bos Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 RACIBÓRZ.....BIS szczeniorów:loveu: :loveu: :loveu: :lol:.......i jeszcze przed wejściem trzeba się ustawić........ :lol:....szczeniory na BIS ......oczywiście to nie wszystkie........część już robi kółeczko , nie widać ale musicie mi uwierzyć na słowo.....:eviltong: :loveu: :evil_lol:.....Manchesterka Aluzji........zaprezentowała sie znakomicie , otrzymała gromkie oklaski.....a poruszała się jak prawdziwy konik.....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :lol:.....Amstaf....i terier irlandzki.... AMBER CHILLI FLEUR :lol:.......soft....KISS ME KEISSY Kni-York :lol:
bos Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 :lol:....i ....jeszcze .. :lol:.......pudło szczeniorow :lol:
bos Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 W ramach przerywnika , opowiem zdjęciami jedną z konkurencji na wystawie w Raciborzu jaka był....... TANIEC Z GWIAZDAMI......:eviltong: :evil_lol: Konkurencja była tak oblegana że mnie udało sie dopchać już na sam koniec, na popis pary finałowej :lol:.......pokaz tańca ludowego........Oberek :eviltong: :cunao: :lol:....taniec klasyczny : tango z różą w zębach :eviltong: :B-fly: :lol:.......foxtrot....:eviltong:...:bigcool: :lol:.....rumba z figurami sportowymi....:eviltong: :happy1: :lol:......i wreszcie ......walc angielski......:eviltong::klacz: :lol:.....a maluch pilnie obserwował........:loveu: :loveu: :eviltong: :lol:
Magicnesca Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 BOS to cudownie ,że znowu jesteś sobą!!!:multi: :multi: :multi: To jest BOSkie:loveu:
Anisha Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Cudne! :loveu: Walc angielski zasługuje na miejsce w październikowej galerii! :loveu: Kapitalne... :p
UTAAP Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Bos niesamowity ten taniec, wg mnie tez walc angielski - bezkonkurencyjny :lol: :biggrina: :lol: !!
Ali26762 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Cudne, bos, jak dla mnie rewelacja :multi: :multi: :multi:
bogula Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 bos --- no, wylazła znowu z Ciebie prawdziwa natura:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ; cieszę się! foty :megagrin: :megagrin: :megagrin:
Ibolya Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 LUDZIE!!!!! bos znów jest BOSem !!!!!! bos super !!!!!! mnie też się walc najbardziej podoba :multi::huh::huh: a fotka malucha boska :klacz::klacz::klacz:
zadziorny Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 "TANIEC Z GWIZDAMI" superowy :cool2: :cool3: :loveu: (pisownia zamierzona :evil_lol:) Te foty wyszły wprost rewelacyjnie :multi:
niedzwiedzica Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Bos-super,że znów wstawiasz foty:loveu: fajne są i fajnie zaczynac (ty)dzień od oglądania Twojej relacji z wystawy...nawet za oknem jakby pojaśniało :multi:
Ziomalka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Bos wielkie brawa i wielkie dzięki za Taniec z gwiazdami :buzi: , warto było czekać:cool2: . Nooo, teraz rozumiem dlaczego Ziomal po ringu nie chciał chodzić to Taniec z gwiazdami go wykończył. Moja gwiazdka utalentowana! :eek2: :B-fly: :loveu:
Sylwia&westie Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Nie tylko ta rasa tańczyła na tej wystawie :D Nie obeszło się bez westie :D I kilka fotek z rongu honorowego ;): Mam duzo zdjęc jeszcze :D Ale nie chce mi sie wstawiać :lol::evil_lol:
fjolka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 boskie fotki bos :lol: ale sie uchachalam z konkurencji tanecznych:p
bos Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Sylwia&westie']Nie tylko ta rasa tańczyła na tej wystawie :D Nie obeszło się bez westie :D :lol::evil_lol: ...............to na pewno ....Biały walc.....:evil_lol: :eviltong: :multi: :multi: :loveu: Sylwia......:lol::happy1: ...........dla naszych bliskich......:-( :-( :-( :-( :-(
grrrond Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 To ja dorzucę swoje trzy grosze :diabloti: mix z warszawskiej krajowej i nowego dworu również krajowej ;) mały wacik kosmetyczny ;)
grrrond Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 oj. troche duże wyszły.... :roll: ale to moj pierwszy raz, wiec juz włoże w takim rozmiarze :lol: foksiki :multi:
bajadera Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='grrrond']To ja dorzucę swoje trzy grosze :diabloti: mix z warszawskiej krajowej i nowego dworu również krajowej ;) mały wacik kosmetyczny ;) O Kalinka jak sądzę ! Czyli Arlin Krayse Dog. Jeśli chodzi o nazwy, to najbardziej spodobało mi się na serwisie plotkarskim okrślenie skye terriera księżniczki Stefanii z Monaco "włochaty waran z Komodo".
bos Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='grrrond']:evil_lol: i na koniec cztery serdelki ......gdzie cztery serdelki...........:eviltong: :lol: :lol: .......a te doopencje ...to i owszem.......:loveu: :multi: :evil_lol: :evil_lol: Foty fajne ......ale mod Ci zrobi burę .....bo mogą mieć tylko 500x500 zmień szybciutko....i po sprawie
grrrond Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 dobra zmniejszyłam w bólach co prawda, ale już
Flaire Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 grrrond napisał(a):dobra zmniejszyłam w bólach co prawda, ale już grrrond, dzięki!!! :-)
grrrond Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 hehe no nie powiem, że to proste było ;) ale no dla takich zdjęc czego sie nie robi :evil_lol:
jaszczurka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Teriery ze światówkiw Poznaniu: http://terrarystyka.pl/forum/index.php?topic=34739.new#new
Recommended Posts