zadziorny Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Nitencja napisał(a):Zadziorny bardzo ladnie CI wyszedl Caramel !! Kto to jest Caramel :hmmmm: :niewiem:
zadziorny Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Nitencja, mnie również te foty się bardzo podobały :lol:. Wszystkie wyszły bardzo ładnie i nie zdecydowałem się żadnego pominąć :roll: :lol: :wink:
bo Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 zadziorny widzę, ze masz już fuchę na wystawach zapewnioną :lol: ale coraz lepiej, coraz lepiej ci to wychodzi. Ja ostatnio jestem uwelshona i niestety nie mam trzeciej ręki.
Natalia_W Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 To ja wstawie jeszcze Milo naszego Ludka :lol:
Ludek Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Natalia_W napisał(a):To ja wstawie jeszcze Milo naszego Ludka :lol: :buzi: Widzę, że udało Ci się odebrać :D . Prześli mi przeskanowane zdjęcie, nie zmniejszone. Plis. Doszły fotki, które wysyłałam Ci miailem?
bo Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 I jaka Murak jest fotogeniczna :lol: Coś bardzo Ci się te szkoty podobały :wink:
scottieserwis Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 zdjęcia szkotów a na zdjęciach praktycznie tylko Murak i Kubik z mamusią :D :wink: Murak jesteś popularna ;) nawet jest jak razem z Kubikiem odbieracie nagrodę ;) Zadziorny no rewelacja poprostu !!!!!!!!!!!!!! :D
Murak Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Ale Super!!! Dzięki za zdjęcia pościągałam sobie - nas bo nasze fotki to tak srednio wyszły Dzięki wszystkim za miłe przyjecie mojego szczeniaczka!
sh_maniak Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 zadziorny napisał(a):Softy i sh_maniak: hehehe nie widać mnie prawie :lol: :lol: :lol: ... zdjęcie mi zrobiłes jak zaczynałam rozchodzic tego mojego handingowego wiercityłka Lilu :lol: :lol: a na dwóch pozostałych zdjęciach ojciec Lilu - Farid z Marcino 1978 ( z dgm :wink: )
zadziorny Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 sh_maniak mam jeszcze jedno, tylko że Ty się na nim poruszyłaś (piesio wyszedł dobrze) :roll:. No dobra, wstawiam :lol: :wink::
zadziorny Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 A teraz jedyny przedstawiciel foksów szorstkowłosych, ale za to jaki - sam Makaroniasty: :roll: 8) :lol:
zadziorny Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Murak i inni, jak chcecie wasze foty w oryginale to podajcie swoje adresy mailowe na priv :roll: :lol: :wink:
zadziorny Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Tutaj mamy przedstawiciela foksów gładkich - Biedronkę:
coztego Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 zadziorny napisał(a): Jakie cudo!!! :loveu: Ja chcę irlanda!!!! :puppydog:
Murak Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 nie wszystkie mieszcza sie w naszych "pozostałych terierach" ale może yorkarze,weściarze i inni też tu zajrzą a już nie chcę rozdrabniać jak Racibórz to niech będzie razem :wink:
Murak Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 no to jeszcze dowalę yorkiem i idę spać - wszystkim kolorowych snów :wink: yorki w Raciborzu szczególnie zachwyciła nas pozycja do czesania
SzOlka Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Oj oj Makaronik, cod miod pikny przeokropnie Kurcze, Murak dobrze ,ze moja corcia nie za czesto zaglada na te forum, bo znowusz by mi suszyla glowe o bullika, ale jak wroci do kraju, to na pewno sie bez takiego bladasa nie obejdzie, ale czarno to widze wsrod mojego stada szkociorow Ruda parka na pierwszym miejscu pieknie sie reprezentuje :klacz: echhhh piekne A kto tam pani Agnieszce chce zagladac pod spodniczke :shock: oj nie ladnie nieladnie heheheh Piekne te fotki z Raciborza, oj piekne, ale co mi pozostalo tylko prosic o wiecej
SzOlka Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 A softa i tak kiedys w koncu bede miala :cunao:
scottieserwis Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 To mąż Muraka zaglądał pod spódniczkę :wink: dobrze, że Pani Agnieszka miała odpowiednią długość bo jakby była nieco krótsza spódniczka to....... by było :wink: :wink: :wink:
aga_ostaszewska Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Irlandy cudeńka! Biedronka stoi na 4 ŁAPACH! WOW! No i ta para rudzielców na pudle! zadziorny, Murak: Dziekujemy! :D
Recommended Posts