Diana14 Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Kto się wybiera? Ja jadę prawdopodobnie z dwoma kolakami :lol: XXVII Mazowiecka Wystawa Psów Rasowych Płock 5 czerwca 2005 Zgłoszenia, prosimy przesłać do: 30 kwietnia 2005r. Druk zgłoszenia na adres: Związek Kynologiczny w Polsce Oddział w Płocku 09-407 Płock skr. pocz. 138 ul. Jesienna 10 tel/fax 0 24 263 68 38; e-mail: zkplock@plock.home.pl lub online po 1 marca 2005 Konto bankowe: PKO BP S.A. O/Płock 49 1020 3974 0000 5002 0002 3960 -------------------------------------------------------------------------------- Ceny zgłoszeń: do 30.04.2005 za pierwszego psa (z katalogiem) - 70 zł do 30.04.2005 za drugiego psa - 60 zł klasa szczeniąt - 30 zł Za każdego psa w dniu wystawy 100zł (nie dotyczy klasy szczeniąt). Psy ras polskich (również PON-y), inter championy, psy zgłoszone do klasy honorowej, zwolnione są z opłat, pod warunkiem wystawienia. -------------------------------------------------------------------------------- Konkurs "Młody Prezenter" -------------------------------------------------------------------------------- Agility Zgłoszenia do konkursu należy przesyłać do 15 maja 2005 na adres: Związek Kynologiczny w Polsce Zarząd Główny 00-029 Warszawa ul. Nowy Świat 35 Główna Komisja d/s Szkolenia Agata Kordos Opłata: 40zł na konto Oddziału w Płocku z dopiskiem "Agility 2005" -------------------------------------------------------------------------------- Ceny ogłoszeń: 1 strona czarno-biała 200zł kolor 600zł 1/2 strony czarno-biała 100zł kolor 300zł hodowcy rabat 50% Przyjmowanie gotowych ogłoszeń do 7 maja 2005 Uzgodniona obsada sędziowska I FCI -------------------------------------------------------------------------------- Jadwiga Niciewicz Paweł Szemraj Waldemar Federak II FCI -------------------------------------------------------------------------------- Joanna Szczepańska-Korpetta Maria Bruska Zbigniew Ostrowski Piotr Bachurzewski III FCI -------------------------------------------------------------------------------- Elżbieta Chwalibóg Zygmunt Jakubowski IV FCI -------------------------------------------------------------------------------- Małgorzata Lorenc V FCI -------------------------------------------------------------------------------- Krystyna Jasielska VI FCI -------------------------------------------------------------------------------- Małgorzata Lorenc Zygmunt Łabędzki VII FCI -------------------------------------------------------------------------------- Zygmunt Łabędzki VIII FCI -------------------------------------------------------------------------------- Maciej Wytyk Halina Klimaszewska IX FCI -------------------------------------------------------------------------------- Elżbieta Junikiewicz Kazimierz Ściesiński X FCI -------------------------------------------------------------------------------- Kazimierz Ściesiński Obsada sędziowska może ulec zmianie. Podział ras przedstawimy w późniejszym terminie. Strona zk Płock - http://zkplock.home.pl/index1.php Quote
Diana14 Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 To super! Jeśli tylko bede miała jak dojechac to zabieram dwa psaki :lol: Quote
Zeliika Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Lara napisał(a):i moze sie wybierzemy, tak bliziutko mamy :D a i do Plocka wycieczki bardzo lubimy :D A zdazycie dojechac z Tulln? :wink: Quote
orsini Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Tradycyjnie: kto jedzie? czy wszyscy na Europejska jada??? Quote
Zeliika Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=21631 juz jest zalozony ten topic. my uderzamy do Tulln. Quote
orsini Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 aha dzieki:))) masz racje juz jest:))))) :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Savannah Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 My będziemy, prawdopodobnie z Zw.Berlina'2005 - Arktogea BLACK WIZARD....założenia wiadome... :D Pzdr. Villarica Siberians Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Dzisiaj pisałam meila do Płocka i przy okazji zgłosiłam Spike'a i się pytałam czy będzie katalog napisali, że będzie po 20 kwietnia, ale to mnie dziwi, bo zgłoszenia są do 30 kwietnia :o Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Może... A dzisiaj się dowiem jakie są seterki do tej pory zgłoszone ;) Asu Ty będzie wtedy w Tulln czy przyjedziesz do Płocka? Quote
flashka-g Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 jade do Tulln jako widz i fotograf;]To moja pierwsza europejska w zyciu i chce spokojnie pooglądac psy najlepszej klasy;] Quote
Agasia Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Z tego co pamietam w tamtym roku rowniez byl katalog i go co chwila uzupelniali - + dla plocka 8) Ja moze pojawie sie, ale solo - mojego nie zglaszam ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Gdyby nie jechała z Polski ekipa Seterkowa poprosiłabym Cię o robienie zdjęć seterów, ale od nas jedzie tyle ze ho ho ;) To ciekawa jestem ile będzie ludzi w Płocku skoro tylko do Tulln się wybiera :) Quote
dorotal Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Ja Tulln mam w piatek, wiec chyba sie pojawie w Plocku w niedziele. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Ja też jakbym jechała to w piątek. Ale może i bym pojechała z moim hodowcą.. Jeszcze się zastanowie ;) Quote
Agasia Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 flashka-g napisał(a):Agasia a ty jedziesz do Tulln? Nie :) Chyba ze mnie zabierzesz gdzies w kieszeń :lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Ja raczej będę w Płocku tylko jeszcze się nie zgłosiłam :wink: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Jak narazie nie zgłoszono jeszcze ani jednego Setera Irlandzkiego ;) Tzn. tylko mój jest zgłoszony. Quote
Diana14 Posted April 25, 2005 Author Posted April 25, 2005 Ja juz zgłosiłam swoje piechy, dwie suczki do młodziezy i otwartej :wink: Quote
Janosik Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Ja też przyjadę z dwoma husky.Mł.Ch.PL Janosikiem z Coyoacan i debiutującą sunią koleżanki. Pozdrawiamy :P Quote
:) Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 My z SHIH TZU też będziemy. Będzie jeszcze ktoś z SHIH TZU?? Quote
Recommended Posts