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='funia']Moge zasponsorować Baszy piłeczke,nie wiem tylko czy ma byc mała czy wieksza ? Proszę o adres na Pw to ja wyslę ;) Funieczko :loveu: :loveu: :loveu:, przegromne dziękuski!!! Zaraz na PW podam Ci adres. Ta piła ;) poprostu niech będzie jakaś, nie szarp kieszeni, proszę, bo Baszeńka potrafi się zadowolić, jak widać piłką od kosza, jak i....mini kamykiem. Goniuśku, dziękuję!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
majqa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='jola od jadzi'](...) Zadzwoniła przesympatyczna Pani Bogusia,podała mi nawet nick z dogo ale zapomnialam:oops:, otóż Pani Bogusia po przeczytaniu, że Basza jada karmę z bardzo niskiej półki zaproponowała, że zasponsoruje psiakowi dobrą karmę. (...) Ogromne podziękowania Pani Bogusiu!!!!!! :calus::Rose: Proszę się nam tu na wątku objawić!!! :lol: Bardzo, bardzo proszę!!! Quote
majqa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Isadora7 napisał(a):Popieram, gotowa jestem zrobić bilbordy w temacie :):):) (...). Oj Ty Mój Aniołku!!! :loveu: ... Mój Kpiarzu Kochany!!! :evil_lol: Quote
majqa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Dostałam od kogoś z dogo PW z tytułem - witaminy, karma etc. Nie wiem, jakiego psa to dotyczyło. Nicka nie zapamiętałam. Po kliknięciu, co wydarzyło mi się pierwszy raz, zawiesił się cały ekran kompa :-o, nie działało słownie nic i musiałam restartować komputer. O zgrozo, nie wiem czemu :roll:, nie mam tej wiadomości w skrzynce odbiorczej. :-( Wcięło ją na amen. Nie miałam więc sposobności zapoznać się z treścią, ani odpisać. Nie chciałabym, by osoba pisząca poczuła się przeze mnie zlekceważona. Mam nadzieje, że zagląda na wątek Baszy, bo domyślam się tylko, że to jego dotyczyło to PW. Bardzo uprzejmie proszę o ponowne przesłanie mi wiadomości. Bardzo mi przykro, że stało się coś tak niespodziewanego. Quote
maciaszek Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 A to ekran wredny... Za karę włącz go i wyłącz z 50 razy, niech się pomęczy ;). Quote
donacja Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Basza, do góry. Już trzy godziny nikt Cię tutaj nie odwiedzał? Niemożliwe! Quote
majqa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 maciaszek napisał(a):A to ekran wredny... Za karę (...). Przeprowdziliśmy rozmowę, że jeszcze jeden taki numer i czeka go spotkanie ze ścianą. :evil_lol: Quote
MakS Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='majqa'] Boże, jaki on piękny.... i zcharakteru zupełne przeciwieństwo ONka mojej mamy (wredny egoista, który nie akceptuje konkurencji:( ) popiszę po znajomych- może na takie cudo ktoś się skusi? Baszko kochany trzymaj się Quote
maciaszek Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ja też myślę i na razie wymyśliłam to: napiszcie do Aarionne, opiszcie historię Baszy, może uda jej się ją zamieścić w Przyjacielu Psie? Quote
donacja Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Pokaż się, Basza. Może jakieś "nocne Marki" jeszcze Cię nie widziały. Quote
Isadora7 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Basz wybacz ciotke dzisiaj zmogło i przysneła na parogodzinny kwadrans. Quote
donacja Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Dzień dobry, Baszeńko. Ty musisz być cały czas na górze, żeby ten najlepszy domek mógł Cię szybciutko wypatrzyć! Quote
bla Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Moja mama też jest chora na SM, tylko ona od samego początku się poddała. Pan widać się nie daje i jeszcze myśli o szczęściu przyjaciela swojego:( Przykre, że jedynego przyjaciela heh. Quote
nata od jadzi Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 przerobiłam trochę i wyróżniłam poprzednie allegro: Basza-owczarek niemiecki szuka przyjaciela życia (682036685) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Recommended Posts