jola od jadzi Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] Śpij spokojnie Basza... Quote
Isadora7 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 [quote name='jola od jadzi'][FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] Śpij spokojnie Basza... się wzruszyłam Baszeńko :-( Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Kochanie! Jutro smutny dzień pełen zadumy,bólu i tęsknoty.Oglądamy twoje zdjęcia i nie ma już łez... Kochamy Ciebie tak bardzo-to dziwne jest w tej miłości i słodycz i ból niespełnienia.Czuwaj skarbeńku! waldi481 Quote
szajbus Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 "Daj nam wiarę, że to ma sens, że nie trzeba żałować przyjaciół. Że gdziekolwiek są, dobrze im jest. Bo są z nami choć w innej postaci. I przekonaj, że tak ma być, że po głosach tych wciąż drży powietrze. Że odeszli po to, by żyć. Lecz tym razem będą żyć wiecznie." Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Kochanie,mój najdroższy piesku!Ja znowu mam do Ciebie prośbę..Kochanie-czuwaj z tych odległych cudnych niebiańskich krain nad nieszczęśliwymi psami Korabiewic..Spraw by na oszczerców Vivy spłynęło opamiętanie,bo szkodzą nie ludziom ale męczennikom Korabiewic..Wstaw się za nimi do Boga..Czuwaj kochanie. Pamiętam. Elżbieta Quote
szajbus Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [SIZE=5]Kolęda dla nieobecnych A nadzieja znów wstąpi w nas. Nieobecnych pojawią sie cienie. Uwierzymy kolejny raz, W jeszcze jedno Boże Narodzenie. I choć przygasł świąteczny gwar, Bo zabrakło znów czyjegoś głosu, Przyjdź tu do nas i z nami trwaj, Wbrew tak zwanej ironii losu. Daj nam wiarę, że to ma sens. Że nie trzeba żałować przyjaciół. Że gdziekolwiek są - dobrze im jest, Bo są z nami choć w innej postaci. I przekonaj, że tak ma być, Że po głosach tych wciąż drży powietrze. Że odeszli po to by żyć, I tym razem będą żyć wiecznie Przyjdź na świat, by wyrównać rachunki strat, Żeby zająć wśród nas puste miejsce przy stole. Jeszcze raz pozwól cieszyć się dzieckiem w nas, I zapomnieć, że są puste miejsca przy stole. A nadzieja znów wstąpi w nas. Nieobecnych pojawią się cienie. Uwierzymy kolejny raz, W jeszcze jedno Boże Narodzenie . I choć przygasł świąteczny gwar, Bo zabrakło znów czyjegoś głosu, Przyjdź tu do nas i z nami trwaj, Wbrew tak zwanej ironii losu. Przyjdź na świat, by wyrównać rachunki strat, Żeby zająć wśród nas puste miejsce przy stole. Jeszcze raz pozwól cieszyć się dzieckiem w nas, I zapomnieć, że są puste miejsca przy stole. [SIZE=5] Na zawsze w mej pamięci Quote
jola od jadzi Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Basza, zawsze będziesz w naszej pamięci, śpij spokojnie... Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Pamiętamy o Tobie kochanie.Ciężko. W/E Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Basza kochany-pamiętamy o Tobie. E/W Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Witaj PRZYJACIELU dołączyła do Ciebie Bracie maleńka Malizna..Wraz ze wszystkimi naszymi psami zaopiekuj się nią.Choć miała tu na ziemi Neriska wiele wycierpiała psinka maleńka.Czuwaj nad nią-jesteś pięknym,odważnym psem jak wszystkie Owczarki.Opiekuj się nią i czekajcie na mnie.Pokaż jej cudne łąki i razem odpoczywajcie u stóp Boga.Czekajcie na mnie. Kocham Was bardzo na zawsze i zawsze. Ela Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Już niedługo będą dwa lata jak odszedłeś,a ja dalej nie rozumiem...Baszeńka,Basza-Przyjacielu kochany naucz mnie wybaczać..Naucz zapomnieć..Naucz mnie tego wszystkiego czego nie umiałam,nie umiem i nie chcę umieć-choć wybaczając stałabym się lepsza...Naucz mnie bracie tego co umieją wszystkie psy-anioły zesłane ludziom na pociechę. Kocham Ciebie moja miłości nigdy nie spełniona. Ela Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Wczoraj minął miesiąc odkąd nie ma ze mną Gucia..Napewno jest z Tobą Basza!Opiekuj się nim-tak bardzo był chory...Powiedz mu Basza,że jest z nami Rufus..Kocham Was..Opowiedz mu i o tym,że mnie nie ma chociaż jestem nie wiem po co i na co? Ela Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Kochany mój-najdroższy psie! Chciałabym mieć pewność,że jest ten Tęczowy Most..Nie cierpiałbym tak bardzo.. Kochanie-jesteś moim największym,nigdy nie spełnionym marzeniem. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Basza,Baszeńka-bracie..Wszystko co kochałam i kocham jest z Tobą.. Pomóz mi proszę E/W Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 (edited) Kochany mój braciszku!Moja miłości nigdy nie spełniona.. Kocham Ciebie bardzo. Kocham Ciebie tak mocno,a to tak bardzo boli...Jesteś z naszym kochanym Guciem...Powiedz mu Baszko jak ogromnie tęsknię za nim,jak bardzo mi go brak.. Piesku najdroższy-czy Gucio nam wybaczył?Musieliśmy go uśpić cierpiał bardzo..Ja nie wiem czy miałam prawo to zrobić...Kochając nie mogłam patrzeć na cierpienie mojego Przyjaciela.. Czy ja kiedyś przestane tak cierpieć?Nie mogę się przyzwyczaić do tego,że Ty Baszko byłeś,jesteś i będziesz moim niespełnionym marzeniem..Gucia nie ma i nigdy nie będzie.Rufus mi nie ufa.. E/W Edited August 17, 2012 by waldi481 Quote
jola od jadzi Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 to już dwa lata... Śpij spokojnie Basza Quote
Recommended Posts