Guest Elżbieta481 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Witaj Basza Witaj Guciuniu Wiecie co się wczoraj okazało..Przepraszam,że byłam taka naiwna.Przekonana jestem,że Wy wiedzieliście wcześniej. Przepraszam... Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Witajcie kochani chciałabym abyście mogli dać jakiś znak,bo wiem,że Wy wiecie co będzie dalej...Wiecie także,czy się pozbieram po tym co się okazało..Pomóżcie mi,bo szok nie mija.. E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Czy wybaczysz mi PRZYJACIELU,że w dniu rozstania nie umiałam?nie chciałam?nie potrafiłam?powiedzieć żegnaj...Czy zapomnisz mój strach?moje przerażenie gdy przyszedł czas się pożegnać?Nie umiałam powiedzieć,,żegnaj,,bo chcę wierzyć,że spotkam Ciebie GUCIU i Ciebie BASZA...I wreszcie wszyscy wraz z zamordowana Blanką będziemy razem. Bardzo tęsknie E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Życie to farsa..Nie wiadomo śmiać się czy płakać czy może kląć?Obejrzałam dziś pieski moje najukochańsze reportaż o Kamieńcu Ząbkowickim...Piękna laurka dla tego człowieka..Życie to farsa... E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Mamy oboje nadzieję,że biegacie sobie po pięknych obszarach TM,bo jak nie to po co to wszystko? E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Cześć chłopaki!!! Wczoraj coś się wydarzyło-coś co sprawiło mi wielką radość. Rufus jest u nas już ponad rok,ale nigdy przez czas ten cały nie wlazł na kolana,nie wskoczył na fotel,aby obok mojego TŻ posiedzieć..Wczoraj patrzymy,a Rufi przeszedł z tapczanu na fotel na,którym siedział mój TŻ i usiadł...To dla niego jest naprawdę wielkie osiągnięcie..Rufus nawet biorąc pod uwagę cały jego optymizm w stosunku do otaczającego świata ma wobec nas dystans..To jest na zasadzie,,dobrzy ludzie-dadzą jeść,wyjdą na spacer,pobawią się,ale ja tak z dystansem,bo to tylko ludzie,a z ludżmi nigdy nic nie wiadomo,,...Jestem z niego dumna i przekonana jestem,że Wasze psiny dobre fluidy,który wysyłacie do niego zadziałały..Dziękuje. Zawsze będę o Was pamiętać i zawsze kochać. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 (edited) Czy tam gdzie świeci złoty wóz oglądasz ziemię w swoich snach? Gdzie pozostała z dawnych dni.. niby wspomnienie bajka ta...,, --------------------------------------------- Tęsknię za Wami chłopaki... --------------------------------- Jesteście moją nadzieją... Spotkanie z Wami będzie moją nagrodą! E/W/R Edited August 1, 2013 by waldi481 Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 ,,,W świecie gdzie nikt nie kocha róż na zawsze ktoś pozostał sam..,, ---------------------------------------------------------------------- Te słowa Wam dedykuję moje najukochańsze chłopaki i oczywiście Tobie zamordowana Rodezjanko... E-W-R Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Znalezione na innym forum Wam kochani dedykuję: W daleką podróż zabrał Was Bóg Jedną nadzieję nam dając, Że kiedyś przekroczą też Niebios próg, Ci, którzy tutaj w bólu zostali... -------------------------- E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Cześć! Pamiętam-tęsknię-kocham E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 W życiu powinno być tak,że przyjaciele odchodzą razem,bo jeśli jeden z przyjaciół zostaje to bardzo cierpi...Ja zostałam. Coś się we mnie wypaliło... Basza-najpiękniejszy psie jakiego znałam i Ty mój dumny Guciuniu-czekajcie na mnie. E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Witajcie kochani pamiętajcie o mnie kochani tak jak ja pamiętam o Was: o Tobie BASZA-psie którego pokochałam,choć nie byłeś moim psem-byłeś mój.Bardzo Ciebie kocham! a Ciebie GUCIUNIU wspominam każdego dnia i ja wiem,że nie ma Ciebie nigdzie i nie będzie,choć pewni ludzie mówią,że czas przestać rozpaczać-nie umiem.Minęło już tyle czasu-czasu bez Ciebie,ale z Tobą.Kocham Ciebie tak bardzo. Wasza śmierć bardzo mnie zmieniła.Jak pisała moja ulubiona poetka?,,Dusza moja miała pozostać dziewczyną..,,Nie jestem już naiwną dziewczyną sprzed czerwca 2012 roku.Jestem inna.Tylko Wy obaj pozostaliście moim największym ukochaniem,moją nadzieją,moją miłością. Czekajcie na mnie.Czekajcie na Twojego GUCIU ukochanego opiekuna,bo my się wszyscy spotkamy i nie będzie już bólu,żalu,zapomnienia.Będziemy razem.Powrócicie obaj do nas,a my do Was. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Najukochańsi moi Czasem zastanawiam się gdzie podział się mój zapał,moja chęć walki...Tak-wiem odeszły wraz z Wami... Śmierć zabrała wszystko-zostawiła mi tylko gorycz,żal,pustkę. Kocham Was niezmiennie Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Wiecie skarby moje najdroższe co się stało...Jak się podnieść?Oto jest pytanie.. E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Wy obaj wiecie jaką to wiadomość miał dla nas los...Nie mam słów..Czuwajcie nad nami,bo znowu żle. E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Daj nam wiarę, ze to ma sens, że nie trzeba żałować przyjaciół, że gdziekolwiek są, dobrze im jest, bo są z nami, choć w innej postaci. I przekonaj, że tak ma być, że po głosach tych wciąż drży powietrze, że odeszli po to, by żyć i tym razem będą żyć wiecznie. --------------------------------- W mojej pamięci na zawsze chłopaki i Ty zamordowana Rodezjanko. