Fuka Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 taaa Biedrona stała na 4 łapach, ale w roli kupki nieszczescia - ona chciała już do swojej Pani, która została w domu :( a tydzien wczesniej w Poznaniu pokazywała się jak marzenie i nikt tego nie uwiecznił :( :cry: :(
bos Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Fuka - wysłalem Ci mailem fotki z Raciborza , czy dostałaś...?
zadziorny Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Znalazłem jeszcze jedną fotę z softami: sh_maniak poznajesz :hmmmm: :lol: :wink:
sh_maniak Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Z kimś mi się to kojarzy :roll: ... ale z kim :wink: :lol:
Selena Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Jejku, jak ja dawno tu nie pisałam :P miałam wam zeskanowac te lipne rysunki ale zapomniałam :P A mam teraz pytanie :) Kto z Was będzie w Głogowie 21 stycznia na wystawie? ;) ja bede na 100 % i zamierzam wystawiać psiaka w Młodym Prezenterze :P tylko problemem jest znów to ze nie mam psiaka ;) :P A w ogole to kto jeszcze bedzie w Nowej Rudzie, bo ja nie wiem kogo mam wypatrywać :P A to juz za 2 tygodnie :P
Fuka Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 na pewno bedziemy w Nowej Rudzie, no prawie na pewno :roll: bo mam problemy lokomocyjne :evilbat: i jeszcze nie zgłosiłam psów :-? a co do Głogowa - to na pewno będzie Tosia z Mamą, która tam sędziuje, podobno wybiera się tez mała Makaronka, a ja będę chyba sie wtedy szlajac po dalekich krajach 8)
bos Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Pochwal się jak dalekich krajach... :o Ja też chcem..... :wink:
Fuka Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Serdecznie zapraszam - poszukuje transportu - cem pojechać do Włoch i do tego pobyc tam jeszcze troszke 8)
borsaf Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Fuka niedawno Makaroniasty w ciepłych wodach się pluskał ze swoja pancią, takie foty oglądalam, teraz też do Włoch was ciągnie. A w Afryce południowej jest 30 stopni, tam, to ciepełko!
sh_maniak Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Fuka napisał(a):Serdecznie zapraszam - poszukuje transportu - cem pojechać do Włoch i do tego pobyc tam jeszcze troszke 8) Fuka wam to jednak za dobrze :evilbat: :wink: :D Ja też zamiast Głogowa smigam do Trecina, ale teraz to blado brzmi przy Włochach :evilbat: ... Fuka moze urlop od wystawa z 6 m-cy co :lol: :lol:
Sajko Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Słoneczka moje... ja wiem, że to stara prośba, ale czy jakaś miłosierna dusza ma fotkę z BOG z Wrocławia z tego roku... tam na trzecim stopieńku podium stał mój rudy mściciel... a nie mam żadnej fotki z tego... :( prooooooszę..... :cry:
Fuka Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 borsaf napisał(a):Fuka niedawno Makaroniasty w ciepłych wodach się pluskał ze swoja pancią, takie foty oglądalam, teraz też do Włoch was ciągnie. A w Afryce południowej jest 30 stopni, tam, to ciepełko! Najlepiej się pluskał jak wpadł do kanału portowego :roll: niestety foty nie zdazylam zrobic, zajęta żeby topielca wyłowic spomiedzy jachtów :lol: A co do Afryki południowej :oops: zawsze marzyłam o tym żeby zimę spedzac w ciepłych krajach :-? Niestety obawiam się, ze Włochy w styczniu to nie jest dokładnie to o czym marzyłam... ale Makarona trzeba w koncu zabrac do kraju urodzenia :lol:
bos Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Jeszcze chwila wspomnień przemiłych dwóch dziewczątek ufoconych na wystawie w Raciborzu :D :D :D :D a mianowicie Shimi i jej śliczna sunia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sh_maniak Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Ale tu Lilu stoi jak pokraka :-? ... bardzo mi się bała tej hali :(
Selena Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 ŁEZKA z Fox-Klanu 1 miejsce w BISIE MŁODZIEŻY!!!!!!! W Nowej Rudzie ;) siedzialam dzisiaj na wystawie przy terierach ;) Jutro siedze przy sznaucerach, albo przy wyżłach ;) wracajac do terierów- Łezka jest przepiękna;) W ogole teriery zawojowały :P BIS MŁODZIEŻY_ 1 miejsce Łezka- foksterier krótkowłosy, 2 miejsce- jakis bullterier ;), a 3 miejsce amstaff :P Teriery rullez ;). A grupę wygrał York, 2 miejsce Łezka :P a trzecie foksterier szorstkowłosy ;). Z tego co wiem widziałam Fukę, ale nie byłam pewna czy to ona i nie podeszłam :P jutro jesli ją zobaczę to podejdę ;)
Selena Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 A i zapomnialam jeszcze powiedziec z e jestem bardzo zawiedziona z tego powodu ze nie bylo żadnego lakeland teriera, ani żadnego welsh terierka :( terierowi właściciele którzy nie byli w NR ŻAŁUJCIE! Mówię Wam sędzina była super ;) taka miła i sympatyczna ;) rzadko sie widuje takich sędziów :) jutro ona sędziuje Wyżły i Jamniki ;)
sh_maniak Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Tak terierki zawojowały BIS JUNIOR i nas wygryzły :lol: , a drugi to był chyba bulek miniaturka :wink:
aga_ostaszewska Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 sh_maniak napisał(a):(...), a drugi to był chyba bulek miniaturka :wink: A może to był Drago Sajko...? Kto sędziował w nowej rudzie III grupe?
Flaire Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Selena napisał(a):ŻAŁUJCIE! Mówię Wam sędzina była super ;) taka miła i sympatyczna ;) rzadko sie widuje takich sędziów :) jutro ona sędziuje Wyżły i Jamniki ;)Zgaduję, że to była pani Witkowska. My również mamy fajne doświadczenia z tą Panią. Nie dość, że jest miła, to jeszcze zauważyła kiedyś sędziując Misię, że ta źle nosi ucho. Zwróciła mi na to uwagę, a ponieważ ja wiedziałam, że normalnie Misia nosi je dobrze, to udaliśmy się do weta i... okazało się, że Misia miała zapalenie ucha. A dwa tygodnie później, już z wyleczonym uchem, Pani Witkowska dała jej BOG 3. :D Gdyby nie Pani Witkowska, pewnie zignorowałabym to ucho jeszcze przez jakiś czas - niby wiedziałam, że Misia dziwnie je nosi, ale dopiero komentarz sędzi skłonił mnie do wizyty u weta.
Flaire Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 aga_ostaszewska napisał(a):sh_maniak napisał(a):(...), a drugi to był chyba bulek miniaturka :wink: A może to był Drago Sajko...?Raczej nie, chyba że się rozdwoił. :wink: Dragulec biegał dzisiaj w seminarium agility.
Sajko Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Zdecydowanie nie :wink: to był Ingilisilm All or Nothing mieszkający w hodowli Ewimark. My to z wystaw teraz Nowy Dwór, później coś w lutym, i później z polskich dłuuugo dłuuuugo nic 8)
aga_ostaszewska Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Sajko: Jak było w takim razie na seminarium? Chyba bede wypatrywała pani Witkowskiej...
Sajko Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Fajowo 8) mały śpi jak ubity, niczym nie rusza, a jutro znowu szalejemy :lol: uczymy sie uczymy pilnie, zobaczymy co nam z tego przyjdzie :D :wink:
Recommended Posts