aga_ostaszewska Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Sajko: Zazdroszcze Wam tego seminarium... teraz to tylko czekac na Wasze sukcesy1 Trzymamy kciuki!
Selena Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Tak sędziowała pani Witkowska. Ale serio w życiutakiej sędziny nie spotkałam ;) Ja mam dzisiaj siedziec przy ringu sznaucerów u pana Śliwki, ale kurcze boje sie go :P nie wiem czy nie zmienic i nie pojsc na wyżły i jamniki tam bedzie pani Witkowska właśnie :P. Mam pare fotek z wystawy (by goldi ) http://img412.imageshack.us/img412/9035/pict00083tu.jpg 1. "Erdelek" http://img412.imageshack.us/img412/3433/pict00134xv.jpg 2. Foksterier szorstkowłosy, imieniem ZENEK http://img412.imageshack.us/img412/5728/pict000224dy.jpg 3. Ja i pani sędzina Witkowska 4. Algida, w tle Banty i ja http://img412.imageshack.us/img412/4817/pict00650rq.jpg 5. BIS młodzieży http://img412.imageshack.us/img412/6852/pict01076xx.jpg 6. wyniki bisa mlodziezy http://img224.imageshack.us/img224/1540/algidalezy6pv.jpg 7. To już koniec idę spać Jak widzicie na zdjeciach byłysmy sobie z Sylwią i z psami poszaleć na podwórku :P
zadziorny Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Selena - cosik pokićkałaś z tymi fotami :roll: :wink: Ja tego bulika miniaturkę chyba ufociłem w Raciborzu:
sh_maniak Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Marne zdjęcie bo marne, ale bulika też widać :wink:
scottieserwis Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 to ja też się dorzucę ;) zdjęcia z ringu p.Witkowskiej tu widać selene o ile się nie mylę a jak się mylę to mnie poprawić D: tu juz szkocisko znów :D i trochę nabiału :wink: i rodzinnie to narazie wszystko :) a na zdjęciu sh_maniaka nawet ja jestem :D ale na szarym końcu :D
Nitencja Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 scottieserwis fotki super :) RObicie sped w Katowicach ?? :-D :drinking:
sh_maniak Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 scottieserwis napisał(a):a na zdjęciu sh_maniaka nawet ja jestem :D ale na szarym końcu :D ty jestes na początku, na końcu to ja jestem :wink:
scottieserwis Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 to ty mi dokopałaś na BIS PUPPY???? super psiak !!!! :D
scottieserwis Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Nitencjo jak mi zmienią sędziego to pojadę do Katowic (mam uraz do niemrów) :D to zdjęcie zrobione przez p.Borkowskiego i dowód na to że mnie sh_maniak dokopała ;) ale takie coś to ja mogę przeżywać :D (minę mam rewelacyjną ;))
sh_maniak Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 A zobacz na moja minę :o :lol: :lol: :lol: A tam dokopała, m-ce w ta czy w tamta, wązne, ze obie puchar zgarnęłysmy :wink:
scottieserwis Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 mówie takie dokopywanie to ja mogę czuć na ty*ku ;) oby tak częściej :D
Selena Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 No nie... ja sie zaraz rozwale :P w Nowej Rudzie było całe mnóstwo osób z dogomanii a ja sie z NIKIM nie widziałam :P no tylko z USH ale ani ona nie wiedziala ze ja to ja ani ja nie wiedzialam ze ona to ona :P. Wydawało mi sie tez ze widzialam Fukę, ale bałam sie podejsc :P
Fuka Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 Selena, zdecydowanie musiałaś mnie widzieć, tak samo jak ja musiałam widziec Ciebie - ale nie wiedziałam jak wyglądasz... Szkoda, że znając już Tosię - nie podeszłaś do nas :-?
Selena Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Fuka ale ja cie widziałam jak byłaś na ringu z erdelkiem a potem chyba z podhalanem :D i nie byłam pewna czy to ty i wtedy na pewno nie bylas z Tosia dlatego niepodchodziłam bo sie bałam ze zrobie z siebie debila :D. W ogole Tosie to ja na calej wystawie widziałam RAZ na BOG terierów :D a poza tym ja mowilam ze bede pisac przy terierach wiec moglas podejsc :lol: A i jeszcze chyba cie widzialam.... w toalecie :D wtedy padło imię Pazura (bo kolezanka sie mnie pytała czy już zarósł :lol: ) i ty wtedy tez nic do mnie nie powiedzialas wiec potem pomyslalam ze to nie ty i jakos tak idiotycznie wysżło :D ale w niedziele kiedy miałam juz zamiar podejsc to ciebie nie widzialam :lol: bylas tylko w sobote?
Fuka Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 Byłam tylko w sobotę. A Tosie widziałaś jeszcze u siebie na ringu jak wystawiała Makarona. No nic szkoda, że się nie poiznałyśmy, ale może następnym razem się wreszcie uda :roll:
Selena Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 No tak tez prawda ;) to ten piesek z taka baaardzo długą nazwa? :D on bardzo podobny do Makarona :P (a może to był Makaron? :P) No szkoda... :( głupia jestem :( mogłam podejsc :( sierota ze mnie i tyle :( ja w tym roku na bank bede w Głogowie, w Jeleniej, w Opolu, w Wałbrzychu (tu jesli nie bede pisac na ringu to moze przyprowadze Pazurka) i jeszcze na paruwystawach. Bedziesz na którejs z w/w ? Kurde ale ja sobie nie wybacze ze nie podeszłam :P ty masz takie króciutkie włosy i ciemne oczy?
Fuka Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 taaa to był Makaron :D trudno powiedzieć żebym w ogóle miała włosy :roll: mam jeża i oczy rzeczywiście ciemne :lol:
Selena Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Ale ze mnie... idiota :P jestem fanką tego psiaka i kurde nie poznałam go :P ja byłam przekonana ze on ma w rodowodzie imie Makaron :lol: buheheeh a ja tak paskudnie pisałam :lol: Co do oczu ja bardzo często zwracam uwage na oczy ;) to moja ulubiona część ciała :lol:
sh_maniak Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Fuka napisał(a):Byłam tylko w sobotę. A Tosie widziałaś jeszcze u siebie na ringu jak wystawiała Makarona. No nic szkoda, że się nie poiznałyśmy, ale może następnym razem się wreszcie uda :roll: Ładnie ci w tych krótkich włosach :D
Fuka Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 sh_maniak napisał(a):Fuka napisał(a):Byłam tylko w sobotę. A Tosie widziałaś jeszcze u siebie na ringu jak wystawiała Makarona. No nic szkoda, że się nie poiznałyśmy, ale może następnym razem się wreszcie uda :roll: Ładnie ci w tych krótkich włosach :D Dziękuję dobra kobieto :D Zdania sa podzielone, w Poznaniu usłyszałam, że wyglądam jak kupa czy coś w tym rodzaju :lol:
zadziorny Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Absolutnie się z takimi poglądami nie zgadzam 0X. O wiele lepiej wyglądasz w nowej fryzurze niż w poprzedniej 8) :lol:. Słowo faceta :thumbs: :ylsuper:
Fuka Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 Zadziorny :oops: :lol: O gustach się nie dyskutuje....
Flaire Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 ja też wolę dłuższe włoski. :D I tu nie dyskutuję, tylko wyrażam opinię. :D
aga_ostaszewska Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 No to ja też się wypowiem... Krótkie są zdecydowanie lepsze! I tez nie dyskutuje tylko wyrażam opinię :lol: Póki co 2 krótkie (kontra) 1 długie............
Recommended Posts