Guest Elżbieta481 Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Dwa lata minęły..Wiesz Baszka-ja dalej nie rozumiem .. Kocham Ciebie Ela Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Kochany mój..Moja miłości moja nadziejo!!! Wraz z naszym biednym Guciem pomóż!Wy wiecie co się dzieje..Wszystko co kochałam jest za Tęczowym Mostem..Ale przecież Bóg ooda nasze ukochanie?I spotkamy sie i nareszcie będzie można go wielbić po spotkaniu z ukochanymi,po życiu pustym,bólu serca i bezbrzeżnej tęsknocie,, E/W Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Przyjacielu najdroższy! Mam maluteńką nadzieję,że może się nasze kłopoty rozwiążą?Czuwajcie obaj Ty piękny,dumny,szlachetny psie i Ty nigdy nieodżałowany Guciuniu! E/W Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Kochany mój!!! Dołączyła do Ciebie i mojego Gucia piękna Zoja także ON-Ka....Opiekujcie się nią.. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Dziękuję za wszystko co od Was tj.Ciebie i Guciunia w ostatnim czasie doznałam.Jestem bowiem przekonana,że dzięki Wam nasze kłopoty się zmniejszyły. DZB Elżbieta Quote
szajbus Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Psy które wyszły na wieczny spacer cierpliwi towarzysze dziecinnych zabaw dyskretni świadkowie pierwszych pocałunków piastunki naszych dzieci psy o tyle od nas mniej skomplikowane że rozumiały co to wierność która jest dla nas abstrakcyjnym rzeczownikiem odmienianym przez losowe przypadki psy zazdrosne ale nie zawistne które umiały patrzeć prosto w oczy naszej samotności urodzeni komicy z pantoflem w pysku psy które nie przyjdą już na zawołanie P A M I Ę T A M Quote
Sarunia-Niunia Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [FONT=georgia]Baszeńko(*)[/FONT] Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Kochany mój cudowny psie! Wiesz skarbie na innym forum znalazłam wiersz: ,,Kiedy śmierć puka do naszych drzwi otwieramy je z lękiem,z żalem dlaczego ja?dlaczego my? pomyłka idż sobie dalej,, Dlaczego Was nie ma?Dlaczego nie ma Gucia,Mai,Mela,Sokratesa,Antoniego?Nie znalazłam Przyjacielu odpowiedzi na to pytanie. przez tyle lat... Kocham Ciebie niezmiennie E/W Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 (edited) Moi kochani PRZYJACIELE! Pozwolisz piesku,że pisać będę do Ciebie i Gucia razem..Obu Was tak kocham..Napewno wiecie obaj co nas spotkało..Czuwajcie nad nami.Wierzę głęboko,że pomożecie swoim wstawiennictwem rozpędzić chmur,którey nad nami sprowadzili żli ludzie. Tak będzie-wiem to. Trzymajcie się kochani razem.Opiekuj się Baszeńko Guciną-tyle wycierpiał. Kocham Was obu Elżbieta Edited December 20, 2012 by waldi481 literówka Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Witajcie moi najukochańsi!!! Rozpoczęłam właśnie kolejny,,dance makabr,,z n/a...Jak co roku...Trzymajcie kuciuki naukochańsi,bo mnie to już sił nie starcza na to wszystko. Czuwajcie kochani.Ela Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 (edited) Wasze odejście tak Twoje Baszeńka było dla mnie traumą.Twoje Guciu tragedią i nigdy nie kończącą się raną,ale dziś zazdroszczę Wam.Macie przynajmniej spokój,a ja jestem zmęczona,bardzo zmęczona Czuwajcie nade mną,bo znowu czarne chmury nad nami-nie ma to jak uczynni ludzie prawda aniołki?. E/W Edited December 20, 2012 by waldi481 Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Kochani to będą I świeta bez Gucia..Kolejne spędzone z Tobą Baszulka na tym forum..Najdrożsi moi tak mi żle-przepraszam Ciebie Basza,że nie mogłam dać domu..Wybacz mi.... Guciu jak pisała poeta-,,bez tej miłości można żyć,mieć serce małe jak orzeszek,,..Można żyć?No to żyje? E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Guciu-jest taki wiersz: ,,Muszę już iść… Ciężko mi cię zostawiać. Kto ci teraz przypilnuje domu? Kto ci głowę położy na kolanach, patrząc w oczy z miłością i tęsknotą? Kto cię weźmie na spacer, żebyś oglądała świat nie tylko zza samochodowych szyb? Muszę już iść… Płacz, jeśli ci to pomoże. Ja też, idąc przez tęczowy most, co chwila będę oglądać się za siebie. Muszę już iść, chociaż bardzo cię kocham. Wiesz… zawsze byłem o ciebie zazdrosny. Ale teraz – proszę – zrób przy sobie miejsce dla następnego psa. Będzie mi łatwiej." (Barbara Borzymowska) Kocham Ciebie Guciu tak jak nigdy nie pokocham innego psa,choć dałam miejsce przy sobie kolejnemu psu.Żyjemy dalej psinko moja jedyna.. Basza kochany-spokojnych świąt u stóp Boga.. Ela Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Znalazłam na innym wątku: Wspomnienia są Rajem, z którego nie ma wygania.-więc wspominam tu na tym wątku.Bolą te wspomnienia-bo są tylko wspomnieniem..Są cudowne,bo mogę wspominać. Kocham Was obu-choć Wy obaj tam,a ja tu-niestety E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Witajcie Przyjaciele w ten wyjątkowy dzień.. Dziękuję za wasze wsparcie,bo jestem pewna,że ten,,pasztet a/b,,połknęłam łatwiej dzięki moim dobrym duchom.. Kochani-choć z oddali,choć samotna wśród ludzi ślę Wam obu życzenia:opowiadajcie Bogu o niedoli małych braci,o wojenkach obrońców toczonych między sobą..Proście dobrego Boga,aby zesłał wreszcie opamiętanie.. Kocham Was pieski.. Ela Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Kochani moi! Zbiża się nowy rok..Kolejny rok podobny jak te co odeszły,a jednak inny.To będzie pierwszy rok pełny rok jak nie będzie Ciebie Gucino moja i I pełny rok z Rufusem...Czuwajcie Przyjaciele nad nim,bo jest psem tak znerwicowanym,że bardzo potrzebuje opieki i wsparcia z niebiańskich krain..Czuwajcie nad nim mądre,doświadczone psy jest biednym psem z przeszłością.Napewno wiele,wiele dni jeszcze potrzeba by zaczął się uspokajać. Życze Wam odpoczynku w krainie dobrego Boga. E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 (edited) Skończył się koszmar-skończyło sie obłąkane walenie petard i rac..Boże kochany jaki ten Rufi biedny-bałam się żeby nie dostał zawału..Teraz jednak więcej wiem i lepiej się przygotuję-już wiem jak pies może się bać,nie zdawałam sobie sprawy,że aż tak.. Matko kochana jak mi go żal.. E/W/R Edited January 2, 2013 by waldi481 literówka Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Z pewną nostalgią dotarło do mnie i zrozumiałam,że nauczyłam się żyć po waszej kochani śmierci..Dziwne jakieś takie coś...Życie to farsa-można żyć bez serca..Okazało się,że można E/W/R Quote
Recommended Posts