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Kochani, jutro,a właściwie dziś (po północy już)b.ciężki dzień:-(..Czuwajcie nad nami,bo boję się bardzo nie o siebie-tyle przeszłam przecież-ale o niego.. Kocham Was-całą trójkę.. E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Wzorując się na wierszu Wielkiego Poety pisze dla Ciebie Guciu-ten poeta,który tak umiał kochać na pewno by mnie zrozumiał i wybaczył... ,,Wielkie pustki uczyniłeś w domu moim Mój drogi PRZYJACIELU tym odejściem swoim.. Wszystko bez zmian,a jakby niczego nie było.. Z twym zniknięciem kochanie wszystko się skończyło. Są twoje miseczki i posłanko tez czeka Powróć tu do nas do swego kochanego człowieka!. Ciągle słyszę twe radosne szczekanie Dlaczego mnie zostawiłeś samą kochanie? Wszyscy mi mówią,że jest lepszy świat.. Podobno radośnie-pogodnie jest tam.. Lecz zanim tam trafię i uśmiech powróci, Na ziemskiej drodze człowiek został sam.. -------------------------- Dla Ciebie Skarbie. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Kochani-kolejny dzień,ciężki dzień jutro..Dzień rozstrzygający,,Kochani czuwajcie nad nami,bo nie będę ukrywać,że się boję... E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 (edited) Witajcie w jakimś sensie powinnam być spokojniejsza o Was moje kochane psiaki,bo od dziś towarzyszyć i opiekować się Wami będzie Zosia..Dziś jej pogrzeb czego ja zresztą wogóle nie jestem w stanie zrozumieć...Jak zresztą się okazało nie jest to jedyna sprawa,której nie pojmuję...Chłopaki i Ty nigdy nie zapomniana zamordowana Rodezjanko wyjdżcie na spotkanie Zofii - to Wasz wielki,niezawodny PRZYJACIEL i bardzo mądry Człowiek.. Ciężko PRZYJACIELE-bardzo.. Kocham Was Myślę,że Niebiańskie Wrota na oścież otwarte,bo wiele psów idzie do Was...Psy są mądrzejsze i choć zamordowane wybaczają głupotę,zawiść,ciemnotę i niewyobrażalny prymitywizm...Tak jest i teraz.. Ludzie są beznadziejni.. Elżbieta Edited September 19, 2013 by waldi481 Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Witajcie tak bardzo ciężko-jedynie moja miłość do Was dodaje sił... Kocham-Tęsknię-Pamiętam Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Kochani-najukochańsi moi! Jutro-tak wszystko wskazuje-idę na bój...Dlaczego pieski tak jest,że nic normalnie tylko wszystko trzeba wyszarpnąć?wydrzeć z gardeł?Dlaczego???? Kocham Was Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Witajcie kochani! Chciałam podziękować-udało się chociaż jedno załatwić. Dziękuję! A wczoraj jak już miałam zasnąć wspominałam Ciebie Guciu...Myślę,że gdybym mogła cofnąć czas to inne imię byś otrzymał..Nazwaliśmy Ciebie ,,GUCIO,,.bo u mojej siostry była sunia i wabiła się Maja..Też już jej nie ma-tyle lat:-( Dziś wiem,że nazwałabym Ciebie,,DUMNY,,..Tu na dogo była sunia o imieniu,,WIERNA,,..TY byłeś dumnym psem,psem z wielką klasą,z godnością..Dlatego własnie byłbyś psem o imieniu,,DUMNY,,... A Rufus?Rufus jest całkiem innym,to kumpel wszystkich i wszystkiego.To radość i chodzący optymizm..To również i mój KUMPEL.Jest przezabawny szczególnie jak słychać jakieś szczekanie kilku psów i można sądzić że psy się kłócą..Rufus na ten dżwięk sie prostuje jakby chciał być wyższy,uszy na baczność,ogon w górę i widać,że najchętniej to by poleciał i zrugał szczekające i kłócące się psy...A dwukrotnie słychać było w oddali wycie psa,a ja na ten dżwięk aż ścierpłam-bałam się,że zaraz będę musiała wyjść i zabrać głos w tej sprawie...A może ktoś psa bije-tak myślałam..I zobaczyłam jak Rufus podnosi łepek w górę i cichutko zawył..Jednocześnie popatrzył na mnie jakby się pytał,,co ty na to,,... A ja?Ja nie pamiętam czy Ty kochany mój Guciuniu też cichutko wyłeś?Nie pamiętam-smutne..:oops::oops::oops: Kocham Ciebie PRZYJACIELU i Ciebie Basza i Ciebie Rodezjanko...Pamiętam zawsze i na zawsze. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Cześć!!! Pamiętam każdy dzień z Tobą spędzony Gucinku mój.Wspominam jak z ciekawością i nigdy nie zaspokojoną tęsknotą czytałam Twój wątek Basza..A jeśli chodzi o Ciebie Rodezjanko...Tylko żal i przerażenie-to czułam.. Życie płynie-niby tak samo,a jednak inaczej...Tęsknota jest moim towarzyszem,a nadzieja mnie nie opuszcza,że się spotkamy i żaden człowiek,żadna człowieczyna nie skrzywdzi,nie zabije,nie rozdzieli.Będziemy razem-Wy moje ukochane psy i ja Wasz opiekun.. E/W/R Quote
Recommended Posts