zadziorny Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Kilka szkotów przed występem na ringu: W trakcie porównania: I Zwycięzca Rasy (o ile się nie mylę :hmmmm:):
Gosia_i_Luka Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='zadziorny'] Wprawdzie nie terier, ale bardzo oryginalny piesek - australian cattle dog: Oo, to się zach ucieszy, jak zobaczy pleśniaczka. :lol:
zachraniarka Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Gosia_i_Luka napisał(a):Oo, to się zach ucieszy, jak zobaczy pleśniaczka. :lol: Ucieszyłam się bardzo, bo mam słabość do tych brzydali. Nim się zdecydowałam na airedale to myślałam właśnie o takim :roll:
altacarya Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Jeszcze z Opola... ring 12 cairny pies Zwyc.Mł. - GRAFI Suche Piaski suka Zw.Mł. - GAJA CARYA Suche Piaski Norwich suka -Zw.Mł. - i nowy MŁ.CH.PL.:multi: - DOBROCHNA ALTA CARYA Zamlicze
bajadera Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Zadziorny - dzięki za zdjęcia skye terriera - to nasza Jasmina Baggins Koralia.
zadziorny Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Nie ma o czym mówić :oops:. To z Tobą rozmawiałem na wystawie? :hmmmm: :niewiem:
Nitencja Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Skye byl piekny :) szkoda ze nie zalapal sien a grupe :( bo powinien byc.
bajadera Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Kilka terierzych migawek z dzisiejszego dnia na wystawie w Łodzi. Niestety z przyczyn niezależnych mogłam przybyć dopiero o pierwszej, a już przed trzecią musiałam opuścić. Grupa bull terrierów miniaturowych Airdale Parsony na ringu Toaleta yorka Yorki na ringu - nie ma katafalków !:lol: :lol: :lol: Manchester terriery Skye terriery suki klasa otwarta
Nitencja Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Super fotki :) A "ojciec dyrektor " to gdzie ...... no co prawda nie terier ale.... ;-)
Flaire Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='sirion'] Airdale Jeśli dobrze poznaję po ogonie, to to jest Apciszonek! :iloveyou:
altacarya Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Wśród krótkonogich z aparatem... najpierw cairny... Najpierw weteranka (ringów :)) Gafa Aspekt (dziękuję Sortis za miłą pamięć o Gafie, Gafa pozdrawia Maksia). Tutaj Gafa z moją siostrą Kornelią. potem Zwycięzca Młodzieży - Adela ( a ja w tle) teraz Najlepszy samiec, BOB - Nils i... norwich Zwycięzca Młodzieży - DObrochna zwana Paproszkiem, z moją mamą Joanną.
UTAAP Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Wybor Najlepszej Pary Hodowlanej BIS Junior soboty Zwyciezca BIS Junior soboty - Bhellion Banderas Ontario:loveu:
Roksana Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='UTAAP']Jeszcze troche mojego Ziutka:diabloti: toz to moje nogi i moja Chanelka :razz: (Impression Czeczuga), ktora ukonczyla na tej wystawie Mlodziezowy Championat :multi:
pszym Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 no właśnie! Muszę pokazac zdjęcie mojemu koledze, który ma fajnego pszeniczniaka i nie chce mu się jeździc na wystawy...
sortis Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='UTAAP'] Super trafione! Dla mnie THE BEST!!!
UTAAP Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='pszym']no właśnie! Muszę pokazac zdjęcie mojemu koledze, który ma fajnego pszeniczniaka i nie chce mu się jeździc na wystawy... Pszym, pisz mi tu zaraz kto to, gdzie, jaki pies i wogole wszystko co wiesz:mad: :diabloti: A tu jeszcze moj Ziutek:cool3:
pszym Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 O Pascala mi chodzi, którego ma mój kolega z pracy - piesek jest od Kasi i Renaty...
zadziorny Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Ja również w Łodzi nie same erdele i łelsze fociłem :roll:. Tutaj np. łelsz z yorkiem: Zamieszanie u softów :evil_lol:: I soft z yorkiem :cool3::
zadziorny Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Kolejny soft i chyba samą UTAAP "upolowałem" :multi: :cool3: :evil_lol::
Recommended Posts