Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 382
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madzia dzwoniła, jest wszystko git:multi:, wyposażenie zakupione, państwo sie nie mogą doczekać, Livia będzie mieszkać w mieszkaniu 3 pokojowym, ma zapewnione spacery, wokół mnóstwo fajnych zielonych terenów, no i przede wszystkim czekają serca do kochania naszego rudego myszołowa;)
Jutro Livcia opuszcza boks na zawsze i w niedzielę z rana ruszamy po szczęście....

Posted

majuska napisał(a):
Madzia dzwoniła, jest wszystko git:multi:, wyposażenie zakupione, państwo sie nie mogą doczekać, Livia będzie mieszkać w mieszkaniu 3 pokojowym, ma zapewnione spacery, wokół mnóstwo fajnych zielonych terenów, no i przede wszystkim czekają serca do kochania naszego rudego myszołowa;)
Jutro Livcia opuszcza boks na zawsze i w niedzielę z rana ruszamy po szczęście....

No , to Majuska relacje zdała, ja dodam od siebie, że poznałam fajne miejsce mogące robić za "dach nad głową" Livii :eviltong: Nomen omen jamnik, stolik oczywiscie:p

Posted

majuska napisał(a):
Miśka Ty ją jutro eskortujesz do mnie....:eviltong:

Tak bawię się w ochroniarza.;)
Livia już u Majuski.
Myszołów nie chciał wskoczyć do auta i Halcia użyła swoich bicepsów:evil_lol: W czasie podróży było małe ble....:roll: i orzecholot troszkę ucierpiał.:roll:
Była chwilkę u mnie i fajnie bawiła się z Mikserem. Na koty nie reagowała :loveu: Olewka totalna.
Pewnie Majuska później wstawi fotki i filmik :evil_lol:

Posted

Ja sobie podczytywałam,a teraz szukałam watku.Pierwszy psiak który az tak zaparł sie przed wsiadaniem do auta:evil_lol:Ze schroniska było łatwiej,bo dałam rade sama...teraz ledwo we dwie.Ciekawe jak panstwo pojada z nia do weta?:crazyeye:A ble...spore:p

Posted

ale to co ? samochód to taka przykrość?:placz:
trzeba było ją wkładać?
ale teraz to już tylko dobrze będzie .....
cieszy się malutka jak szczeniaczek..:lol:

Posted

PapryczkaChili napisał(a):
Dopiero dotarlam na wątek, taka mądra sunia, bardzo się cieszę ze znalaza domek !!!! Trzymam mocno kciuki żeby się wszystko cudownie ulozylo :) strasznie się cieszę :) kollejnemu psiakowinsie udało :)

Papryczka to duża Twoja zasługa, dziękujemy!!!

Posted

Zaraz ruszamy, o ile uda mi sie maleństwo zapakować do auta...:hmmmm::roll:
Cudowna sucz.....jak ja się z nią rozstanę.....:-(
Moje M jest niestety za małe dla niej, oczywiście Liwii ogon pracuje cały czas i niestety obija się wciąż o wszystkie meble.....
Państwo w pogotowiu, pewnie już nie śpią z emocji, trzymają ryż z kurczaczkiem na malutkim gazie....na przyjazd ślicznotki. Apetyt to ona ma!!!:lol: i broń Boże , żeby któryś z moich "wypłoszy" się zbliżył do jej michy, zmienia się z aniołka w bestię:diabloti:
Trzymajcie kciuki! Późnym popołudniem się odezwę i zdam relację, będą tez foty;)