Guest Elżbieta481 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 (edited) Dawno nie zaglądałam..Musicie mi wybaczyć jakoś kompletnie opadłam z sił i nie mam wogóle ochoty na nic..O Was kochani pamiętam. E/W/R Edited February 7, 2014 by waldi481 błąd słowny Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Witam wiecie co się dzieje.Jutro wyjaśniamy,bo tak się nie da żyć.Trzymajcie łapiny-bardzo nam potrzebne Wasze myśli..Kocham Was i bardzo tęsknię.Kolejne święta nadchodzą-ja nie lubię tego czasu,bo Ciebie Guciu nie ma,i brakuje Ciebie Basza i Ciebie nieszczęśliwa,zamordowana Rodezjanko też brak..Czas świąt niby lepszy,wszyscy się wysilają,a przecież zostaje tak jak było..Górą głupota,chamstwo i bezkarność... Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Mój świat wraz z Waszym odejściem się skończył. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Kochani za progiem Wigilia-a dla nas od ok.2 lat świąt nie ma,bo Was nie ma.Zajrzę do Was w Wigilię,ale już dziś Tobie Guciu życzę abyś spokojnie na mnie czekał,a Bogu u stóp którego leżysz mów proszę o niedoli POLSKICH psów,bo ciężko im i pomóc trzeba,a Bóg przecież wszystko może. Tobie Basza życzę miłych chwil tam za TM..A Tobie bezkarnie zamordowana Rodezjanko życzę zapomnienia. Kocham Was. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Dziś Wigilia.Kochani-życzę ukojenia Wam wszystkim.Czekajcie na mnie. Kocham Was. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Witajcie święta,święta i po świętach...W nawale smutnych wspomnień jest jedna pogodniejsza wiadomość.T.wychodzi.Mam nadzieję,że po powrocie nie przeczyta podłych wpisów ludzi małych,malutkich,tycich. Tyle nowości. Tęsknię,kocham,pamiętam. E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Usłyszałam dziś,,wesołego nowego roku,,-nie ma dla mnie wesołych chwil,bo Was nie ma i nigdy nie będzie..Mnie też nie ma-choć jestem.. Pamiętam Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 No więc dziś niestety Sylwester.Nie znoszę tego dnia przez obłąkane,przez nikogo nie kontrolowane strzelanie petardami,racami i czym popadnie...Pamiętasz Guciu ten obłęd ?A może lepiej nie pamiętaj tego obłędu.. Kocham Was wszystkie i pamiętam i czekam na spotkanie,bo ono nastąpi ja to wiem. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Witajcie kochani1 obiecałam sobie,że pochwalę Rufusa.Poprzedni Sylwester był pierwszym po przybyciu do nas i Rufi bał się okropnie.Spędziłam wtedy całego Sylwka w łazience i obiecałam sobie,że przygotuje się do następnego.Posłuchałam przyjaciół i Rufi dostawał leki na uspokojenie.I się sprawdziło,bo choć widać było,że się boi nie dyszał,nie skakał na ściany,nie skomlał.Było dużo lepiej,a na koniec poszedł spać.Wolę,żeby spał i przespał tą durną strzelaninę.Jestem dumna z psa. Wszystkiego dobrego PRZYJACIELE! E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Witajcie jakiś czas nie pisałam,ale wiecie co się stało..Kolejny raz górą cham i tupeciarz,bo nie liczy się kto ma racje tylko to czy jest się chamem! No cóż... Bardzo tęsknię za Wami.. E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Mam nadzieję kochani,że przywitaliście za Tęczowym Mostem nieszczęśliwego Parysa.Niech mi wybaczy.. Kocham całą Waszą czwórkę. Ela Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Dołączył do Was psiaki moje najukochańsze cudny Pirat..Basza-Ty jesteś taki duży,a on taki malutki...Opiekuj się nim tak jak tylko owczarki potrafią..Guciu!pokaż Piracikowi piękne łąki,a Ty Blanko i Ty Parysie czuwajcie nad nim..Pozostawił tu ludzi,którzy go bardzo kochają i bardzo cierpią tak jak zawsze gdy Bóg zadecyduje,że już pora na rozstanie...Kochamy Was wszystkie i pamiętamy zawsze i na zawsze... E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Dla