Jump to content
Dogomania

TERRIERY ufocone na wystawach (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a propos owej klubowki....
pamietam wygral wtedy Twoj NADIR Samo-gon a suki moja NONA NERWUS Aluzja..... ale wtedy to bylo szkoda ,ze nie da sie dzielic tytulami "na pol" bo i MIZAR mial swoj dzien.
A to byl rok...tarraa chyba 1992 .... :-?
Napewno wrzesien -sedziowal Piotr Krol.
O rany ja mam pamiec jak babcie ...pamietam co bylo lat temu kilkanascie anie pamietam ,zeby nastawic budzik.
Co do zdjec NADIRA dostalam od Twojego taty bardzo ladne ale po przeprowadzce nie moge znalezc albumu gdzie mialam wklejone fotki+imie psa i tytuly.(Np.siostry NADIRA ,ktorej wl.byl Piotrek F. MARTINY Primy, itp itd...)Mialam tez fotki slynnego Cocas COSMOS'a, Barcalaya of Codale czy GAYA CHARLIE of Glentops......
Mialam fotki wielu owczesnych psow... musze sie sprezyc kiedys ..ale kiedy nie wiem.

Posted

Tak! Mizar był pięknym psem. Zawsze mi się bardzo podobał.
Cieszę się, że mieliśmy możliwość "walczyć" z nim prawie na każdej wystawie. Co zresztą widzę teraz po latach na fotkach. :lol:

Posted

Tą fotkę Nadira dostałaś od mojego taty?

A to Nadir i jego przyjaciółka Honda Interiero :lol: po wystawie w Opolu

Wszystkie te zdjęcia mozemy oglądać dzięki Niedźwiedzicy, która mi je tak pięknie zeskanowała :lol:

:oops: zmieniłam podpis ostatniego zdjęcia bo palnęłam gafę :oops:
Wszystkich bardzo przepraszam.
Siostrę wstawię przy innej okazji.

Posted

[quote name='Fuka'][
Niedzwiedzico, a Ty masz moze jakies zdjecia z Czaplinka? I wiesz co było na grupie?
:D
sorrki,ze dopiero dziś :oops: ale jakoś wczesniej twojego pytania nie widziałam - zakręcona ostatnio jestem. W Czaplinku Najlepszy pies i BOB dla Prima Zefira, Najlepsza Suka to Heksia , Najlepszy weteran :KOKa-II na BIS weteranów. Foty były na airedalach,ale bez podpisu,więc wklejam jeszcze raz, dla ciebie :D No i była suczka sobolowa w szczeniakach, chyba znajdę jej fotę

i jeszcze raz Prima ZEFIR i HEXA Equitana

szczeniak-Mocca Poezja Ruchu

Posted

To ja jeszcze wrzucę zwyciezców wystawy z Czaplinka, ale nie mam pojęcia co to za psiaki :oops:.

A tu Milo z pucharem za I miejce w norowaniu :D

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='zachraniarka']Obfociłam airedale na wystawie w Gdyni....

zdjecia super! :lol: :lol: :lol:

zachraniarka moze ty sie orientujesz, co to jest za rasa na zdjeciu "355 CANDY CANE Erbetki" - w tle siedzi sliczna, biala psina wielkosci erdela - to jakis maxi foksik czy co?

Posted

Tak to jest szorstki foksik, całkiem normalnej wielkości, dużo mniejszy od erdela. Być może na tym zdjęciu wygląda na dużego, ale w rzeczywistości nie wybijał się poza inne foksy.

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Martini***']

Powyzej COCO CHANNEL i CANDY CANE Erbetki na wystawie w Uzgohorodzie.

Ile miesięcy ma CANDY CANE???Martini***, to są siostry z miotu, obie mają po 18 miesięcy (ur. 10-02-2004).

Posted

Niestety przez remonty dróg w Gdańsku spóźniłam się na wystawę i obfotografowałam tylko suki. Nieliczne zdjęcia psów pochodzą z kamery, (stad ich kiepska jakość) z wyboru najlepszego psa, jak i wyboru zwycięzcy rasy.

Posted

no i zdjęcia z Sopotu terierów walijskich. Mogłam je tu umieścić tylko dzięki ALI, która dzielnie filmowała to co działo się na ringu, kiedy ja byłam zajęta. ALI dzieki za pomoc

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...