Murak Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Swallow fotkuj fotkuj ile wlezie i dzięki za podpisy to jednak dużo znaczy i lepiej w główkę zapada! :wink: gdzie teraz jedziesz na wystawę? bo już się niecierpliwię
swallow Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Borsaf specjalnie dla Ciebie: pudel toy pudel duzy Murak może turystycznie wybiorę się na wystawę w Legionowie i zamierzam pojechać do Poznania, ale w Poznaniu to pewnie będę wystawiać swoją sukę (jeszcze nie zgłosiłam), także relacja na pewno będzie skromniejsza.
swallow Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Czapla zdjęcia Twojego malucha podobają mi się tak sobie, bo szczeniak na żywo wygląda duuużo lepiej, ale jedno wkleję: Kerrak Czapli w całej okazałosci:
borsaf Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Obiecałam i milczę :lol: :lol: :evilbat: :evilbat:
tanina Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Chorzów 2005 Bazyli Skandal Ikar Marakita Nando Ramir Yesterday's Hero von der locher Muechle Nando i Yesterday's
PARSONRK Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 swallow napisał(a): Parson Russell Terrier (kl młodzieży) To mojej hodowli, a własność Ludek :lol: Troszkę przyduszony :wink: :lol: Dzięki za fotkę :buzi:
Selena Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Chciałam bardzo podziękowac Fuce za pożyczenie mi Biedroneczki na JH ;) sunia przekochana i mimo ze nie udało się nam zająć zadnego miejsca (min. z mojej głupoty :? ) to bardzo sie ciesze ze mogłam spróbowac z bieroncią ;) ciesze sie rówinież ze wreszcie poznałam MAKARONIKA! Ten pies jest cudowny!!!! Mam pare jego fotek ;) cuuudo!!! Fuka, jeszcze raz dzieki!
Fuka Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 Seleno, jest mi strasznie przykro, ze nie udało mi sie z Tobą spotkac..... Miałam taki młyn, ze od 9tej do 14tej ciagle mialam kolejne psy na stole i nie mialam jak wyjsc z domu - mimo najszczerszych checi :-? :( I było takie zamieszanie, ze dopiero post faktum uswiadomilam sobie, ze powinnam była Cie sciagnac do domu, zebys mogła sobie potrenowac z Biedronką.... Mam nadzieje, ze nastepnym razem jakos nam lepiej pójdzie - spotkamy sie osobiscie, no i bede mogla Ci dac łatwiejszego psa do wystawiania :D
pszym Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Widzisz Fuka, a nam się nawet nie udało piwa razem wypic... :(
Flaire Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Fuka napisał(a):I było takie zamieszanie, ze dopiero post faktum uswiadomilam sobie, ze powinnam była Cie sciagnac do domu, zebys mogła sobie potrenowac z Biedronką.... Fuka, Tyś jakiejś biednej mładej osobie na MP pożyczyła BIEDRONKĘ????? To już trudniejszego do wystawiania psa nie mogłaś wymyśleć? :o
pszym Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Fuka we Wrocławiu biegała i sięze mną piwa nie napiła ;-P
pszym Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 A tu my w doborowym damskim towarzystwie z Fox Klanu...
aga_ostaszewska Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Na tej ostatniej fotce to porównanie? Tzn. Rolek, Łezka i Biedronka? Czy jak?
Fuka Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 Aga O, rozumujesz calkiem słusznie - Łezia wzieła rase :drinking: Tylko zupełnie nie rozumiem dlaczego Biedronka na zdjeciu wyszla nieustawiona :-? :wink: Pszym, ja mialam nadzieje, ze to naprawimy w niedziele i qrcze tez nie wyszło :cry:
Fuka Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 Flaire napisał(a):Fuka napisał(a):I było takie zamieszanie, ze dopiero post faktum uswiadomilam sobie, ze powinnam była Cie sciagnac do domu, zebys mogła sobie potrenowac z Biedronką.... Fuka, Tyś jakiejś biednej mładej osobie na MP pożyczyła BIEDRONKĘ????? To już trudniejszego do wystawiania psa nie mogłaś wymyśleć? :o Mogłam jeszcze dać jej Elmo - uwiez mi, ze byłoby jeszcze trudniej - on na razie nie ma zaufania do dzieci... Selena miała dostac Iluzje - ale wszystko sie skomplikowało - bo Gośce jeden pies przeskoczył przez płot i uciekł na pola i zamiast przywieźć Iluzje do Wrocka - musiała go szukac... A ja na stanie miałam tylko Biedronke.... Ale Selena - obiecuje, ze nastepnym razem masz jak w banku, ze dostaniesz najłatwiejszego psa pod słoncem - np. wlasnie Iluzje, ona sie cudownie wystawia....
pszym Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Fuka napisał(a):Aga O, rozumujesz calkiem słusznie - Łezia wzieła rase :drinking: Tylko zupełnie nie rozumiem dlaczego Biedronka na zdjeciu wyszla nieustawiona :-? :wink: Pszym, ja mialam nadzieje, ze to naprawimy w niedziele i qrcze tez nie wyszło :cry: W niedzielę wystawialiśmy goldeny i było takie zamieszanie, że juz chcielismy jak najszybciej uciekac do domu...