Ciebie mój kochany.. ,,,,Byłeś tym co było najlepsze, i tym co sens nadawało.. Każde twe spojrzenie radość nam sprawiało. Przyszedł dzień gdy zamilkłeś, Cisza w domu zapanowała. Daremnie ciągle wołam: wróć kruszyno mała! Jestem-choć mnie nie ma Świat się skończył-smutno jest Dlaczego wciąż rozpaczasz?pytają Przecież to tylko pies.. Odpowiem krótko,,nie ma znaczenia umarła bliska mi istota, choć podobno nie miał duszy, on prawdziwie kochał,, ------------------- Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Dla Ciebie Parys: Nie miej mi za złe, bardzo cię proszę, przebacz. --------------------E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Przywitajcie kochane moje skarby zabitego dziś rano Tajfuna.. E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 (edited) Kochana piąteczko! Po wielu przykrościach i niesamowitym chamstwie jakie spotkało nas na jednym z wątków dziś miałam możliwość obejrzenia wzruszającego reportażu o trzyłapce Dianie małej czarnej suni i jej niezwykłym opiekunie..Wieli szacunek proszę Pana za opiekę nad kalekim psem.Miłość do kalekiego stworzenia to największy dowód czlowieczeństwa w tych smutnych i niekiedy podłych czasach.Wy wiecie moje psy jakim balsamem po tych świństwach był ten reportaż.Mało dziś pieski człowieka wśród ludzi-Wy to wiecie najlepiej.. Pamiętam,kocham i bardzo tęsknię. Ela Edited February 7, 2014 by waldi481 korekta przesuniętego postu. Quote
Guest Elżbieta481 Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Witajcie często myślę o Dianie owej psinie z tamtego reportażu.To nowotwór złośliwy,a ja wiem dobrze,że odjęcie łapki choroby nie zlikwidowało...Ciężko będzie opiekunowi jak Diana odejdzie,choć mówią ci mądrzejsi,że lepiej gdy pierwszy odejdzie pies..Chciałabym to zrozumieć,bo ja wiecie kochani chciałabym aby PRZYJACIELE odchodzili razem...Śmierć jest nieubłagana-nigdy nie przychodzi gdy ją wołamy w bólu,żalu i rozpaczy..Bardzo tęsknię za Tobą Guciu i nic na to nie jestem w stanie poradzić.Pozostaniesz Baszo dla mnie uosobieniem psiego piękna.Ty Blanko,Parysie i Tajfunie - Waszej śmierci nigdy nie zrozumiem i nigdy nie przestanę obwiniać ludzi za Waszą śmierć..Bóg będzie sądził! Pamiętam. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Chciałabym kochane moje psy abyście do swego grona przyjęły bestialsko zamordowaną na ulicach Soczi sunię,której straszliwe zdjęcie opublikowano dziś na fb..Guciu-powiedz jej,że nie każdy człowiek jest bydlęciem..Bardzo przepraszam suniu.. Ela Quote
Guest Elżbieta481 Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Kochani, ja mam prośbę-czuwajcie nad Zantusem.. E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Bardzo za Wami tęsknię. E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Odwiedzam całą Waszą piątkę...Kochani trzymajcie za nas kciuki. E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Cześć! Nie zapomniałam i nie zapomnę.Tak bardzo Was kocham i tak mi żal.Żeby chociaż wiedzieć czy mnie słyszycie?Całą Waszą piątkę bardzo kocham.Tak mało mogę Wam ofiarować-tylko serdeczną pamięć i samotną łzę..To niewiele..Czy Wy,które zamordowane wybaczyłyście ludzką głupotę i podłość?Nauczcie mnie zapomnienia i zjawcie się chociaż we śnie.. Elżbieta Quote
majqa Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Praktycznie tu nie zaglądam Baszeńko ale Ty wiesz, że nie zapomniałam, bo nie sposób zapomnieć. Byłeś psiakiem uśmiechniętym, byłeś takim... aparatem z poczuciem humoru więc wiesz, czemu mnie tu nie ma. Do zobaczenia Długowłosa, Cudna Istoto. Jeszcze trochę i będziemy razem już na zawsze. Choćbym miała stanąć na głowie wyczaruję Ci po tamtej stronie piłkę do kosza, koniecznie pomarańczową i będzie jak dawniej, tyle, że sprawniej, bez bólu i chorób. Quote
Recommended Posts