Jump to content
Dogomania

TERRIERY ufocone na wystawach (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Fuka napisał(a):
góral napisał(a):
Denidale Sole Aim z M. świętoń + Starring OZ z M. Supronowicz a w tle chyba A. Zieliński hod. Abdank
Katowice 1994 :lol:

GORAL :shocked!:

Widać, że Bywalec :thumbs:

Tyle tylko, że o ile Fred na stoliku to z pewnością Spodek, to ten stary parkiecik na porównaniu championów to raczej nie Katowice, co ? :wink:

P.S. Wybrańcem mojej Doxy w 1994 został Fred właśnie 8-)

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

orsini napisał(a):
eee mi sie pies bardziej podoba,ale pisaliscie,ze to 1994 rok, a teraz Zwyc. z dortmindu 2003???? :o :o :o

Za szybka jesteś.
Zamieszczam różne zdjęcia z odległych wystaw.

Wczoraj były 3 z roku 94 (Fred solo i w porównaniu) i dziś jedno z 2004
(też z Katowic ale 10 lat później)
8-)

Posted

ALUZJA CUDO!!!!!!!!!
to tez moje marzenie:))i drugi czarny fryz do parki:))))fryz do bryczki a andaluz do jezdzenia....eeehhhh co za lajf brutalny :cry: :cry: :cry:

Posted

orsini a ja do bryczki chce polskiego.Uwazam ,ze to cudowna nieco niedoceniona rasa.Pod siodlo polus troche smieszny czulam sie na nim jak Tatar.
Andaluz pod siodlo..ale ..pytalam o ceny (oczywiscie interesowala mnie z papierami) i ..ponizej 12 000 to nic ciekawego ..oczywiscie euro.
Widzialam klacze po 1000 euro ..... moze to tez jest wyjscie:-)))
Na razie ..zostane przy psach i menazerii ,ktora mam.
Aha psst ..mam uczulenie na konie ale ciii ...wersja oficjalna jest ,ze to na jakies pylki :-))))

Posted

Aluzja a ja konia niemusze miec z papierami-bo i tak tu nie ma ksiegi koni andaluzyjskich,wiec produkowalby kundle bez rodowodu:))a wiec po co przeplacac?:)))i ladnego bez papierow to juz za polowe tej sumy sie kupi:))))wiec moze kiedys...jak znajde bogatego sponsora...
a teraz tez mi psy pozostaja...bo tansze....ale tez mi sie marza imporciki za kilka tys. dolcow....ehhhh

Posted

to ja też Wam wkleję. i nawet od razu powiem z jakiej wystawy 8)
ale w zamian powiedzcie mi co to za teriery :modla:

te dwa są z Outeniqua Kennel Club 28th Annual Championship Show (RPA), 13 czerwca 2004

a to jest z Transvaal Midlands Kennel Club
Championship Show (też RPA), 27 marca 2004

Posted

asher napisał(a):
to ja też Wam wkleję. i nawet od razu powiem z jakiej wystawy 8)
ale w zamian powiedzcie mi co to za teriery

Dwa pierwsze to są terriery irlandzkie (irish terrier) a ten trzeci wygląda mi na juck russel terriera (ale głowy sobie obciąć nie dam) :lol:

Posted

Nie zdziwie się jak bardziej 'oblatani' terrierowcy podadzą ci zaraz imię i nazwisko właściciela nóg z pierwszych zdjęć i 'prawie-łysinki' z trzeciego :lol: :lol: :lol:

Posted

nie wiem co za pies, ale wiem kto go obrabia :lol:
Orsini, grzbiet ma byc prosty jak stol, a co do tego grzbietu - na podstawie zdjecia sie nie wypowiadam, bo musialabym pomacac - czasami problemem jest nie budowa psa - ale trymowanie, bo wielu groomerow usiłuje podniesc osaqdzenie ogona i robi to tak, że zostawia wiecej włosow na grzbiecie i czasem wychodzi im cos takiego...

Posted

Fuka, wiem,ze to moze byc tylko tak zrobiony, ale o jakby nie byl tak zrobiony, tylko tak mial?to zle???tak?
bo niektore amerykanskie sznaucery tak maja:(((i sie zastanawiam czy to czasem nie wplyw terierka jakiegos:)))

Posted

nie sadze - w ogole to mysle, ze po piersze trzeba pomacac, a fotek niestety sie nie da :roll: albo zobaczyc dobrze ustawionego psa zeskubanego na zero :D ewentualnie po kąpieli zaraz - przed otrzepaniem.

• 5 weeks later...
Posted

Robiłyśmy z mamą przgląd zdjęć, hmmmm, zeby zmienić temat pzed jutrzejszą klubówką. :evilbat: Wcale sie nie denerwuję :wink:
Tak zaczynałam i myslałam wtedy, ze mam cudo w domu. Nic nie wiedziałam. Największą zagadką było, jak zrobić dobrze ten cholerny pysk

Z lewj strony mina Aluzji i pani Chwalibóg :lol: Wszystko mkówią.........
A ja pokazuje psa w klasie weteranów POCKERA z Polskiego Wierchu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...