bajadera Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Nitencja, tylko tyle kwalifikuje sie do pokazania. Jeszcze mam jednego jacka, ale mi gdzies zginął. Warunki świetlene były jakie były, a mój aparat nie najlepszy (szczególnie lampa).
Marek z Gromem Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 A robił tos zdjecie z grupy III w Kilecach ??
borsaf Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Wyciągnęłam topik z lamusa. Moze nowe fotki się pokażą:lol:
Raider`s Antania Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 WOW! SUPER temat!:loveu: STETSON Lato 2006 rok CACIB Belarus - porownanne CH-class suczki CHIN-CHIN? ^-))))) [Za duże zdjęcie zminione na linka - Mod Flaire] http://keep4u.ru/imgs/b/070130/9dc9c0777a814e91dd.jpg CACIB-Minsk porownanie na BOB-a.Lewey: Brait Land Burjua ,prawey Divinr Enchantress Raiders Antania Junior grummer& handler z DIVINE
bajadera Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Antania, a masz jakies zdjęcia skye'i Tamary Zwiezdogliad ? Czy sa u was inni hodowcy skye'i oprócz niej ?
borsaf Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Antania, ale piękne AT! Czy Divinr to brat "Saszy"-Distinctiv? Jeszcze proszę,:modla:wpisz rok i miejsce wystaw.:lol:
Raider`s Antania Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='sirion']Antania, a masz jakies zdjęcia skye'i Tamary Zwiezdogliad ? Czy sa u was inni hodowcy skye'i oprócz niej ? Nie mam.Mi edzem z mey w Wilnus;) Nado foto? Mogu sdelac na wystawah.Innih hodowcew niet w BLR. borsaf DIVINE ENCHANTRESS siostra Saszi;) Best in SHOW LITWA-PALANGA Terrier Show. DIVINE & susczka z Finlandji DIVINE Poznan :-) DIVINE & Major Tom :-) AIREDALES .....MORE AIREDALES! :-)
borsaf Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Antania, Piekne fotki,...a ostatnia to już the best! Niech żyja erdele!!!!
bajadera Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Antania, jak jakies spotkasz na Litwie czy u was na Białorusi to zrób foto i zamieśc tutaj. Mało znam skye ze wschodu. Tylko opisz who is who.
Raider`s Antania Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='sirion']Antania, jak jakies spotkasz na Litwie czy u was na Białorusi to zrób foto i zamieśc tutaj. Mało znam skye ze wschodu. Tylko opisz who is who. OK! Ja postarajus!:multi:
fjolka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 raider´santania czy to ty pytalas o dzieci hectora? jesli tak to moj sezam jest wlasnie po nim
Raider`s Antania Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='fjolka']raider´santania czy to ty pytalas o dzieci hectora? jesli tak to moj sezam jest wlasnie po nim WOW! Pytalas.Interesno pro dziacei Hektora tomu co w hodowle mam ego gorku z Ukraini.;)
Raider`s Antania Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='borsaf']Antania, Piekne fotki,...a ostatnia to już the best! Niech żyja erdele!!!! :oops: SPASIBO!;)
fjolka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 o cholerka :crazyeye: mysle, ze zrozumialam, a katoryj gorku u tjebia:lol:, hihi kiedys bylam opiekunka rosyjskiego dziecka i musialam sie troszku rosyjskiego nauczyc, bo wszystkie ksiazeczki mial w rodzimym jezyku, a bez bajki nie chcial smrodek zasypiac:evil_lol:
Raider`s Antania Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='fjolka']o cholerka :crazyeye: mysle, ze zrozumialam, a katoryj gorku u tjebia:lol:, hihi kiedys bylam opiekunka rosyjskiego dziecka i musialam sie troszku rosyjskiego nauczyc, bo wszystkie ksiazeczki mial w rodzimym jezyku, a bez bajki nie chcial smrodek zasypiac:evil_lol: FILDALE MY FAIR LADY ;) A co za rosylski dzieck? Tak nie mam PROBLEM! Dawai goworic po-rosyjsku:multi: Esze foto z ringow MONTGOMERY ALAMEIN RAIDER`S ANTANIA BIS JUNIOR
ewelinka_m Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ja moge dodać terrierki z kieleckiej wystawy listopadowej, rochę się spóźniłlam no ale nie dawno dostałam nowe zdjęcia :) może ktoś rozpozna siebie i psiaka
Sylwia&westie Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ma ktos fotki westików z głogowa ?? najlepiej z ringów honorowych
Recommended Posts