Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja z ON i moja jamniczka. :D Na stronie jest juz katalog przedwystawowy i na dzien 3 maja bylo 281,to malo bo zgloszenia tylko do 11maja.Moze do 700 jak w zeszlym roku dobija.

• 2 weeks later...
  • Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wielkie brawa dla Oddzialu Z. K. w PLOCKU.
Wystawa 5.06 ,zgloszenia przyjmuja do 21 05 ,a na 22 05 poludnie zapowiadaja aktualna liste przyjetych psow.
Takiego wyczynu jeszcze nie bylo.

Posted

Tylko, ze moj piesio zawsze byl zgloszony od kl. posredniej, a teraz widnieje nad nim napis:"klasa młodzieży". Nic z tego nie rozumiem!!!!!!

Posted

wystarczy napisac do nich i prosic o sprawdzenie i sprostowanie taka informacja jest zamieszczona na ich stronce .
wielkie brawa dla oddzialu - wszystko widac nie trzeba wydzwaniac i sie dowiadywac co jak i dlaczego ,kontak meilowy rewelacyjny jak na razie super !!!!
Bogusia

Posted

echh,my sie jednak nie wybieramy :-(((
ani do plocka ani do krakowa,gdzie juz bylysmy zgloszone.
Powód:Venia dostala cieczkę ;-)
ktora przewidywalam na sierpień.

Posted

I ja też się wybieram. Mamy debiut z erdelkiem ( i ja i pies - na starość zachciało mi się zabaw).
Oby wszelkie przepowiednie pogodowe się sprawdziły, bo nam nie pasuje ani gorączka ani deszcz.

Posted

czikot napisał(a):
Dorotka ma byc jakies 23 stopnie i słonce :-)

+ wiaterek i dla mnie bajka 8)

Czikot - czy jest juz jakis plan sedziowania ze wiesz ktory ring czy pisze na potwierdzeniu ( ja jade jedynie w roli ,,handlera" wiec potwierdzenia nie dostane ;) )

Posted

Aha ;)

No to mnie znajdzciecie na 3 ringu, chociaz pewnie bede sie krecic kolo 13 rowniez ;) Jakby ktos mnie zauwazyl - zagadywac, bo PONy wchodza ostatnie na ringu... :roll: :-?