Selena Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Heh Fuka ja też strasznie żałuję ze nie mogłam się z toba spotkać, ale bardzo sie ciesze ze poznałam Biedronkę i Makarona, oraz tak malutką, a tak sympatyczną i doświadczoną osóbkę jaką była Tosia (dobrze mowie? :D ) ;) Mam pare fotek juz wstawiam :D na ringu :D ćwiczymy sobie :lol: Tu my na ringu Tosia z Makaronem ;) Kopytko :lol: Dziewczynka z borzojem, w sobote wygrala całego MP a w niedziele miała 2 miejsce w młodszej grupie :) Podziwiam ją strasznie :) Fuka a bedziesz na wystawie w Jeleniej, Opolu, albo w Katowicach? To bedzie za ohoho :D ale planowac można :D Jeśli cie nie bedzie to bede miała prawdopodobnie goldenkę mojej koleżanki, albo beagla albo CTR, ale naj naj naj zalezy mi na terierkach ;) bo to najkochańsze psiaki :D ja bede również w Nowej Rudzie, ale bede asystentką sedziego :D w sobote oczywiscie przy terierkach a w niedziele przy sznaucerach ;) Co do MP mam pecha bo jestem w starszej grupie a tam niektóre dziewczyny to i po 5 lat juz są na JH :D choc przyznam ze te młodsze dziewczynki są tak zadziwiające... ;)
Fuka Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 Selena, WIELKI SZACUNEK! :modla: Jesteś wielka! :laola: Patrzę i oczom nie wierzę. Fakt Biedronka się stopniowo zaczyna cywilizowac, ale zupełnie Cie nie znała, a Ty dokonałas czegoś wielkiego - USTAWIŁAS JĄ IDEALNIE i to NA WSZYSTKICH 4 ŁAPACH, a w dodatku masz to uwiecznione na zdjęciu :klacz: Myslę, że, po takim chrzcie bojowym czeka Cie wielka przyszłość w MP, niech drżą wszystkie zblazowane wygi ze starszej grupy :thumbs:
pszym Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Selena, jak będziesz chciała i będę na wystawie to chętnie Ci Rolka podrzucę. To spokojne stworzenie - bez kopytka... :lol:
Selena Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Heh Fuka to chyba jakiś fuks :D Na tym zdjęciu jest na cztetrech łapach za to na innym tylko na trzech :D Fuka ja sie ogólnie na tym MP zbłaźniłam, sedzia mnie pare razy opieprzył i w ogole jakiś trzaśniety był moja koleżanka nie popelniła żadnego błędu, wszystko jej szło idealnie tylko raz jej ringówka lekko na psa zleciala, powiedział jej "dziękuję" i do widzenia... dziewczyny które pisały przy ringu honorowym na niego ogolnie jak na wariata, a ten żarty sobie robił które w ogole śmieszne nie były :lol: albo zabrał jednej dziewczynce psa i chciał jej pokazac jak ma go wystawić i... pies zaczął mu galopować :lol: to był hit my tam mało ze śmiechu nie pękłyśmy :D Ogólnie mam nadzieje ze kiedys pojdzie mi lepiej i nie wyjdę znów na debila :D pszym dzięki jak nie będę miała psiaka do MP to z wielgaśną chęcią się do ciebie zgłoszę ;) :lol:
Selena Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Aaaaa.... wygladam jakby mi ktoś przyłożył... :D weźcie ode mnie tego kundla :lol: on mnie kiedyś zabije :lol: bawiłam się z nim i z moja mama przed chwila i mama udawała ze mnie bije i Pazur chciął mnie bronić i... włożył mi łapę do oka... :lol: w dodatku kiedy się opamiętał ze jego łapa jest ma mojej twarzy postanowił ja szybko zdjąć i mam piękną szramę pod okiem... :lol: ratuuuunku!! Czemu wy macie takie mądre psy a ja nie? :D:D:D
Flaire Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Fuka napisał(a):Selena, WIELKI SZACUNEK! :modla: Jesteś wielka! :laola: Patrzę i oczom nie wierzę. Fakt Biedronka się stopniowo zaczyna cywilizowac, ale zupełnie Cie nie znała, a Ty dokonałas czegoś wielkiego - USTAWIŁAS JĄ IDEALNIE i to NA WSZYSTKICH 4 ŁAPACH, a w dodatku masz to uwiecznione na zdjęciu :klacz:Podpisuję się pod tym, co napisała Fuka! Nie byłąbym zdziwiona, gdyby to było najładniejsze zdjęcię, jakie Biedronka w ogóle ma! Może Fuka powinna Cię zatrudnić do jej wystawiania! :D A jeśli chcesz Airedala, to być może będę mogła Ci pożyczyć Api, która też jest bardzo łatwa i ładnie się wystawia. Tylko w tym roku już chyba z nią nigdzie nie jedziemy.
Selena Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Jej... ;) dziewczyny nie pochlebiajcie mi tak :lol: przecież gdybyście widziały cale moje wystawienie Biedronki to byście sie załamały :D A zdjecie robiła moja kolezanka :D Co do airedala to bardzo chętnie :) ja w tym roku będę już jedynie na wystawie w Nowej Rudzie ale tam po 1. nie ma JH a po 2. bede jak juzpisałam przy stoliku... ;) A w przyszłym roku sie szykuje wiecej wystaw wiec chetnuie skorzystam :) (nie myślcie sobie, wszystkie propozycje zostaną wykorzystane :evilbat: tak wiec strzezcie sie Flaire, przym i Fuka :lol: tak łatwo sie teraz ode mnie nie uwolnicie :lol:
Recommended Posts